İlk bebekleri olan sizlerin Allah yardımcısı olsun valla neler almıştım ben ailelerde biseyler almasına rağmen şimdi hiç masraf yapmayacak gibi hissediyorum büyük parçalar alınmayacak oluncaValla ben her ay bisiler aliyorum bitmiyor ki eksik kiyafet kısmı en kolayı iviri ziviri cok canimkart donuyor diger ay tekrar alıyorum
Ya bende ayağımın kaymasindan falan korkuyorum ama eşim evdeyken diye beklemek istemeyince giriyorum cocuk içeride otururken hatta çıkarken kaydı bugün ayağım o kadar dikkat etmeme rağmenÇok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun hepimizi inşallahBen de duşa girerken tedirgin oluyorum, en iyisi yalnızken girmemek çok haklısın, insan panik oluyor, ayağımız falan kayar o panikle Allah korusun
Canim benim ekstralarda varBence 3 takım az bile canım ben 5 takım 4 5 de tulum alacağım cok cabuk kirleniyor ilk aylar ve yıkamaya ilk günler vakit olmuyor birde tek yıkama değil utulememizde lazım ilk aylarda o yüzden yetişmiyor hemen hemen kusuyorlar kakalari ishal gibi sıvı olunca çıkıyor dışına
Ben de besige para vermicem ablamin besigi alcam burdan gidene kadar bebiş zaten 6 aylik oluyor guzel bir oda alicam onaİlk bebekleri olan sizlerin Allah yardımcısı olsun valla neler almıştım ben ailelerde biseyler almasına rağmen şimdi hiç masraf yapmayacak gibi hissediyorum büyük parçalar alınmayacak olunca
Ay öyleler ya 9 ay bebeği sevemeyecek sanmıştım kendimi yemistim bu ruhsuz hallerinden dolayı ama doğduktan sonra o halini görünce anladım şimdi toplu alışveriş yaparız mesela oğluma yakışır şunu alalim der yavaş yavaş yükleniyorAynı benim eşim ya heves bırakmıyorsun diyorum sinir ediyor
Dün 2 tane hastane çıkışı almış gelmiş indirimde görünce. Bayağı heyecanlıydı zamanla adapte olacaklar galiba.
Senin eşin de heyecansız mı?
Benim ki bence hala tam idrak edemiyor bebek geleceğini
Aynen öyle valla iyi olmuş ablanla denk gelmesi canım benim kimse yoktu olanlarda hep aynı dönem bebekti hepimiz kullanıyorduk kıyafet bile veremedik yakinlarimlaBen de besige para vermicem ablamin besigi alcam burdan gidene kadar bebiş zaten 6 aylik oluyor guzel bir oda alicam onaablamdan da aldim bişiyler evet ilki daha masrafli olur ya bebek arabasi mama sandalyesi herseyi ilk alincak ikincide bunlara gerek olmaz
Ay o kadın hala yapıyormu işiniRezzan Kiraz der susarım
Kayinvaliden konyalı mi canım eğer öyleyse türünün son örneği olabilir çünkü oglus sevdasına doktururler genelde öyleyse hemen bi etliekmek yaptır dönerken oturur yersin eşinle bosver hiç beklentiye girmeŞimdi ankaradan yola çıktık Konya’ya gideceğiz, bir gece kalıp geri döneceğiz
Tatilsiz çalışıyorum ve gecem gündüzüm yok gibi
Kayınvalidem hanım ben yemek yapamam, yolda kendinize malzeme alın gelince yemeğinizi yaparsınız diyor.
Anlıyorum ay da bir gelin geliyor ama bu gelinde normal fizyolojik ve ruhsal olarak klasik biri değil ki.
Naz yapmaya da gelmiyor, hemen bu yeni nesilde altı üstü bir çocuk yapıyor her şeyi laf diyor.
Benm de cok hosuma gitti yaaYa az önce baktım favorilerimde bu takım benimde
Aynen canim iyi denk geldi ablamin oldugu taraflara gelmemAynen öyle valla iyi olmuş ablanla denk gelmesi canım benim kimse yoktu olanlarda hep aynı dönem bebekti hepimiz kullanıyorduk kıyafet bile veremedik yakinlarimla
Cok sert değildir canım zaten sırt üstü yatırmak iyi değil ilk başta bende çok beğeniyorum bunu çok güzel benceaymira tasarım Unisex Bebek Pembe Tavşanlı Tulum Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kizlar bebişe şöyle bir şey almayı düşünüyorum ama bunun ponponundan dolayı yatamaz mı?
Sadece fotoğraf çekimi için mi kullanilir?
Ben de besige para vermicem ablamin besigi alcam burdan gidene kadar bebiş zaten 6 aylik oluyor guzel bir oda alicam onaablamdan da aldim bişiyler evet ilki daha masrafli olur ya bebek arabasi mama sandalyesi herseyi ilk alincak ikincide bunlara gerek olmaz
O yüzden değil yönteminden dolayı böyle yorum yapılıyor eski aşıların mantığında sinovac ve vücuttan daha sonra atıldığı söyleniyor ben sinovac savunmuyorum hatta bence yeterince koruyuculugu yok ama canlı aşı olmak ve bebeği böyle biseye atmak yerine sinovac daha mantıklı geldi ona kalırsa aynı mantıkla tetanozda oluyoruz hamileyken ben yine aynı dikkat ediyorum maskeme bulunduğum yere hiç aşı olmamış gibiCanım uzun vadede ikisi de çokk tehlikeli olabilir ama şuan bio olanların geneli hastalık belirtileri gösterirken sino olanlar da hiçbir yan etki olmuyor ona istinaden bunu diyor olabilirler
İnsaAllah canim tedbir bizden taktir Allahtan. Sabah 9da oldum aşıyı suana kadar hicbi belirti olmadi. İyiyim Allaha sukur. Hatta bugun hic oksurmedimCanim oncelikle gecmis olsun Allah tez zamanda saglik versin insinan cok mantikli bir karar vermissin bak bana ben 2 dozumu da oldum biontech yarin tetenoz olucam ins masallah bebisim de gayet iyi icini ferah tut her yerde bebise bir zarari olmadığı söyleniyor aşı için. Ileride deniyor ama ileriyi düşünmek yerine suani düşünmek cok daha doğru bencede maalesef vakalar artıyor ve cok kisi hamile aşı oluyor hasta olmak daha riskli o yuzden verdigin karardan şaşma güzel düşün guzel olsun
Süper o zamanAy öyleler ya 9 ay bebeği sevemeyecek sanmıştım kendimi yemistim bu ruhsuz hallerinden dolayı ama doğduktan sonra o halini görünce anladım şimdi toplu alışveriş yaparız mesela oğluma yakışır şunu alalim der yavaş yavaş yükleniyor
O zaman alayım kesin.Cok sert değildir canım zaten sırt üstü yatırmak iyi değil ilk başta bende çok beğeniyorum bunu çok güzel bence
Benim ucuncu oldugu icin sade bez masrafim olacak. Oto koltugu ana kucagi mama sandalyesi salincak bebek arabasi cifter besik hepsi mevcutBizim beşik, mama sandalyesi, oto koltuğu, bebek arabası vs gibi temel masrafımız yok neyseki…kızımda bayağı üst kalite almıştımŞimdi de oğlum kullanacak kısmetse
Benim tetanozu olma demedi 20gun sonra tetanoz ondan 20 gun sonra da ikinci dozu vurunacam insaAllah canimAynen benimki de tetanozu boşver covit aşını ol demişti hemen oldum, iki hafta geçti bile, iki hafta sonra ikinci dozumu olucam, tetanozu hiç olmasan bile olur demişti
Aynı gün çatlamışız kuzumKızlar çatlak olmaması için ne kullanıyorsunuz? iki üç gündür derim o kadar gergindiki sanki yırtılacak diyordum, az önce farkettimki hemen 1 tane ince çatlak olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?