2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla ben her ay bisiler aliyorum bitmiyor ki eksik kiyafet kısmı en kolayı iviri ziviri cok canim kart donuyor diger ay tekrar alıyorum
İlk bebekleri olan sizlerin Allah yardımcısı olsun valla neler almıştım ben ailelerde biseyler almasına rağmen şimdi hiç masraf yapmayacak gibi hissediyorum büyük parçalar alınmayacak olunca

Ya bende ayağımın kaymasindan falan korkuyorum ama eşim evdeyken diye beklemek istemeyince giriyorum cocuk içeride otururken hatta çıkarken kaydı bugün ayağım o kadar dikkat etmeme rağmen

Canim benim ekstralarda var alt ust falan da aldim ablam beni durduruyor suan yeter cok bile diye

Kızlar bugün bir çılgınlık yaptım ve dolap uygulamasından bu astronot tulumu aldım…Mothercare marka, 0-3 aylık. Rengine modeline aşık oldum. 3 ayda 3-5 kez giyeceği şey için 300-400 tl bayılmak istemedim..bunu giyen de bir bebek sonuçta, yıkarım güzelce oğlum da giyer sonra ben de satarım dedim Fiyatı 50 TL idi

Eklentiler

• 3D37E556-1F4D-4BFE-991E-2322ACC31F9F.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 8D41CF44-9FD9-4878-A0D6-071E13EC8526.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 54
  • FA22200A-AEA6-46E0-9F30-B713FDA9B695.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 51
İlk bebekleri olan sizlerin Allah yardımcısı olsun valla neler almıştım ben ailelerde biseyler almasına rağmen şimdi hiç masraf yapmayacak gibi hissediyorum büyük parçalar alınmayacak olunca
Ben de besige para vermicem ablamin besigi alcam burdan gidene kadar bebiş zaten 6 aylik oluyor guzel bir oda alicam onaablamdan da aldim bişiyler evet ilki daha masrafli olur ya bebek arabasi mama sandalyesi herseyi ilk alincak ikincide bunlara gerek olmaz

Ay öyleler ya 9 ay bebeği sevemeyecek sanmıştım kendimi yemistim bu ruhsuz hallerinden dolayı ama doğduktan sonra o halini görünce anladım şimdi toplu alışveriş yaparız mesela oğluma yakışır şunu alalim der yavaş yavaş yükleniyor

Aynen öyle valla iyi olmuş ablanla denk gelmesi canım benim kimse yoktu olanlarda hep aynı dönem bebekti hepimiz kullanıyorduk kıyafet bile veremedik yakinlarimla

Kayinvaliden konyalı mi canım eğer öyleyse türünün son örneği olabilir çünkü oglus sevdasına doktururler genelde öyleyse hemen bi etliekmek yaptır dönerken oturur yersin eşinle bosver hiç beklentiye girme

Aynen öyle valla iyi olmuş ablanla denk gelmesi canım benim kimse yoktu olanlarda hep aynı dönem bebekti hepimiz kullanıyorduk kıyafet bile veremedik yakinlarimla
Aynen canim iyi denk geldi ablamin oldugu taraflara gelmem yigenime aldigim tulum vardi kışlık cok begeniyorduk bir kere giymis gri renkti mesela suan 300 tl vardir onun fiyati onu falan verdi temiz zıbinlar alt falan verdi anlican baya kiyafeyimiz olduo da tüp bebek yapacak kizi olursa tüm küçükleri bebisimin ablama birakicam

Bizim beşik, mama sandalyesi, oto koltuğu, bebek arabası vs gibi temel masrafımız yok neyseki…kızımda bayağı üst kalite almıştım Şimdi de oğlum kullanacak kısmetse

Canım uzun vadede ikisi de çokk tehlikeli olabilir ama şuan bio olanların geneli hastalık belirtileri gösterirken sino olanlar da hiçbir yan etki olmuyor ona istinaden bunu diyor olabilirler
O yüzden değil yönteminden dolayı böyle yorum yapılıyor eski aşıların mantığında sinovac ve vücuttan daha sonra atıldığı söyleniyor ben sinovac savunmuyorum hatta bence yeterince koruyuculugu yok ama canlı aşı olmak ve bebeği böyle biseye atmak yerine sinovac daha mantıklı geldi ona kalırsa aynı mantıkla tetanozda oluyoruz hamileyken ben yine aynı dikkat ediyorum maskeme bulunduğum yere hiç aşı olmamış gibi

İnsaAllah canim tedbir bizden taktir Allahtan. Sabah 9da oldum aşıyı suana kadar hicbi belirti olmadi. İyiyim Allaha sukur. Hatta bugun hic oksurmedim esimin kolu sisti kütük gibi diyo agriyo birde. Sifa olur insaAllah. Birde enfeksiyon cikti antibiyotik basladi. Troidim düşmüş cok sukur zaten cokta yuksek deildi ama yinede ilaca devam et diyo sakın birakma dedi bebegimde iyi cok sukur hareketlilik tam gaz devam. Bugun kotu bir haber aldim. Arkadasimin ablasi doguma bir hafta kala covid olmustu bebegi karninda ölmüş 4gun olmus. Rabbim kimseye boyle bir acı yasatmasin bi arkadasimda iki haftasi vardi doguma covid gecirdi karantina bitti dogumu oldu saglicakla aldi cok sukur kucagina. Ve o aşısını olmustu...

Süper o zaman
Bunları okudukça rahatlıyorum tek değilim diye

Benim de ilk kez geçen gün göbeğimi okşadı konuştu diye bı mutlu oldum

Bizim beşik, mama sandalyesi, oto koltuğu, bebek arabası vs gibi temel masrafımız yok neyseki…kızımda bayağı üst kalite almıştım Şimdi de oğlum kullanacak kısmetse
Benim ucuncu oldugu icin sade bez masrafim olacak. Oto koltugu ana kucagi mama sandalyesi salincak bebek arabasi cifter besik hepsi mevcut ogluslarin kiyafetlerinide giydirecegim. Tulumlarini falan evde. Hastane cikisi aldım. Süslü püslü tokalar elbiseler. Gercekten kiz olunca farkli bi heyecan oluyomus insan alisveriste kendini kaybediyo cicili bicili gördukce eskiden icim giderdi kiz bebek kiyafetlerini gorunce. Rabbim nasip etti cok sukur. Saglicakla kucagimiza alip giydirmeyide nasip eder Rabbim insaAllah

Aynen benimki de tetanozu boşver covit aşını ol demişti hemen oldum, iki hafta geçti bile, iki hafta sonra ikinci dozumu olucam, tetanozu hiç olmasan bile olur demişti
Benim tetanozu olma demedi 20gun sonra tetanoz ondan 20 gun sonra da ikinci dozu vurunacam insaAllah canim

Kızlar çatlak olmaması için ne kullanıyorsunuz? iki üç gündür derim o kadar gergindiki sanki yırtılacak diyordum, az önce farkettimki hemen 1 tane ince çatlak olmuş
Aynı gün çatlamışız kuzum ben de sabah kalktım kaşınma yırtılma arası bi his bi baktım kırmızı ince bi çatlak, hemen araştırdım en memnun kalınan bio-oil gibi görünüyor, alıp kullanıcaz artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…