- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Kismetse 2.ciye insBizim beşik, mama sandalyesi, oto koltuğu, bebek arabası vs gibi temel masrafımız yok neyseki…kızımda bayağı üst kalite almıştımŞimdi de oğlum kullanacak kısmetse
Zaten canim aşı olunca covid olabilirsin ama yogun bakima girmezsin kolay kolay cunku iki doz biontech yuzde 0,5 riskli iken hic olmayan yuzde 50 den fazlaydi yogun bakima giren o yuzdn kesinlikle riske atmamak lazim.asi olunca icime bir rahatlama geldi olmadikca hep bir kararsizlik suphe vardi hamileligin de tadini cikaramiyorsun. Hala daha maske takarım takmayana da acayip ayar oluyorum biz tedbirimizi alalim takdir Allahtan. Bugun bi arkadasla konustum çocukları covid olmus agir geciriyorlarmis 12 yas ustune asi yaptircam sart oldu diyordu beklemen hata dedim çünkü covid olunca daha cok hasar bırakıyor Allah hepimizi korusun insİnsaAllah canim tedbir bizden taktir Allahtan. Sabah 9da oldum aşıyı suana kadar hicbi belirti olmadi. İyiyim Allaha sukur. Hatta bugun hic oksurmedimesimin kolu sisti kütük gibi diyo agriyo birde. Sifa olur insaAllah. Birde enfeksiyon cikti antibiyotik basladi. Troidim düşmüş cok sukur zaten cokta yuksek deildi ama yinede ilaca devam et diyo sakın birakma dedi bebegimde iyi cok sukur hareketlilik tam gaz devam. Bugun kotu bir haber aldim. Arkadasimin ablasi doguma bir hafta kala covid olmustu bebegi karninda ölmüş 4gun olmus. Rabbim kimseye boyle bir acı yasatmasin bi arkadasimda iki haftasi vardi doguma covid gecirdi karantina bitti dogumu oldu saglicakla aldi cok sukur kucagina. Ve o aşısını olmustu...
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki canim ben hic uyuyamamıştımYarın sabah 10da randevum var detayli usg için heyecanla bekliyorum.normalde bu saatte uyurum.ama suan gözüme uyku girmiyor
Güzel haberlerle gelYarın sabah 10da randevum var detayli usg için heyecanla bekliyorum.normalde bu saatte uyurum.ama suan gözüme uyku girmiyor
Beni de heyecan basmıştı ki aranızda ilk ayrıntılıya giren bendim sanırım 18.haftamdaSeni o kadar çok iyi anlıyorum ki canim ben hic uyuyamamıştım
Ben bir banyo taburesi edinmiştim geçen hamileliğimde, çok rahat etmiştm arkadaşlar hepinize tavsiye ederimÇok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun hepimizi inşallahBen de duşa girerken tedirgin oluyorum, en iyisi yalnızken girmemek çok haklısın, insan panik oluyor, ayağımız falan kayar o panikle Allah korusun
Kız çocuk giydirmek çok zevkliBenim ucuncu oldugu icin sade bez masrafim olacak. Oto koltugu ana kucagi mama sandalyesi salincak bebek arabasi cifter besik hepsi mevcutogluslarin kiyafetlerinide giydirecegim. Tulumlarini falan evde. Hastane cikisi aldım. Süslü püslü tokalar elbiseler. Gercekten kiz olunca farkli bi heyecan oluyomus insan alisveriste kendini kaybediyo cicili bicili gördukce eskiden icim giderdi kiz bebek kiyafetlerini gorunce. Rabbim nasip etti cok sukur. Saglicakla kucagimiza alip giydirmeyide nasip eder Rabbim insaAllah
Sağol cnm rahatladım vallaTabikii normal canım . Birkaç gün önce hiç hissetmedim hareketini mesela ama dünden beri maşallahı varher gün hareketini hissedeceksin diye bir şey yok. Bazen fazla hareket halinde oluruz, hareket ediyordur anlamayız mesela
Evet canım ben hep yan yatırdım cok tehlikeli ben bebek kendini kurtarır diyordum yine geçen 5 aylık bebek duydum nefessiz kalmış Allah korusun dikkat etmek lazımO zaman alayım kesin.
Kusma durumlarından dolayı değil mi?
Bi caps vardi instagramda ilk bebek için lazım olanlar kocaman bi liste ikinci bebek lazım olanlar be ıslak mendil üçüncü bebek için lazım olanlar sabır diye qyni o hesaba geliyoruz o zamanBenim ucuncu oldugu icin sade bez masrafim olacak. Oto koltugu ana kucagi mama sandalyesi salincak bebek arabasi cifter besik hepsi mevcutogluslarin kiyafetlerinide giydirecegim. Tulumlarini falan evde. Hastane cikisi aldım. Süslü püslü tokalar elbiseler. Gercekten kiz olunca farkli bi heyecan oluyomus insan alisveriste kendini kaybediyo cicili bicili gördukce eskiden icim giderdi kiz bebek kiyafetlerini gorunce. Rabbim nasip etti cok sukur. Saglicakla kucagimiza alip giydirmeyide nasip eder Rabbim insaAllah
Valla kuzum binlerce lira döksende çatlayan çatlıyor çatlamadan çatlamıyor sadece bi nebze derinin elastikiyetini artırabilirsin. Bir sürü pahalı krem önerebilirim sana ama sen git sadece bir bebek yapı al ve bol bol sür hem ekonomik hem hoş kokulu hem de etkili bir çözüm güven banaKızlar çatlak olmaması için ne kullanıyorsunuz? iki üç gündür derim o kadar gergindiki sanki yırtılacak diyordum, az önce farkettimki hemen 1 tane ince çatlak olmuş
Ben kova burcuyum canım, o kadar mantıklı bi burç ki bazen Allah’ım nolur mantığım 2 dk devreden çıksın lütfen diyorum. Duygularla asla hareket edemiyoruz kova burçları olarak dosdoğru mantık insanıyız. Zeki bi burç, duygularını mantığının önüne geçirmeyecek kadar ZekiKızlar ben boğa eşim oglak burcu ikimizde toprak grubuyuz kısmet olursa kızımız kova burcu olacak gibi duruyorkova burcu tanıdığı olanlar var mi ya da olan merak ediyorum hic kova tanıdığım yok
Ben şahsen bizzat kendimKızlar ben boğa eşim oglak burcu ikimizde toprak grubuyuz kısmet olursa kızımız kova burcu olacak gibi duruyorkova burcu tanıdığı olanlar var mi ya da olan merak ediyorum hic kova tanıdığım yok
2 kilo fazlayım senden ki ben 10 kilo aldımBence de ol gitsin artık, karar verme stresinden hasta olacaksın bir şey değilCovid geçirmiş biri olarak söylüyorum, şu an covid olsak ve aşı yoksa ağır geçiririz eminim, hemen yoruluyorum ben mesela nefes nefese kalıyorum, üstelik şu ana kadar sadece 2,5 kg alım 68,5 olduğun halde…
Cok dikkat edelim o zaman ya Allah korusun kuzularımızıEvet canım ben hep yan yatırdım cok tehlikeli ben bebek kendini kurtarır diyordum yine geçen 5 aylık bebek duydum nefessiz kalmış Allah korusun dikkat etmek lazım
Ben Başak burcuyum ne diyorsun2 kilo fazlayım senden ki ben 10 kilo aldımBenim hamileliklerim böyle geçiyor demek ki +35 görmeden rahatlayamıyor vücut hamileyken Verirken beni yormuyor Allah’tan buna güvenip kafama takmıyorum ama yarı yolda bırakırsa beni aldığım kilolarla kalırsam büyük olay çıkar bedenime savaş açar yağları yaktırmaya giderim Neyse aşı meselesi evet, az önce arkadaşa söylüyordum kova burcunu sormuş ben kova burcuyum adım atmadan önce kırk kere düşünür tartar ölçer biçer en son adım atarız ondan olacak muhtemelen benim suçum yok burcumun suçu
Valla canım ben boga yukselenim oğlak inat konusunda herkesi geride bırakırım benceBen kova burcuyum canım, o kadar mantıklı bi burç ki bazen Allah’ım nolur mantığım 2 dk devreden çıksın lütfen diyorum. Duygularla asla hareket edemiyoruz kova burçları olarak dosdoğru mantık insanıyız. Zeki bi burç, duygularını mantığının önüne geçirmeyecek kadar ZekiYalnız aşırı inat ondan biraz çekersin yükselenimde oğlak olduğu için bendeki inat anlatılmaz yaşanır Valla güzel bir burç eksi yanı pek yok diyebilirim bazen duygusuz sanılıyoruz mantık hep devrede olduğu için ama öyle de değiliz içimizde yaşarız duygularımızı Adım atmadan önce kırk kere düşünürüz (bakınız aşı meselesi) hepinizin şahit olduğu gibi Bilgi açıyızdır birde bilgiye aç bir burç duyduğu tüm bilgileri tek tek kaydeder kolay kolay unutmaz He birde kimsenin bilmediği bir seçeneği her zaman vardır. Misal 3 seçenek sunar ama aklında 4. Bi seçenek vardır kimsenin bilmediği ve gidip onu uygular şok olursun. Gene örnek vereyim burda Bilal dedim Batın dedim kesin kararım dedim konuştum konuştum Efe koydum ismini oğlumun eşim dahil herkes şokta yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?