2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ahh ne güzel konu konuşulmuş cok seviyorum bebek alışverişi konuşmayı.
Biz abiden dolayi bisey almicaz gibi.
Isme karar verince isimli bir takim yaptircam insallah .
Birde 3 -4 tane patikli tulum ve normal tulum alicam.
Ilk bebeği olanlar yavas yavas almaya baslasin insallah .
Bebek arabasi ,ana kucağı bu tarz seyleri iyisinden alirsaniz ikincide rahat edersiniz.
Ha birde haftaya sok markete alt acma ,muslin bez filan gelicekmis onlardan da alicam.
Banyo kuveti yok bebisin oğlumunkini atmıştım.
Kiyafetten cok bebek arabasi, ana kucağı, beşik filan baya masraf oluyor isterseniz onlari alip yavas yavas odeyin kizlar.

Bizim beşik, mama sandalyesi, oto koltuğu, bebek arabası vs gibi temel masrafımız yok neyseki…kızımda bayağı üst kalite almıştım Şimdi de oğlum kullanacak kısmetse
Kismetse 2.ciye ins ben travel sistem alicam bebek arabasi sonrasinda oto koltugu da eltimde var esimin abisi verelim demis ilk hamileligimj ogrenince iyi oldu yani sonrasi icin öyle oyle tamamlanacak ins

Zaten canim aşı olunca covid olabilirsin ama yogun bakima girmezsin kolay kolay cunku iki doz biontech yuzde 0,5 riskli iken hic olmayan yuzde 50 den fazlaydi yogun bakima giren o yuzdn kesinlikle riske atmamak lazim.asi olunca icime bir rahatlama geldi olmadikca hep bir kararsizlik suphe vardi hamileligin de tadini cikaramiyorsun. Hala daha maske takarım takmayana da acayip ayar oluyorum biz tedbirimizi alalim takdir Allahtan. Bugun bi arkadasla konustum çocukları covid olmus agir geciriyorlarmis 12 yas ustune asi yaptircam sart oldu diyordu beklemen hata dedim çünkü covid olunca daha cok hasar bırakıyor Allah hepimizi korusun ins

Ben bir banyo taburesi edinmiştim geçen hamileliğimde, çok rahat etmiştm arkadaşlar hepinize tavsiye ederim

Kız çocuk giydirmek çok zevkli Büyük kızıma dünyaları aldım, yetmemiş

Sağol cnm rahatladım valla

O zaman alayım kesin.
Kusma durumlarından dolayı değil mi?
Evet canım ben hep yan yatırdım cok tehlikeli ben bebek kendini kurtarır diyordum yine geçen 5 aylık bebek duydum nefessiz kalmış Allah korusun dikkat etmek lazım

Bi caps vardi instagramda ilk bebek için lazım olanlar kocaman bi liste ikinci bebek lazım olanlar be ıslak mendil üçüncü bebek için lazım olanlar sabır diye qyni o hesaba geliyoruz o zaman

Kızlar ben boğa eşim oglak burcu ikimizde toprak grubuyuz kısmet olursa kızımız kova burcu olacak gibi duruyorkova burcu tanıdığı olanlar var mi ya da olan merak ediyorum hic kova tanıdığım yok

Kızlar çatlak olmaması için ne kullanıyorsunuz? iki üç gündür derim o kadar gergindiki sanki yırtılacak diyordum, az önce farkettimki hemen 1 tane ince çatlak olmuş
Valla kuzum binlerce lira döksende çatlayan çatlıyor çatlamadan çatlamıyor sadece bi nebze derinin elastikiyetini artırabilirsin. Bir sürü pahalı krem önerebilirim sana ama sen git sadece bir bebek yapı al ve bol bol sür hem ekonomik hem hoş kokulu hem de etkili bir çözüm güven bana

Kızlar ben boğa eşim oglak burcu ikimizde toprak grubuyuz kısmet olursa kızımız kova burcu olacak gibi duruyorkova burcu tanıdığı olanlar var mi ya da olan merak ediyorum hic kova tanıdığım yok
Ben kova burcuyum canım, o kadar mantıklı bi burç ki bazen Allah’ım nolur mantığım 2 dk devreden çıksın lütfen diyorum. Duygularla asla hareket edemiyoruz kova burçları olarak dosdoğru mantık insanıyız. Zeki bi burç, duygularını mantığının önüne geçirmeyecek kadar Zeki Yalnız aşırı inat ondan biraz çekersin yükselenimde oğlak olduğu için bendeki inat anlatılmaz yaşanır Valla güzel bir burç eksi yanı pek yok diyebilirim bazen duygusuz sanılıyoruz mantık hep devrede olduğu için ama öyle de değiliz içimizde yaşarız duygularımızı Adım atmadan önce kırk kere düşünürüz (bakınız aşı meselesi) hepinizin şahit olduğu gibi Bilgi açıyızdır birde bilgiye aç bir burç duyduğu tüm bilgileri tek tek kaydeder kolay kolay unutmaz He birde kimsenin bilmediği bir seçeneği her zaman vardır. Misal 3 seçenek sunar ama aklında 4. Bi seçenek vardır kimsenin bilmediği ve gidip onu uygular şok olursun. Gene örnek vereyim burda Bilal dedim Batın dedim kesin kararım dedim konuştum konuştum Efe koydum ismini oğlumun eşim dahil herkes şokta yapacak bişey yok

Son düzenleme:
Ben şahsen bizzat kendim çok iyi olur kovalar çok şanslıyız valla, inşallah kova sınırları içinde doğururuz

2 kilo fazlayım senden ki ben 10 kilo aldım Benim hamileliklerim böyle geçiyor demek ki +35 görmeden rahatlayamıyor vücut hamileyken Verirken beni yormuyor Allah’tan buna güvenip kafama takmıyorum ama yarı yolda bırakırsa beni aldığım kilolarla kalırsam büyük olay çıkar bedenime savaş açar yağları yaktırmaya giderim Neyse aşı meselesi evet, az önce arkadaşa söylüyordum kova burcunu sormuş ben kova burcuyum adım atmadan önce kırk kere düşünür tartar ölçer biçer en son adım atarız ondan olacak muhtemelen benim suçum yok burcumun suçu

Evet canım ben hep yan yatırdım cok tehlikeli ben bebek kendini kurtarır diyordum yine geçen 5 aylık bebek duydum nefessiz kalmış Allah korusun dikkat etmek lazım
Cok dikkat edelim o zaman ya Allah korusun kuzularımızı

Kızlar rattan objeler kullanan var mı, memnun musunuz? Kızımın eski odasına geçeceği için şuan herşey abladan kalma pembe avize pembe halı halısına perdesine karar verdim sayılır ama avize işini çözmem lazım elektrikçi gelecek eve. Bu takımı düşündüm aynanın yanına gene rattan bir iki obje ile tamamlarım diye düşünüyorum şifonyerin üzerine. Odası gri renk, dolabı var şifonyer alacağım gri. Gri ile hem uyumlu hemde güzel durur diye düşündüm ama kullanışlı mı bi sormak istiyorum size. Kullanan yada fikri olanlar söylerse sevinirim

Eklentiler

• A56DE093-53E4-48FA-B8BF-274FABFA409C.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 51
Ben Başak burcuyum ne diyorsun burçlarla ilglisin madem bilirsin Başak burcunun sağlık, hastalık vs konularında ne kadar pimpirik olduğunu.. Ben bile olduysam aşı, senin çok rahat olman gerekir…kiloları artık düşünmeyelim en kötü diyetisyenle hallolur Ben de kızımda 15 kg almıştım bakalım oğlumda nasıl olacak Bu arada kova burcu zamanın ötesinde bir burç diye okumuştum, bazı özelliklerini çok beğenmiştim, kızım kova burcu olsun diye ayarladım bildiğin ve tuttu oğlum da kova olacak ama planlı değildi , kader Kimyasal düşüğüm olmasaydı Eylül’de doğum yapacaktım, kısmet

Valla canım ben boga yukselenim oğlak inat konusunda herkesi geride bırakırım bence ben duygusal biriyim ama mantıksız hareket etmem kararsızlıktan da hic hoşlanmam net olacaksın bu hayatta birde icimdeki dışımdadır benim öyle gizli kapakli is yapmam o yuzden goze hep ben batarım başta sonra anlaşılır kiymetimbiraz bana zıt bir burc gibi geldi artik hayırlısı esim gibi oglak olsun isterdim ama azicik gec kalmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…