- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Senle niye iyi anlastigimiz belli oldu canim hahaBen Başak burcuyum ne diyorsunburçlarla ilglisin madem bilirsin Başak burcunun sağlık, hastalık vs konularında ne kadar pimpirik olduğunu.. Ben bile olduysam aşı, senin çok rahat olman gerekir…kiloları artık düşünmeyelim en kötü diyetisyenle hallolur Ben de kızımda 15 kg almıştım bakalım oğlumda nasıl olacak Bu arada kova burcu zamanın ötesinde bir burç diye okumuştum, bazı özelliklerini çok beğenmiştim, kızım kova burcu olsun diye ayarladım bildiğin ve tuttu oğlum da kova olacak ama planlı değildi , kader Kimyasal düşüğüm olmasaydı Eylül’de doğum yapacaktım, kısmet
Benim biraz zittim gibi geldi canim ama hayırlısı zamaninda dogsunlarda insBen şahsen bizzat kendimçok iyi olur kovalar çok şanslıyız valla, inşallah kova sınırları içinde doğururuz
Hindistan cevizi yağı sürüyorum canım, aynı zamanda yenilebilen bir şey olduğu için, içim daha rahat ediyor.
Teşekkür ederim kızlarCanım ben ilk gebeliğimde Lierac kullanmıştım ve 15 kg aldım toplamda ama hiç çatlağım olmadı. Yine onu kullanıyorum, 200ml ‘lik 1 tüp bitmek üzere, yaklaşık 12.haftamdan beri kullanıyorum her gün , tavsiye ederim, hemen emiliyor ve memnunun…
Doğuma kadar İlk ve son çatlağımız olur inşAynı gün çatlamışız kuzumben de sabah kalktım kaşınma yırtılma arası bi his bi baktım kırmızı ince bi çatlak, hemen araştırdım en memnun kalınan bio-oil gibi görünüyor, alıp kullanıcaz artık napalım
Sağol canımValla kuzum binlerce lira döksende çatlayan çatlıyor çatlamadan çatlamıyor sadece bi nebze derinin elastikiyetini artırabilirsin. Bir sürü pahalı krem önerebilirim sana ama sen git sadece bir bebek yapı al ve bol bol sür hem ekonomik hem hoş kokulu hem de etkili bir çözüm güven bana
Benim ilk hamileliğim ama bence de + 35 görmeden doğuma gidemeyeceğim ne yazık ki2 kilo fazlayım senden ki ben 10 kilo aldımBenim hamileliklerim böyle geçiyor demek ki +35 görmeden rahatlayamıyor vücut hamileyken Verirken beni yormuyor Allah’tan buna güvenip kafama takmıyorum ama yarı yolda bırakırsa beni aldığım kilolarla kalırsam büyük olay çıkar bedenime savaş açar yağları yaktırmaya giderim Neyse aşı meselesi evet, az önce arkadaşa söylüyordum kova burcunu sormuş ben kova burcuyum adım atmadan önce kırk kere düşünür tartar ölçer biçer en son adım atarız ondan olacak muhtemelen benim suçum yok burcumun suçu
Normal canım ilk iki gün bendede hiçbirşey yoktu, üçüncü gün hafif ağrı oldu sadeceKızlar günaydın. Bu tetenoz aşısı hicbir şey yapmadığım halde bana bisey yapmadı kolum falanda ağrımıyor normal mibiontech de etki etmemişti kendimden şüphe eder oldum
Ay öyleyse iyi canım etki etmiyor mu acaba diye düşünmeye başladımNormal canım ilk iki gün bendede hiçbirşey yoktu, üçüncü gün hafif ağrı oldu sadece
Evde kantoron yağı var kullansam mıValla kuzum binlerce lira döksende çatlayan çatlıyor çatlamadan çatlamıyor sadece bi nebze derinin elastikiyetini artırabilirsin. Bir sürü pahalı krem önerebilirim sana ama sen git sadece bir bebek yapı al ve bol bol sür hem ekonomik hem hoş kokulu hem de etkili bir çözüm güven bana
Bnm 2 inci gunden sonra agri olmustu bisey olmadi die iş filan yapmıştım ondan sanirim hala koluma fazla yuklenemiyorum agrio.Kızlar günaydın. Bu tetenoz aşısı hicbir şey yapmadığım halde bana bisey yapmadı kolum falanda ağrımıyor normal mibiontech de etki etmemişti kendimden şüphe eder oldum
Oo maşallah canım süper kilosuKizlar simdi çıktık ayrintilidan cok şükür bir sıkıntımız yok.
525 gram 28 cm olmuş bebegim.
Tek tek bakti organlarina doktorumuz şükür sıkıntısı yok. Insallah saglicakla kucağımiza alırız bebislerimizi.
Cok şükür cnm cok sevindim darısı hepimizin başına inşallahKizlar simdi çıktık ayrintilidan cok şükür bir sıkıntımız yok.
525 gram 28 cm olmuş bebegim.
Tek tek bakti organlarina doktorumuz şükür sıkıntısı yok. Insallah saglicakla kucağımiza alırız bebislerimizi.
Doktorumizda boyunun masallahi var filan dedi. Anasi hem kilolu hem boylu ona çekmiş dedimOo maşallah canım süper kilosu
Hmm o zaman ben cok fazla yuklenmeyeyim canim sagolBnm 2 inci gunden sonra agri olmustu bisey olmadi die iş filan yapmıştım ondan sanirim hala koluma fazla yuklenemiyorum agrio.
Ben de 66 ile hamile kalmıştım, sabah tartıldım 68.7 çıktımKızlaaarr sabah kalktım bir tartılayım dedim ne göreyim 67 olmuşumen son 65tim hangi ara arttı anlamadım. Toplamda 4kilo almış oldum 5,5 aylıkken. Normal sayılır herhalde insallah bebişim kilo almıştır bu arada 3 gündür aksamları karnım davul gibi şişiyor . Şiştkçe derim geriliyor. Dün aynaya baktık morumsu ince çizgi vardı hemen Lierac siparişi veriyorum insallah fazla catlamayız. Benm kalçalarım çatlak içinde vucudum cok müsait çatlamaya. Bakalım önleyebildiğğmiz kadar
Yalniz waffle dion canım kurabiyeye bin basarBen de 66 ile hamile kalmıştım, sabah tartıldım 68.7 çıktımneyseki elmalı kurabiyelerin dönüşü çok kötü olmamış benim eşim kek kurabiye sevmez, baklavacıdır( ee oturup baklava da açamam yani ) , ben de kek kurabiye bayılırım ama yapsam hepsi bana kalacak, kızım da 1-2 ancak yer, en iyisi yapmayayım diyorum , arada aklıma geliyor öyle şeyler sonra en kötü waffle yapıyorum waffle makinesinde hem hızlı oluyor hem de tatlı isteğim geçiyor, 4 porsiyon da çıktığı için ben de çok yememiş oluyorum , çözümü böyle buldum
Ya benimkide 27 çıktı acaba kısa mı diyordum boyuna aynıyız o zaman sorun yok valla görünce rahatladım canım boylu poslu kolayca doğsun inşallah paşa şimdi doğacagi boyunun yarısı kadar olmuş diye düşündüm boylarınıDoktorumizda boyunun masallahi var filan dedi. Anasi hem kilolu hem boylu ona çekmiş dedim
Evet boyu artik 1 2 cm şeklinde ilerler kg ön plana cikarYa benimkide 27 çıktı acaba kısa mı diyordum boyuna aynıyız o zaman sorun yok valla görünce rahatladım canım boylu poslu kolayca doğsun inşallah paşa şimdi doğacagi boyunun yarısı kadar olmuş diye düşündüm boylarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?