2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Senle niye iyi anlastigimiz belli oldu canim haha

Hindistan cevizi yağı sürüyorum canım, aynı zamanda yenilebilen bir şey olduğu için, içim daha rahat ediyor.
Teşekkür ederim kızlar
Doğuma kadar İlk ve son çatlağımız olur inş
Sağol canım

Benim ilk hamileliğim ama bence de + 35 görmeden doğuma gidemeyeceğim ne yazık ki vallahi iki kişilik de yemiyorum aslında yesem diyeceğim ki yedim de aldım şuan 9 aylık gibi gözüküyorum ne zaman doğuracaksın diyorlar bana

Kızlar günaydın. Bu tetenoz aşısı hicbir şey yapmadığım halde bana bisey yapmadı kolum falanda ağrımıyor normal mi biontech de etki etmemişti kendimden şüphe eder oldum

Kızlar günaydın. Bu tetenoz aşısı hicbir şey yapmadığım halde bana bisey yapmadı kolum falanda ağrımıyor normal mi biontech de etki etmemişti kendimden şüphe eder oldum
Normal canım ilk iki gün bendede hiçbirşey yoktu, üçüncü gün hafif ağrı oldu sadece

Normal canım ilk iki gün bendede hiçbirşey yoktu, üçüncü gün hafif ağrı oldu sadece
Ay öyleyse iyi canım etki etmiyor mu acaba diye düşünmeye başladım arkadasim eşim falan baya etkilenmişti şaşırdım neyse olmamasi daha iyi Allah tsn belami istemeye gerek yok

Evde kantoron yağı var kullansam mı benmde iki çizgi çatlak olmuş mor renginde. Aksamları o kadar geriliyorum ki normal artık derim acıyor

Bnm 2 inci gunden sonra agri olmustu bisey olmadi die iş filan yapmıştım ondan sanirim hala koluma fazla yuklenemiyorum agrio.

Kızlaaarr sabah kalktım bir tartılayım dedim ne göreyim 67 olmuşum en son 65tim hangi ara arttı anlamadım. Toplamda 4kilo almış oldum 5,5 aylıkken. Normal sayılır herhalde insallah bebişim kilo almıştır bu arada 3 gündür aksamları karnım davul gibi şişiyor . Şiştkçe derim geriliyor. Dün aynaya baktık morumsu ince çizgi vardı hemen Lierac siparişi veriyorum insallah fazla catlamayız. Benm kalçalarım çatlak içinde vucudum cok müsait çatlamaya. Bakalım önleyebildiğğmiz kadar

Oo maşallah canım süper kilosu

Cok şükür cnm cok sevindim darısı hepimizin başına inşallah

Ben de 66 ile hamile kalmıştım, sabah tartıldım 68.7 çıktım neyseki elmalı kurabiyelerin dönüşü çok kötü olmamış benim eşim kek kurabiye sevmez, baklavacıdır( ee oturup baklava da açamam yani ) , ben de kek kurabiye bayılırım ama yapsam hepsi bana kalacak, kızım da 1-2 ancak yer, en iyisi yapmayayım diyorum , arada aklıma geliyor öyle şeyler sonra en kötü waffle yapıyorum waffle makinesinde hem hızlı oluyor hem de tatlı isteğim geçiyor, 4 porsiyon da çıktığı için ben de çok yememiş oluyorum , çözümü böyle buldum

Yalniz waffle dion canım kurabiyeye bin basar

Doktorumizda boyunun masallahi var filan dedi. Anasi hem kilolu hem boylu ona çekmiş dedim
Ya benimkide 27 çıktı acaba kısa mı diyordum boyuna aynıyız o zaman sorun yok valla görünce rahatladım canım boylu poslu kolayca doğsun inşallah paşa şimdi doğacagi boyunun yarısı kadar olmuş diye düşündüm boylarını

Evet boyu artik 1 2 cm şeklinde ilerler kg ön plana cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…