- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Artık sırt üstü yatmamak gerekiyormuş cnm, önceki randevum da yaklaşık bi ay önce doktorum beni uyardi, sola yat diye, sirt üstü yatınca belim ağrıyor artık benim, genelde sola yatmaya çalışıyorum arada da sağa yatıyorumDoktor usgden bakarken cok sirt üstü yatiyorsunuz sanirim yatmayin dedi nerden anladigini sormadim o an unutmuşum. Ya sag yada sola yat mutlaka dedi. Bende farkediyordum cok yattigimi esime demistim 2 gecedur beni uyarıyor filan
Ahahahah canım yaa aynenBen de 66 ile hamile kalmıştım, sabah tartıldım 68.7 çıktımneyseki elmalı kurabiyelerin dönüşü çok kötü olmamış benim eşim kek kurabiye sevmez, baklavacıdır( ee oturup baklava da açamam yani ) , ben de kek kurabiye bayılırım ama yapsam hepsi bana kalacak, kızım da 1-2 ancak yer, en iyisi yapmayayım diyorum , arada aklıma geliyor öyle şeyler sonra en kötü waffle yapıyorum waffle makinesinde hem hızlı oluyor hem de tatlı isteğim geçiyor, 4 porsiyon da çıktığı için ben de çok yememiş oluyorum , çözümü böyle buldum
Rahime kan akışı az gidiyormus sırt üstü yatınca. Bende uyurken ya sağa ya sola dönüyorum rahat edemiyorum sırt üstüDoktor usgden bakarken cok sirt üstü yatiyorsunuz sanirim yatmayin dedi nerden anladigini sormadim o an unutmuşum. Ya sag yada sola yat mutlaka dedi. Bende farkediyordum cok yattigimi esime demistim 2 gecedur beni uyarıyor filan
Maşallah cnm gozun aydin oldun sağlıkla gelsin prensinKizlar simdi çıktık ayrintilidan cok şükür bir sıkıntımız yok.
525 gram 28 cm olmuş bebegim.
Tek tek bakti organlarina doktorumuz şükür sıkıntısı yok. Insallah saglicakla kucağımiza alırız bebislerimizi.
Oyyyy maşallahBuda tEk yakalayabildigimiz fotomuz. Eli ayağı hep yuzunde idi popo havada baya gulduk izlerken.
Abisi daha kibar yüzlüydü bu bebis daha kaba suratli sanki :)
Ben de her gece kendimi sırt üstü yatarken buluyorum. Uyurken sağa veya sola yatıyorum ama bir uyanıyorum sırtüstü yatmışım ne kadar süre öyle kalıyorum hiç bilmiyorumDoktor usgden bakarken cok sirt üstü yatiyorsunuz sanirim yatmayin dedi nerden anladigini sormadim o an unutmuşum. Ya sag yada sola yat mutlaka dedi. Bende farkediyordum cok yattigimi esime demistim 2 gecedur beni uyarıyor filan
Aa yok kova iyidir canım göreceksin ilerleyen zamanlarda kızın doğduğunda. Ben çok mutluyum oğlumda kova olacağı içinValla canım ben boga yukselenim oğlak inat konusunda herkesi geride bırakırım benceben duygusal biriyim ama mantıksız hareket etmem kararsızlıktan da hic hoşlanmam net olacaksın bu hayatta birde icimdeki dışımdadır benim öyle gizli kapakli is yapmam o yuzden goze hep ben batarım başta sonra anlaşılır kiymetim biraz bana zıt bir burc gibi geldi artik hayırlısı esim gibi oglak olsun isterdim ama azicik gec kalmışız
Hahah ama hiç takmamalısın ben o kadar hızlı kilo verdim ki herkes şoktaydı 85 den 67 ye 5 günde düştümBenim ilk hamileliğim ama bence de + 35 görmeden doğuma gidemeyeceğim ne yazık kivallahi iki kişilik de yemiyorum aslında yesem diyeceğim ki yedim de aldım şuan 9 aylık gibi gözüküyorum ne zaman doğuracaksın diyorlar bana
Valla benim 3 gündür kolum kalkmıyor üzerine yatmak ne mümkün, uzanmak ne mümkün .. şükret canım ağrı olmamasına çünkü ağrısı çok kötüKızlar günaydın. Bu tetenoz aşısı hicbir şey yapmadığım halde bana bisey yapmadı kolum falanda ağrımıyor normal mibiontech de etki etmemişti kendimden şüphe eder oldum
Olur özellikle sarı kantaron ve zeytinyağını annem yıllandırılmış merhem yapmıştı. Normal doğumda kızımda 3 dikişim vardı sadece oraya sürdüm. 1 ay sonra kontrole gittiğimde 3 dikiş izi tamamen yok olmuştu. Şimdi ne zaman doktora gitsem dikişsiz doğum yaptığını sanıyorlar. Kantaron tam bir mucize herkes faydalanmalı ondanEvde kantoron yağı var kullansam mıbenmde iki çizgi çatlak olmuş mor renginde. Aksamları o kadar geriliyorum ki normal artık derim acıyor
Bi caps vardi instagramda ilk bebek için lazım olanlar kocaman bi liste ikinci bebek
Canım yağlar da nasılsa bitkisel diye araştırmadan kullanılmamalı, ben elimdeki egzamaya kantaron yağı sürecektim doktor sürmesen daha iyi olur dedi, çok etkili bi yağ çünkü, hamilelikte önerilmiyormuş, yalnız badem yağı kullanılabiliyor diye duymuştum, sen ya doktoruna sorarak kullan ya da hamilelikte kullanılan bio-oil lierac gibi olanlardan al bence, ben de öyle yapıcamEvde kantoron yağı var kullansam mıbenmde iki çizgi çatlak olmuş mor renginde. Aksamları o kadar geriliyorum ki normal artık derim acıyor
Evet tam bir mucize gerçekten, ben şey için çekindim hani hamileyiz deri yoluyla bitkinin etkeni vucudumuza girebilir. Kantaronun zararı olurmu bilemedim ondan çekindim açıkçasıOlur özellikle sarı kantaron ve zeytinyağını annem yıllandırılmış merhem yapmıştı. Normal doğumda kızımda 3 dikişim vardı sadece oraya sürdüm. 1 ay sonra kontrole gittiğimde 3 dikiş izi tamamen yok olmuştu. Şimdi ne zaman doktora gitsem dikişsiz doğum yaptığını sanıyorlar. Kantaron tam bir mucize herkes faydalanmalı ondan
Heh evet canım ben de şimdi onu söyledm. Direk karnıma süreceğim için bebeğe etki edebilir. Riske atmayıp direk lierac alayım sağolasınCanım yağlar da nasılsa bitkisel diye araştırmadan kullanılmamalı, ben elimdeki egzamaya kantaron yağı sürecektim doktor sürmesen daha iyi olur dedi, çok etkili bi yağ çünkü, hamilelikte önerilmiyormuş, yalnız badem yağı kullanılabiliyor diye duymuştum, sen ya doktoruna sorarak kullan ya da hamilelikte kullanılan bio-oil lierac gibi olanlardan al bence, ben de öyle yapıcam
Valla benim bunye mi saglam etki mi etmiyor bilmem biontectde de sadece kol agrim oldu bir gun gecti hayırlısı Sıkıntı olmasinda agri olmasin yeterkiValla benim 3 gündür kolum kalkmıyor üzerine yatmak ne mümkün, uzanmak ne mümkün .. şükret canım ağrı olmamasına çünkü ağrısı çok kötü
Canımcım iki dozu da oldum ben sadece kol ağrısı ile geçti yıkmadı yani her bünyeye farklı etkisi oluyorValla benim bunye mi saglam etki mi etmiyor bilmem biontectde de sadece kol agrim oldu bir gun gecti hayırlısı Sıkıntı olmasinda agri olmasin yeterki
Bende o da yok cok şükürCanımcım iki dozu da oldum ben sadece kol ağrısı ile geçti yıkmadı yani her bünyeye farklı etkisi oluyor
Vallahi bana tetenoz a gerek yok dedi biontech te oldum bittiBende o da yok cok şükürikinci dozu 1 kasimda olcam ay baska asi var mi oluncak kolum delik desik oldu artık
Seninde mi tüp bebek canım. Perinatolog bana göbekten iğneyi kestirdi. Coraspin yeter dediVallahi bana tetenoz a gerek yok dedi biontech te oldum bittitüp bebek olduğu için her gün kan iğnesi oluyorum göbekten ben baby 35. Haftaya kadar sürcek hiç söylenmiyorum çok şükür halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?