2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Doktor usgden bakarken cok sirt üstü yatiyorsunuz sanirim yatmayin dedi nerden anladigini sormadim o an unutmuşum. Ya sag yada sola yat mutlaka dedi. Bende farkediyordum cok yattigimi esime demistim 2 gecedur beni uyarıyor filan

Doktor usgden bakarken cok sirt üstü yatiyorsunuz sanirim yatmayin dedi nerden anladigini sormadim o an unutmuşum. Ya sag yada sola yat mutlaka dedi. Bende farkediyordum cok yattigimi esime demistim 2 gecedur beni uyarıyor filan
Artık sırt üstü yatmamak gerekiyormuş cnm, önceki randevum da yaklaşık bi ay önce doktorum beni uyardi, sola yat diye, sirt üstü yatınca belim ağrıyor artık benim, genelde sola yatmaya çalışıyorum arada da sağa yatıyorum

Ahahahah canım yaa aynen benm eşiminde tatlıyla arası yok. Yaptığımda da bi tepsi çıkıyor. Geçen bir tencere pudingi yedim kendimi tutamayıp bir günde düşün o yüZden ben de hiç yapmıyorum kalıyor çünkü mutlaka hepsini ben tüketiyorum ben de o kadar yememe rağmen az almışım diyorum ama bir anda almışım şimdi doğuma kaç kg ile gireceğimi hesap ediyorum ahahaha

Rahime kan akışı az gidiyormus sırt üstü yatınca. Bende uyurken ya sağa ya sola dönüyorum rahat edemiyorum sırt üstü

Maşallah cnm gozun aydin oldun sağlıkla gelsin prensin

Ben de her gece kendimi sırt üstü yatarken buluyorum. Uyurken sağa veya sola yatıyorum ama bir uyanıyorum sırtüstü yatmışım ne kadar süre öyle kalıyorum hiç bilmiyorum

Aa yok kova iyidir canım göreceksin ilerleyen zamanlarda kızın doğduğunda. Ben çok mutluyum oğlumda kova olacağı için

Hahah ama hiç takmamalısın ben o kadar hızlı kilo verdim ki herkes şoktaydı 85 den 67 ye 5 günde düştüm doğuma giderken görenler dolun sonrası tanıyamadılar beni e 67 den 57 ye düşmek o kdar kilodan sonra oldukça kolay diyetisyen ile kısa sürede veriliyor ben takmıyorum sende takma verirsin

Kızlar günaydın. Bu tetenoz aşısı hicbir şey yapmadığım halde bana bisey yapmadı kolum falanda ağrımıyor normal mi biontech de etki etmemişti kendimden şüphe eder oldum
Valla benim 3 gündür kolum kalkmıyor üzerine yatmak ne mümkün, uzanmak ne mümkün .. şükret canım ağrı olmamasına çünkü ağrısı çok kötü

Evde kantoron yağı var kullansam mı benmde iki çizgi çatlak olmuş mor renginde. Aksamları o kadar geriliyorum ki normal artık derim acıyor
Olur özellikle sarı kantaron ve zeytinyağını annem yıllandırılmış merhem yapmıştı. Normal doğumda kızımda 3 dikişim vardı sadece oraya sürdüm. 1 ay sonra kontrole gittiğimde 3 dikiş izi tamamen yok olmuştu. Şimdi ne zaman doktora gitsem dikişsiz doğum yaptığını sanıyorlar. Kantaron tam bir mucize herkes faydalanmalı ondan

Evde kantoron yağı var kullansam mı benmde iki çizgi çatlak olmuş mor renginde. Aksamları o kadar geriliyorum ki normal artık derim acıyor
Canım yağlar da nasılsa bitkisel diye araştırmadan kullanılmamalı, ben elimdeki egzamaya kantaron yağı sürecektim doktor sürmesen daha iyi olur dedi, çok etkili bi yağ çünkü, hamilelikte önerilmiyormuş, yalnız badem yağı kullanılabiliyor diye duymuştum, sen ya doktoruna sorarak kullan ya da hamilelikte kullanılan bio-oil lierac gibi olanlardan al bence, ben de öyle yapıcam

Evet tam bir mucize gerçekten, ben şey için çekindim hani hamileyiz deri yoluyla bitkinin etkeni vucudumuza girebilir. Kantaronun zararı olurmu bilemedim ondan çekindim açıkçası

Heh evet canım ben de şimdi onu söyledm. Direk karnıma süreceğim için bebeğe etki edebilir. Riske atmayıp direk lierac alayım sağolasın

Valla benim 3 gündür kolum kalkmıyor üzerine yatmak ne mümkün, uzanmak ne mümkün .. şükret canım ağrı olmamasına çünkü ağrısı çok kötü
Valla benim bunye mi saglam etki mi etmiyor bilmem biontectde de sadece kol agrim oldu bir gun gecti hayırlısı Sıkıntı olmasinda agri olmasin yeterki

Bende o da yok cok şükür ikinci dozu 1 kasimda olcam ay baska asi var mi oluncak kolum delik desik oldu artık
Vallahi bana tetenoz a gerek yok dedi biontech te oldum bitti tüp bebek olduğu için her gün kan iğnesi oluyorum göbekten ben baby 35. Haftaya kadar sürcek hiç söylenmiyorum çok şükür halimize

Vallahi bana tetenoz a gerek yok dedi biontech te oldum bitti tüp bebek olduğu için her gün kan iğnesi oluyorum göbekten ben baby 35. Haftaya kadar sürcek hiç söylenmiyorum çok şükür halimize
Seninde mi tüp bebek canım. Perinatolog bana göbekten iğneyi kestirdi. Coraspin yeter dedi kurtuldum çok şükür iğnelerden insallah sorunsuz doğururuz Tek bebek dimi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…