- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Ben ablamda bilmem tup bebek oldugu icin o haftaya kadar igne vurulduğunu ilk baslarda transferden önce oluyodu o kadar senin olay daha farklı demekki. Allah dağına göre kar verirmis canım benimde bu olmasaydı tüp bebege yonlendirmisti hatta olmayacak dedi cok şükür yoksa o süreçlerden bende geçecektimVallahi bana tetenoz a gerek yok dedi biontech te oldum bittitüp bebek olduğu için her gün kan iğnesi oluyorum göbekten ben baby 35. Haftaya kadar sürcek hiç söylenmiyorum çok şükür halimize
ben isimli tulum yapturmayı düşünüyorum 30da yaptırırım sanırım isim netleşince.Kızlar hastane çıkışı vs aldınız mı yoksa daha erken mi bunlar içinnnn?
aa bu biz. ben boğa eşim oğlak kızımız kova olacak nasipse.Kızlar ben boğa eşim oglak burcu ikimizde toprak grubuyuz kısmet olursa kızımız kova burcu olacak gibi duruyorkova burcu tanıdığı olanlar var mi ya da olan merak ediyorum hic kova tanıdığım yok
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla gezmeyi nasip etsin bebişlerimizle inşallahBiz de bebek arabamızı aldık çok şükür geldiçok beğendim tam istediğim gibi oldu içime sindi, takip ediyordum zaten 500tlden fazla düşmüştü fiyatı hemen kaptık, yavaştan toparlamazsak sonra toptan zorlanıcaz yoksa
Amin canım aldıklarımızı sağlıkla kullanalım inşallah hepimizHayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla gezmeyi nasip etsin bebişlerimizle inşallah. Bizde aldık bebek arabamızı çok şükür
Evet canım tek bebek hem corasprin hem iğne kol ve bacaktan devam etcem ben de havaların soğumasını bekliyodumSeninde mi tüp bebek canım. Perinatolog bana göbekten iğneyi kestirdi. Coraspin yeter dedikurtuldum çok şükür iğnelerden insallah sorunsuz doğururuz Tek bebek dimi senin
Valla herkesin hikayesi başka tüp bebekte de kuzucum genetik bie problemimiz olmadığı halde kan sulandırıcı kullandırıo zararı yok faydası var dedi o yüzden için rahatBen ablamda bilmem tup bebek oldugu icin o haftaya kadar igne vurulduğunu ilk baslarda transferden önce oluyodu o kadar senin olay daha farklı demekki. Allah dağına göre kar verirmis canım benimde bu olmasaydı tüp bebege yonlendirmisti hatta olmayacak dedi cok şükür yoksa o süreçlerden bende geçecektim
Hayırlı olsun canımBiz de bebek arabamızı aldık çok şükür geldiçok beğendim tam istediğim gibi oldu içime sindi, takip ediyordum zaten 500tlden fazla düşmüştü fiyatı hemen kaptık, yavaştan toparlamazsak sonra toptan zorlanıcaz yoksa
Teşekkürler canımHayırlı olsun canımhangi marka ne kadar ‘a aldın
Güzelmiş canımTeşekkürler canımElele Allroad 2 travel sistem, 2500e düşmüştü
Güle güle sağlıkla kullaninBiz de bebek arabamızı aldık çok şükür geldiçok beğendim tam istediğim gibi oldu içime sindi, takip ediyordum zaten 500tlden fazla düşmüştü fiyatı hemen kaptık, yavaştan toparlamazsak sonra toptan zorlanıcaz yoksa
Denk gelmisiz canımaa bu biz. ben boğa eşim oğlak kızımız kova olacak nasipse.
Aynen canım amin insValla herkesin hikayesi başka tüp bebekte de kuzucum genetik bie problemimiz olmadığı halde kan sulandırıcı kullandırıo zararı yok faydası var dedi o yüzden için rahatAllahım herkese hayırlısını nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım bu yolda da emek harcayan evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın maddi manevi zor süreçler
Gule gule kullansin cnm insallah bizde abiden kalma arili ve kurbagali takim var tertemiz cokda kaliteli idi.
İnsallah canımGule gule kullansin cnm insallah bizde abiden kalma arili ve kurbagali takim var tertemiz cokda kaliteli idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?