2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
canım cok geçmiş olsun. 2 aşını da olmussun çok şükür. sarımsak kürleirni deneyebikirsin. hamilelikte degil ama çevremde atlatanlar hep yaptı.

Güle güle sağlıkla kullanin bu arabalardaki koltuk çıkıp puset takilanlardan mi?geçen gün birinde öyle bir şey gördüm, adı varsa bilmiyorum, çok acemiyim bu konuda sizinkinin marka modeli nedir
Çok teşekkürler evet travel sistem deniyor bunlara canım, bi ana kucağı var ilk 6 ay falan kullanmak için, ayrıca kendi arabanızda da onu kullanacaksın ilk aylarda, ikinci koltuğu da 6 ay sonra falan kullanmaya başlıyosun kilosuna göre, o da hem koltuk hem de port bebe gibi yatak olabiliyor. Ben evde gelince iki koltuklu halini de çekmiştim ekledim bak canım. Markası Elele modeli Allroad 2

Eklentiler

• IMG_20210929_145818.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20211002_204442.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 52
Çok geçmiş olsun canım, çok dikkat et odaları ayırın mutlaka aşılı olsan da ne olur ne olmaz, bağışıklığını güçlü tutacak şeyleri yemeye çalış, ama yemeden bak hamilelikte zarar verecek bişey olmasın, acil şifalar diliyorum

Kızlar ben casual cadillac air trone travel sistem bebek arabasi alicam ins ablamlarinki air olmayani bir ust modelini alcam yani.ablam gayet memnun bi araştırın isterseniz bende düşmesini bekliyorum fiyat dusene kadar beklicem

Canim cok gecmis olsun eşinle ayni ortamda bulunma kesinlikle maske takin ikinizde. 2.dozdan itibaren tam koruma icin 14 gun gecmesi gerekir dikkat et yinede sen canım. Saglikli beslen gecmis olsun

Canım çok geçmiş olsun inşallah eşinde çok hafif atlatır zor olsa da odaları ayırabilirseniz ve evi çok sık şekilde eşinin olduğu oda da dahil havalandırırsanız inşallah hemen atlatırsınız.
Bol bol su bol bol sebze çorbası et yemeği. Doktoruna sor istersen suya atılan vitaminler oluyor Sambucol gibi çinko ve c vitamini ağırlıklı onu kullanmana müsade ederse her gün içersin. Şimdiden gelmiş gitmiş olsun

Badem yağı da tüylenme yapıyor diye biliyorum kızlar ben kirpik ve kas için kullanıyordum cok etki etmişti oradan biliyorum göbek olduğu için dikkat edin badem yağına o yüzden bana en zararsız susam Hindistan cevizi kakao gibi geldi hatta bi süre aynı yağı kullanmak da iyi değil değiştirerek sürün bi süre sonra etkisini kaybeder deniliyor

Canim cok gecmis olsun eşinle ayni ortamda bulunma kesinlikle maske takin ikinizde. 2.dozdan itibaren tam koruma icin 14 gun gecmesi gerekir dikkat et yinede sen canım. Saglikli
Çok teşekkürler kızlar Allah razı olsun evet dediğiniz gibi odaları ayırdık. Beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum .Tavsiyelerinizi dikkate alacağım inşallah

Kızlar iyi geceler kasiklarim asiri sızlıyor ya gece uyandığımda bir ara uzerim acıktı üşümüştüm ondan olabilir mi? Birde yigenimi aliyorum kucağıma 11 kilo falan sıkıntı olur mu ya suan fena sızım var ya

11 kiloluk yeğenini neden kucağına alıyosun? Biraz dikkatli olsan. Şimdi sıkıntı çıkarmasa ilerde çıkarabilir. İnsallah birşey olmamıştır korkma. O sızı bende de oluyor

11 kiloluk yeğenini neden kucağına alıyosun? Biraz dikkatli olsan. Şimdi sıkıntı çıkarmasa ilerde çıkarabilir. İnsallah birşey olmamıştır korkma. O sızı bende de oluyor
Canım ablamda kalıyorum geliyor oyle bir sariliyorki daha 2 yasina girmedi yani dayanamiyorum diyorum kucagima almicam oyle bir sariliyorki dayanamiyorum birde şöyle dusunuodum 2. Veya 3.cocugu olan arkadaslarda kucuk cocugu olan varsa mutlaka kucagina aliyordur diye düşündüm oyle surekli kaldirmiyorum ama bazen oluyor daha dikkat edeyim bari. Sagol canım

Canım napiyorsun sen alma kucağına ben oglumu almıyorum asla kucağıma zorda kalsam da dikkat et ayaklarına sıcak su koyabilirsjn usuttuysen

Bugün ayrıntılı ultrasona girdik kızlar çok şükür sıkıntı görünmedi... Tahmini doğum tarihimiz 18 Şubat.... Sanırım erken yumurtlamisim...
Gözün aydın cnm cok sevindim darısı hepimizin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…