2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ben boğa eşim oglak burcu ikimizde toprak grubuyuz kısmet olursa kızımız kova burcu olacak gibi duruyorkova burcu tanıdığı olanlar var mi ya da olan merak ediyorum hic kova tanıdığım yok

oğlumun çok havalı bi tarihi var "14 şubat 2016"
tam kova erkeği, lider ruhlu, bilmiş, duygusallıktan uzak mantık erkeği
ezbere hayata karşı
büyüyünce değişir mi bilmem

Kızlar aklıma geldi size de sorayım.
En son cinsiyet için hem devlete hem de özele gitmiştim.
Devlet doktoru bebek 18+5 demişti.
Özelde de 17+5 denildi.

Bu kadar bir fark normal mi sizce?
Adet günüme göre de 19+0 di o gün. Geç döllenme olabilir denilmişti.
Bir tarih karmaşası yaşıyorum hangisi doğru diye.

Garip olmus canım iki farklı demeleri sonucta ölçüme gore oluyor yani kendi doktoruna gidince ustunr basa basa sor

dün bi yerde okudum bu dönemde kemiklerimiz genişliyormuş bu sebeple
kamik ağrımız artacakmış benim oğlan 25 kilo ara ara kucağıma almak zorunda kalıyorum :)

Canım cihazdan cihaza göre de değişebiliyormuş, ben ikili teste gittiğimde aynı gün aynı hastanede doktorun odasında farklı radyoloğun odasında farklı gün çıkmıştı gelişimi, doktora sorduğumda öyle demişti, ama sen yine de iyice sor doktoruna

Maşallah canim ay yinede dikkat et ben kendime sey ediyodum ama senin durum daha sıkıntıymış

Valla adam her ne kadar kardeşine seviniyormuş gibi yapsada kıskançlıklara başladı
Gelip şap karnıma vuruyor

Anne o vurmak değil okşamak sen beni yanlış anladın diyor kucağıma atlıyor, alıştık galiba

Kaynanam olaydı, bu yeni nesil de çok nazlı, biz sizin zamanınızda neler kaldırırdık neler derdi

Çok teşekkür ederim

Garip olmus canım iki farklı demeleri sonucta ölçüme gore oluyor yani kendi doktoruna gidince ustunr basa basa sor

Detaylıda söyleyecekleri en doğru sonucu verir değil mi?
Sizce?
Orda da farklı bir şey söylenirse kafam çorba olacak

Çok normal canım cihazdan farkediyor benim iki farklı cihaz arasında 1 gün vardi ona rağmen 1 hafta fark gösterdi arada

Herkesten anladigim sey kovanin mantikli olmasi hayırlısı
Ya arkadaşımın kızı kova o kadar korkuttu ki beni çok başına buyruk ve inatçı diyor ama ben hep sakin görüyorum böyle ağlayan tutturan degil bilmiş bi havası var çocuğun özgür biraz ona bisey diyemiyorum o yüzden başına buyruk diyor ama bende özgür olup kesfetmesinden hoşlanırım aslında sınırları bildiği sürece küçükken zaten sinir bilemez her şeyi oynar karıştırır bilemiyorum çok kötü düşünmek istemiyorum

alma canım niye alıyorsun. ben kızımı bile almıyorum. 5 kilo sınır demişti doktor bana.

Yok canım ya dikkat ediyor çevremdekiler genelde. Ağır kaldırılmamalı. Kaldı ki bu bizm ilk gebeliğimiz. 2. Gebeliklerde rahim bağları daha güçlü oluyor kaldırsalar bile bişey olmaz belki ama biz onlarla aynı değiliz ki. Allah korusun bebek aşağıya iner sakın alma birdaha. Ben 5 kiloluk şeyi bile sürüklüyorum direk kaldırmıyorum öyle .

Detaylıda söyleyecekleri en doğru sonucu verir değil mi?
Sizce?
Orda da farklı bir şey söylenirse kafam çorba olacak
Canim detayli da dr bana son adet tarihimi sordu ona göre günüyle uyumlu dedi. Benim yapay oluşturuldu adet tarihim çünkü gec yumurtladim ve yumurtlams gunumu biliyordum dr kendi ona gore yeni bir tarih olusturdu en başta

Desene isimiz var canim

Bana da herkes dio da yigen soz konusu olunca dayanamiyorum. Yoksa normalde baska bişey kaldırmıyorum.carsamba dr a gidicem bebise bakicak detayli raporunu gösterdiğimde bakmamıştı kontrole gel bakalim demisti 3 gun sabredim gidince sorayim dr a hem sıkıntı var mi yok mu belli olur. Bir daha kaldirmicam ins sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…