2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim detayli da dr bana son adet tarihimi sordu ona göre günüyle uyumlu dedi. Benim yapay oluşturuldu adet tarihim çünkü gec yumurtladim ve yumurtlams gunumu biliyordum dr kendi ona gore yeni bir tarih olusturdu en başta
Anladim canım teşekkür ederim bakalım bende nasıl olacak.

Sen alıyor musun canim kucagina insan dayanamıyor ya
Günaydın. Dün çocuktan dolayi mesajım yarım kaldıevet alıyorum mecburen.doktoruma sordum özellikle sorun olmaz ikinci bebeği olanlar hep böyle diyorseninde sorun olmaz inşallah.sanirim herhangi bir düşük tehlikesi yoksa sorun teşkil etmiyor bu durum.yoksa milyonlarca kadın napardi

Günaydın hanımlar herkese iyi pazarlar diliyorum bu saatte o kadar acıktım ki direk kahvaltı hazırlamaya koşuyorum daha doğrusu Sürünüyorum şuan tereyağ ve bal hayalleri kuruyorum ama artık yataktan kalkamıyorum resmen belim ağrıyor daha bu haftalarda böyleyse napicam 27-30 arası yaaaa

Günaydın canım bende o durumu düşünerek aslında bisey olmaz diyordum annemde hep ondan ne olur der iki uc kiloya laf ettigimde biz tarlada çalışıyorduk 7 ayik falanken der birde olacagi varsa bisey olur zaten der sanirim ondan da biraz rahattim iyi ya dr öyle birşey dediyse sevindim bir nebze rahatladim Sagol canim

Günaydın canım bende o durumu düşünerek aslında bisey olmaz diyordum annemde hep ondan ne olur der iki uc kiloya laf ettigimde biz tarlada çalışıyorduk 7 ayik falanken der birde olacagi varsa bisey olur zaten der sanirim ondan da biraz rahattim iyi ya dr öyle birşey dediyse sevindim bir nebze rahatladim Sagol canim

O dedigin durum bende de oluyordu canim ama uzun suredir yok ac kalabiliyorum onceden olsa elim ayagima dolaniyordu biliyorim o durumu

Bana doktor 2 kilo demişti.
Ben 5 litrelik suları falan kaldıramıyorum.
Hele ki bu aydan sonra kendimi zor kaldırırım zaten
Geçen markette eşim bir hamile kadını görmüş damacanayı sırtlamış. Sen bir tencere almaya uzanmıyorsun diyor

Canım her hamilelik bir değil. Ben 3 kılo üzeri bişey taşımıyorum. İkinci hamileligim... bişey olsa sonra vicdan azabı çekerim. Herhangi bi riskim de yok ama oğlumda bı gün kendimi çok yormustum, o gece sabaha kadar ağrım oldu sabah hemen doktora gittim bebek doğum kanalına girmişti 28. haftada. Sonra hep yatmak zorunda kaldım. Benden sana tavsiye mümkün olduğunca kendini yorma.
Evet eskiler neler yapiyomus hamileyken ama şimdiki nesil daha farklı daha hassas. Yediğimiz herşey hormonlu yapay.

Ah cnm bende ya sabah 6 da tuvalet için uyandım resmen miğdem kaziniyor ya bide bizim evde tadilat bitmedi daha fırınım gelmedi bazı günler börek pogca yemek zorunda kalıyorum o günler daha da acıkıyorum doymuyorum yedikçe yiyesim geliyor

Ben de geceleri sağa sola dönerken göbeğim löp yana düşüyor yavascaana hareket etmeye calısıyorum. Valla ben kahvaltıyı beklemiyorum desem yeridir. Gece belki 3kez buzdolabının kapağı açılıyorböylece daha acıkmadan yemiş oluyorum. Böyle giderse gerçek bir duba olacağım

Günaydın.
Bende doymak bilmiyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum. 10 günde 2 kilo alarak toplamda 5 kilo almış oldum. Bundan sonra daha çok alırız galiba..

Musmutlu pazarlar.

Bende de iştah açılması oldu birde bacaklarım ağrıyor.
Degerlerimden birisi düştü büyük ihtimalle.
Sağlık ocağında yarın kan testi mi yaptirsam da ilaç istesem bilemedim ya da doktor kontrolünü bekleyeceğim.

Sırt üstü yatmama olayı beni çok yoruyor bugün hiç güzel uyuyamadım.

Geçen markette eşim bir hamile kadını görmüş damacanayı sırtlamış. Sen bir tencere almaya uzanmıyorsun diyor
Valla isteyen sirtlasin ben oglumu alıyordum basta kucağıma 14 kilo o kanamalardan sonra su an tencereyi bile alırken kapağını ayrı alıyorum dediğin gibi ağır olmasın diye daha da 36 ya kadar böyle giderim

magnezyum içiyor musun canım

Kızlar fena bir gribe yakalandım malesef. Havalar çok şaşırtıyor memlekete gitmiştim geçen haftasonu yollarda üşüttüm galiba. Kendinize çok çok dikkat edin. İnşallah bebeğim etkilenmiyordur bu durumdan yarın detaylı için hastaneye gidicektim ama ertelesem mi diye düşünüyorum bilemedim zamanı geçer diyede korkuyorum

geçen gün bacak krambıyla uyandım yarım dakika çığlık attım resmen. hiç özlememişim. hrmen asmye gidip magnezyum yazdırdım. zatrn öncesinde de birkaç gün agrılarım oluyordu demek ki sinyal veriyormus vucut.

bir hafta ertele istersen canım. cunku doktor da rhaatsız olabilir senin hasta olmandan. çol geçmiş olsun. ıhlamur iç dinlen çok kötü olursan parol alabiliyorsun

Kızlar iştah açılmasından bahsetmissiniz dun aksam patlamış mısır yedim ilk defa kitlikta kalmış gibi uyanmadım sabah her sabah oluyorum açlıktan insan gibi kahvaltı hazirlayamiyordum iyi oldu birde rüyamda neler yiyorum geçenlerde anteptrydim bilmediğim o kadar yemek yedim ki rüyamda bugün de şekerli pideymis adı bildiğiniz Fransız ekmeği üzerine şeker atıp atıp yedirdiler bana resmen duyuyorum rüyamda şekerden yiyemeyince Allah beni boyle doyuruyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…