2 gün sonra elimi yüzüme götüremedim ben kolum kalkmadıTetanoz aşısını oldum geldim.
1 ay sonra 2. Doz olacakmış kaç doz bu aşıcık?
Vurulurken hissetmedim desem yeri.
Umarım çok yan etkisi de olmaz
Dr.Emin Alp var canım,özel muayenehanesinde bakıyor, 5 sene önce kızımda da ona gitmiştim, memnun kaldım yine, fiyatı 750 TL idi, özel sağlık sigortan varsa paketinin kapsamını bilmiyorum ama karşılayabilir, benim groupamaydı karşıladıMerhaba şubat anneleri, bende mart anneleri grubundayım. Umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Aranızda detaylı ultrasona gidenler vardır diye buraya sormak istedim. Ankara içinde memnun kaldığınız önerebileceginiz detaylı ultrason için doktor var mı? Ben normalde liv hospital'a kontrollere gidiyorum ama kendi doktorum perinatolog olmadığı için aynı hastanede başka bir doktora yönlendirdi. Yine de önerebileceginiz bir doktor varsa sevinirim
Yok diye hatırlıyorumTamam o zaman normal bana uygulananbaşka detaylı ultrason kaldı mı doğuma kadar?
Oh bari bundan yırttıkYok diye hatırlıyorum
Benim anadolu sigorta tamamlayıcı sağlık sigortam var ama sanırım karşılamıyor. Yine de muayenesini arayıp bir sorarım. TeşekkürlerDr.Emin Alp var canım,özel muayenehanesinde bakıyor, 5 sene önce kızımda da ona gitmiştim, memnun kaldım yine, fiyatı 750 TL idi, özel sağlık sigortan varsa paketinin kapsamını bilmiyorum ama karşılayabilir, benim groupamaydı karşıladı
Oh bari bundan yırttıkkredi kartını tam kapatcak gibi oluyoruz hoop şişiyo
Bir şey değil canım.Benim anadolu sigorta tamamlayıcı sağlık sigortam var ama sanırım karşılamıyor. Yine de muayenesini arayıp bir sorarım. Teşekkürler
Ay cok pahalı bu büyük eşyalar ya yandık valla hele bi bebek arabası gördüm 9 milyarSenin ilk bebiş galibabelli oluyor Daha dur bunun bebek arabası, mama sandalyesi, oto koltuğu, beşiği, bez parası var da var
Evet ilkSenin ilk bebiş galibabelli oluyor Daha dur bunun bebek arabası, mama sandalyesi, oto koltuğu, beşiği, bez parası var da var
Merhaba ben istanbuldayım ama başka grupta bir arkadaşım ankaradayım sanıp bir yer önerdi bugün kendiside yeni gitmis yer bulmasi zor oluyomus bilginiz olsun, size kopyaladım belki isinize yarar detayli ultrason icinMerhaba şubat anneleri, bende mart anneleri grubundayım. Umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Aranızda detaylı ultrasona gidenler vardır diye buraya sormak istedim. Ankara içinde memnun kaldığınız önerebileceginiz detaylı ultrason için doktor var mı? Ben normalde liv hospital'a kontrollere gidiyorum ama kendi doktorum perinatolog olmadığı için aynı hastanede başka bir doktora yönlendirdi. Yine de önerebileceginiz bir doktor varsa sevinirim
Perşembe günü sınavım var Allah yardimcim olsun o zaman korktum şuan iyi ki sola vurmusum da bir tık daha kurtarırım belki2 gün sonra elimi yüzüme götüremedim ben kolum kalkmadı
Çok teşekkür ederim bende hemen arastiriyimMerhaba ben istanbuldayım ama başka grupta bir arkadaşım ankaradayım sanıp bir yer önerdi bugün kendiside yeni gitmis yer bulmasi zor oluyomus bilginiz olsun, size kopyaladım belki isinize yarar detayli ultrason icin
“Ankara’da Radyoloji uzmanı Doç. Dr. Ali İpek’e gitmiştim. 580 TL verdik”
Satılık böbrek vardırAy cok pahalı bu büyük eşyalar ya yandık valla hele bi bebek arabası gördüm 9 milyar
Ankara’da 1000 lira verdik biz.Kizlar detayli ultrason icin randevu aldim uc hafta sonraya anca yer vardifiyati da indirimli olarak 1.306 tl cikmis siz asagi yukari ne kadara yaptirdiniz acaba ?
Perinatolog. O civarlarda sürmüştür benim de. Süreye çok takılmayın.Annişler detaylıyı perinatologa mı yaptırdınız radyoloğa mı ? Kaç dk sürdü bir de benim aradığım yerler 20 30 dk dediler de
Biz bir kere girdik amaKızlar 2.kere detaylı ultrasona girdim. Acaba doğuma kadar kaç kere daha giricez bilen var mı süreç nasıl ilerliyor ? Kocam bey fenalık geçiriyor fiyatlar çok kazık
Özgür Deren’e gittim doktorumun tavsiyesiyle. İlkinde de ona gitmiştim.Merhaba şubat anneleri, bende mart anneleri grubundayım. Umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Aranızda detaylı ultrasona gidenler vardır diye buraya sormak istedim. Ankara içinde memnun kaldığınız önerebileceginiz detaylı ultrason için doktor var mı? Ben normalde liv hospital'a kontrollere gidiyorum ama kendi doktorum perinatolog olmadığı için aynı hastanede başka bir doktora yönlendirdi. Yine de önerebileceginiz bir doktor varsa sevinirim
Ben ilkinde kullanmadım kalkan ve kapak yara oldu ama krem kullandım canım emzirme sutyeni de bana çok gereksiz ve çirkin gelmişti açıkçası aldım ama aman aman isimi görmedi bluzumu o kadar açmışken zaten çıkıyor aynı mantık geldi ban normal sutyenden vaoov bir farki yok bence gogus pedi de alabilirsin ilk zaman çok sızıyor sütler ama bazen yapışıyor ve kokuyor zaten ona çare yok galiba bi arkadaş onun yerine başka şey de önermişti ama unuttum şimdi ben yine de ilk başta kullanirim çünkü kiyafetlere kadar çıkıyor bazen sutKızlar tecrübeli annelere bir sorum olacak göğüs kalkanı veya gümüş kapaklar gerekli mi? Gerekliyse hangisi daha iyi olur? Yani emzirme sütyeni ve göğüs pedi tek başına yetersiz mi? Meme uçları çok sızı yapıyormuş vs tecrübeli annelerin fikrini almak istedimindirim varken alayım
Hadi gözünüz aydınKızlar bende bugün detaylı yaptırdımçok şükür oğlumun her şeyi normaldi. Minik minik gördük her şeyini çok şükür Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Bende bugün oldum canım sabah hala bir belirti yok şükürTetanoz aşısını oldum geldim.
1 ay sonra 2. Doz olacakmış kaç doz bu aşıcık?
Vurulurken hissetmedim desem yeri.
Umarım çok yan etkisi de olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?