2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Dr.Emin Alp var canım,özel muayenehanesinde bakıyor, 5 sene önce kızımda da ona gitmiştim, memnun kaldım yine, fiyatı 750 TL idi, özel sağlık sigortan varsa paketinin kapsamını bilmiyorum ama karşılayabilir, benim groupamaydı karşıladı

Benim anadolu sigorta tamamlayıcı sağlık sigortam var ama sanırım karşılamıyor. Yine de muayenesini arayıp bir sorarım. Teşekkürler

Senin ilk bebiş galiba belli oluyor Daha dur bunun bebek arabası, mama sandalyesi, oto koltuğu, beşiği, bez parası var da var
Evet ilk
işte onlara sıra gelemedi bir türlü EBebek'te falan indirim var gibi şimdiden liste yapalım alalım diyorum eşime amaan acele etme diyo. Yeni yıla yakın fiyatlar zamlanır diye mantık yürütüyorum sonuçta dolar yuro uçuşta. Ay bilmiyorum napcaz, sonumuz hayrola

Merhaba ben istanbuldayım ama başka grupta bir arkadaşım ankaradayım sanıp bir yer önerdi bugün kendiside yeni gitmis yer bulmasi zor oluyomus bilginiz olsun, size kopyaladım belki isinize yarar detayli ultrason icin

“Ankara’da Radyoloji uzmanı Doç. Dr. Ali İpek’e gitmiştim. 580 TL verdik”

Çok teşekkür ederim bende hemen arastiriyim

Kızlar tecrübeli annelere bir sorum olacak göğüs kalkanı veya gümüş kapaklar gerekli mi? Gerekliyse hangisi daha iyi olur? Yani emzirme sütyeni ve göğüs pedi tek başına yetersiz mi? Meme uçları çok sızı yapıyormuş vs tecrübeli annelerin fikrini almak istedim indirim varken alayım

Kizlar detayli ultrason icin randevu aldim uc hafta sonraya anca yer vardi fiyati da indirimli olarak 1.306 tl cikmis siz asagi yukari ne kadara yaptirdiniz acaba ?
Ankara’da 1000 lira verdik biz.
Annişler detaylıyı perinatologa mı yaptırdınız radyoloğa mı ? Kaç dk sürdü bir de benim aradığım yerler 20 30 dk dediler de
Perinatolog. O civarlarda sürmüştür benim de. Süreye çok takılmayın.
Kızlar 2.kere detaylı ultrasona girdim. Acaba doğuma kadar kaç kere daha giricez bilen var mı süreç nasıl ilerliyor ? Kocam bey fenalık geçiriyor fiyatlar çok kazık
Biz bir kere girdik ama
Özgür Deren’e gittim doktorumun tavsiyesiyle. İlkinde de ona gitmiştim.

Ben ilkinde kullanmadım kalkan ve kapak yara oldu ama krem kullandım canım emzirme sutyeni de bana çok gereksiz ve çirkin gelmişti açıkçası aldım ama aman aman isimi görmedi bluzumu o kadar açmışken zaten çıkıyor aynı mantık geldi ban normal sutyenden vaoov bir farki yok bence gogus pedi de alabilirsin ilk zaman çok sızıyor sütler ama bazen yapışıyor ve kokuyor zaten ona çare yok galiba bi arkadaş onun yerine başka şey de önermişti ama unuttum şimdi ben yine de ilk başta kullanirim çünkü kiyafetlere kadar çıkıyor bazen sut

Tetanoz aşısını oldum geldim.
1 ay sonra 2. Doz olacakmış kaç doz bu aşıcık?

Vurulurken hissetmedim desem yeri.
Umarım çok yan etkisi de olmaz
Bende bugün oldum canım sabah hala bir belirti yok şükür daha önce hiç vurulmadıysan 1 er ay arayla 2 doz oluyorsun 2. Dozdan 6 ay sonra 3. Doz daha sonra 1 er yıl ara ile 2 doz oluyormuş ebe anlattı bugün ben kızımda 2 doz ile bıraktığım için 5 dozun hepsini tamamlayıp bırakcam 10 yıl koruyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…