2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım kardeşim kullandı gümüş kapak meme sğrtünmediği için üste yara vs olmadı o birde soğan sürdü doğumdan çıkınca yara olmasın diye

Kızlar benim de haftaya salı günü detaylım. Sizlere bir sorum olacak, detaylıdan sonra hemen kedi doktorunuza da gittiniz mi ? Benimkisi detaylıdan sonra gelirsin demişti
Benide çağırdı Dr um ama ben geçen ay 18 de gittiğim için bu ay da 18 de gitcem 1 ay geçsin diye çarşamba detaylım var kısmet olursa

Bilmiyordum iyiymiş o zaman
Bende de henüz bir şey yok bakalım galiba sonradan kol ağrısı yapıyormuş inşallah olmaz diyelim yine de

Kızlar bende bugün detaylı yaptırdım çok şükür oğlumun her şeyi normaldi. Minik minik gördük her şeyini çok şükür Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Gozun aydin cnm sağlıkla gelsin oğluşun
Sen nasil oldun cnm hastaydin

Ya pişik yapanı prima da yapıyor benim kızımı yaptı işte piyasada kullanmadığım krem ve yağ kalmadı hele bir gün öyle bir yara oldu ki çocuk çığlık çığlığa mahvolmuştu. Baştan sona poposu genital bölgesi açık yara şeklindeydi bakmaya içimiz el vermemişti ki prima kullanırken oldu bu olay. Çocukların teninin hassaslığı ile alakalı sanırım bende düşünüp düşünüp hala ne yapacağını bilmeyenlerdenim

Kızlar bende bugün detaylı yaptırdım çok şükür oğlumun her şeyi normaldi. Minik minik gördük her şeyini çok şükür Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Cok sevindim cnm darısı başımıza inşallah

Canim ben ankarada oldum radyoloji uzmani doc dr sinan tan. Sinan tan ile ali ipek arasinda kalmıştım sinan tana gittim.gayette memnun kaldım 500 tl fiyati canım

Tetanoz aşısını oldum geldim.
1 ay sonra 2. Doz olacakmış kaç doz bu aşıcık?

Vurulurken hissetmedim desem yeri.
Umarım çok yan etkisi de olmaz
Bende agri falan yapmadı canim cok hafif oldu 2.gun ama o gun ful gezdim doguma kadar bir kere daha var zannimca ilk asidan itibaren 6 ay ile 1 yil icinde bir kez daha olursa 5 yil mi 10 yil mi ne koruyuculugu oluyormus internette öyle okudum bende

Canim ben 1 beden prima premium care aldım 3 paket,indirimdende 2.si 1 tl olan bezden sleepy bio natural aldim 2 paket 200 kusur tane. Ben acikcasi burda bir arkadasa daha dedim elinde kalmaz koy sahibindene sat ki o zaman bez fiyatlari zaten ucar zarar da etmezsin kullanamazsan

O zaman 1 ay sonra gittiğim hamilelik içindeki son doz oluyor.
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…