Gözün aydın canımKızlar bende bugün detaylı yaptırdımçok şükür oğlumun her şeyi normaldi. Minik minik gördük her şeyini çok şükür Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Canım kardeşim kullandı gümüş kapak meme sğrtünmediği için üste yara vs olmadı o birde soğan sürdü doğumdan çıkınca yara olmasın diyeKızlar tecrübeli annelere bir sorum olacak göğüs kalkanı veya gümüş kapaklar gerekli mi? Gerekliyse hangisi daha iyi olur? Yani emzirme sütyeni ve göğüs pedi tek başına yetersiz mi? Meme uçları çok sızı yapıyormuş vs tecrübeli annelerin fikrini almak istedimindirim varken alayım
Benide çağırdı Dr um ama ben geçen ay 18 de gittiğim için bu ay da 18 de gitcem 1 ay geçsin diyeKızlar benim de haftaya salı günü detaylım. Sizlere bir sorum olacak, detaylıdan sonra hemen kedi doktorunuza da gittiniz mi ? Benimkisi detaylıdan sonra gelirsin demişti
Bilmiyordum iyiymiş o zamanBende bugün oldum canım sabah hala bir belirti yok şükürdaha önce hiç vurulmadıysan 1 er ay arayla 2 doz oluyorsun 2. Dozdan 6 ay sonra 3. Doz daha sonra 1 er yıl ara ile 2 doz oluyormuş ebe anlattı bugün ben kızımda 2 doz ile bıraktığım için 5 dozun hepsini tamamlayıp bırakcam 10 yıl koruyormuş
Gozun aydin cnm sağlıkla gelsin oğluşunKızlar bende bugün detaylı yaptırdımçok şükür oğlumun her şeyi normaldi. Minik minik gördük her şeyini çok şükür Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Ya pişik yapanı prima da yapıyor benim kızımı yaptı işte piyasada kullanmadığım krem ve yağ kalmadı hele bir gün öyle bir yara oldu ki çocuk çığlık çığlığa mahvolmuştu. Baştan sona poposu genital bölgesi açık yara şeklindeydi bakmaya içimiz el vermemişti ki prima kullanırken oldu bu olay. Çocukların teninin hassaslığı ile alakalı sanırım bende düşünüp düşünüp hala ne yapacağını bilmeyenlerdenimCanım ben de senin gibi çok kararsızım…Kızımda prima premium care kullanmıştım, ben pişik sorunu yaşamadım çok memnundum ama sleepy bayağı övülüyor , bir de buradaki arkadaşlar da kampanyadan bahsetti, hepsiburada’da 204’lü paketin 2.si 1 tl ye geliyor ve 408 bez 180 tl oluyorbilemedim, alsam mı diyorum ama miktar çok ya pişik yaparsa bezler elimde kalır diyorum, sleepy hiç kullanmadım çünkü
Valla canım benim Kızd ağrı olmamıştı bıontech oldum onda da olmadı çok ağrı inşallah bunda da olmadan atlatırızBilmiyordum iyiymiş o zaman
Bende de henüz bir şey yok bakalım galiba sonradan kol ağrısı yapıyormuş inşallah olmaz diyelim yine de
Ay bugün 5. Gün hala kolum ağrıyor, geçmişler olsun bacımTetanoz aşısı için sağlık ocağından çağırdılar.
Geldi mi büyük gün
Cok sevindim cnm darısı başımıza inşallahKızlar bende bugün detaylı yaptırdımçok şükür oğlumun her şeyi normaldi. Minik minik gördük her şeyini çok şükür Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Bu mesajı okuyunca psikolojik olarak kolum bir tuhaf olmaya başladıAy bugün 5. Gün hala kolum ağrıyor, geçmişler olsun bacım
Cnm buz koy insallah ağrımaz yoksa ağrısı zor oluyorBu mesajı okuyunca psikolojik olarak kolum bir tuhaf olmaya başladı
Ebe de dedi çok ağrın olursa buz koy diye.Cnm buz koy insallah ağrımaz yoksa ağrısı zor oluyor
Canim ben ankarada oldum radyoloji uzmani doc dr sinan tan. Sinan tan ile ali ipek arasinda kalmıştım sinan tana gittim.gayette memnun kaldım 500 tl fiyati canımMerhaba şubat anneleri, bende mart anneleri grubundayım. Umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Aranızda detaylı ultrasona gidenler vardır diye buraya sormak istedim. Ankara içinde memnun kaldığınız önerebileceginiz detaylı ultrason için doktor var mı? Ben normalde liv hospital'a kontrollere gidiyorum ama kendi doktorum perinatolog olmadığı için aynı hastanede başka bir doktora yönlendirdi. Yine de önerebileceginiz bir doktor varsa sevinirim
Bende agri falan yapmadı canim cok hafif oldu 2.gun ama o gun ful gezdimTetanoz aşısını oldum geldim.
1 ay sonra 2. Doz olacakmış kaç doz bu aşıcık?
Vurulurken hissetmedim desem yeri.
Umarım çok yan etkisi de olmaz
Canim ben 1 beden prima premium care aldım 3 paket,indirimdende 2.si 1 tl olan bezden sleepy bio natural aldim 2 paket 200 kusur tane. Ben acikcasi burda bir arkadasa daha dedim elinde kalmaz koy sahibindene sat ki o zaman bez fiyatlari zaten ucar zarar da etmezsin kullanamazsanKızlar bez konusunda ne yapacaksınız herşey çok pahalı alıp kenara koyayım diyorum ama kızımda prima premium care kullandım pişik yaptı diğerlerini denedim onlarda pişik yaptı prima ile pişikli pişikli devam ettik hep. Bu defa sleepy ile mi başlasam diyorum bu ara herkes çok memnun ondan. Yada ikisindende birer paket alıp koysam mı yani karar veremiyorum ama biraz da stok yapmak lazım siz ne düşünüyorsunuz bununla ilgili
Gozun aydin cnm sağlıkla gelsin oğluşun
Sen nasil oldun cnm hastaydin
Cok sevindim cnm darısı başımıza inşallah
O zaman 1 ay sonra gittiğim hamilelik içindeki son doz oluyor.Bende agri falan yapmadı canim cok hafif oldu 2.gun ama o gun ful gezdimdoguma kadar bir kere daha var zannimca ilk asidan itibaren 6 ay ile 1 yil icinde bir kez daha olursa 5 yil mi 10 yil mi ne koruyuculugu oluyormus internette öyle okudum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?