2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar benim de haftaya salı günü detaylım. Sizlere bir sorum olacak, detaylıdan sonra hemen kedi doktorunuza da gittiniz mi ? Benimkisi detaylıdan sonra gelirsin demişti

Benimki wp den atarsın sonuçları demişti. Yarın gündüz öyle yapıcam ben

Ooo olmazmı ben ikinci el bakınıyorum temiz birşey. Markada modelde hala kararsızım
Ya o kadar para vermem ben cnm gereksiz bence sanirim baktıklarım markaydi, bende bakıyorum arada travel tarzi var baston var artık tecrübeli annelerimiz bize yardım eder

Ebe de dedi çok ağrın olursa buz koy diye.
Şuanlık tam net bir şey yok ama şimdiden mi koysam ki etki eder mi?
Canim koy etki eder ben kurtuldum vallakolunu bile kaldiramiyordum kizima hamileyken

Allah razı olsun canım hepimizin minikleri sağlıkla gelsin inşallah Bugün çok çok daha iyiyim canım öksürük dışında pek bir şeyim yok o da zamanla geçer herhalde
Amin amin cnm
Öksürüğe keçiboynuzu pekmezi yada özü varsa icebilirsin cnm fayda ediyor

5 yıldır herhalde. 8 yıl önce 3 doz olmuştum, yine olacaksınız dediler sağlık ocağında.

Liv hospitalde kime gidiyorsun canım memnunmusun? Yeni doktor arayışındayim da.. Ben detayliyi memorialde ertuğrul karahanoğlu na çektirdim, perinatolog, çok ilgili sorduğum her şeyi de açıkladı, hatta benim prenses sırtını dönmedi ama dönene kadar 15 dk lik yürüyüşler yapıp geldim 3 kere, her defasında baktı döndümü diye.ücreti de 650tl idi.

Kızlar benim de haftaya salı günü detaylım. Sizlere bir sorum olacak, detaylıdan sonra hemen kedi doktorunuza da gittiniz mi ? Benimkisi detaylıdan sonra gelirsin demişti
Evet canım bir gün sonra kontrole gittim raporlarına baktı ayrintilinin

Ya o kadar para vermem ben cnm gereksiz bence sanirim baktıklarım markaydi, bende bakıyorum arada travel tarzi var baston var artık tecrübeli annelerimiz bize yardım eder
Evet canım, mesela tek düğmeyle katlanabilen birşey olsa çok kullanıslı olurdu . Bizim siteye girişte merdiven var. Bi elimde bebek bi elimde bebek arabası nasıl çıkarım merdivenden onu düşündüm mesela. Bide katlandığında arabanın bagajına sığmasıda önemli. Aklımda bunlar var

Kızlar size bir şey sormak istiyorum.
Hiç sırtında belli bir noktada sık sık damar atması hisseden var mı? Her an değil arada olan bir şey.

Bir süredir yaşıyorum ve bu sırt üstü yatmama sebebimiz olan damarlarla alakalı mi diye düşünüyorum.
Bir sıkıntı olmasından korkuyorum doktoruma da danışacağım bunu ama siz de yaşıyor musunuz ya da yaşayan duydunuz mu?

Benm bacağımda, bazen sırtımda bazen ayağımda sık sık damar atması oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…