- 25 Ağustos 2020
- 274
- 507
- 53
Kızlar benim de haftaya salı günü detaylım. Sizlere bir sorum olacak, detaylıdan sonra hemen kedi doktorunuza da gittiniz mi ? Benimkisi detaylıdan sonra gelirsin demişti
Aynen canim rica ederimO zaman 1 ay sonra gittiğim hamilelik içindeki son doz oluyor.
Teşekkür ederim
Ooo olmazmıAy cok pahalı bu büyük eşyalar ya yandık valla hele bi bebek arabası gördüm 9 milyar
Ya o kadar para vermem ben cnm gereksiz bence sanirim baktıklarım markaydi, bende bakıyorum arada travel tarzi var baston var artık tecrübeli annelerimiz bize yardım ederOoo olmazmıben ikinci el bakınıyorum temiz birşey. Markada modelde hala kararsızım
Canim koy etki eder ben kurtuldum vallaEbe de dedi çok ağrın olursa buz koy diye.
Şuanlık tam net bir şey yok ama şimdiden mi koysam ki etki eder mi?
Amin amin cnmAllah razı olsun canım hepimizin minikleri sağlıkla gelsin inşallahBugün çok çok daha iyiyim canım öksürük dışında pek bir şeyim yok o da zamanla geçer herhalde
Benim de kol telefonu tuttukca ısınmaya başladı.Canim koy etki eder ben kurtuldum vallakolunu bile kaldiramiyordum kizima hamileyken
Insllah ağrımazda cnm sen önlemini al birde kolanya pamukta iyi geliyorBenim de kol telefonu tuttukca ısınmaya başladı.
Bir ütü yapıp buz tutayım o zaman hemen
Amin amin cnm
Öksürüğe keçiboynuzu pekmezi yada özü varsa icebilirsin cnm fayda ediyor
Evet sinan tan ismini de baya bir duydum. Çok teşekkür ediyorumCanim ben ankarada oldum radyoloji uzmani doc dr sinan tan. Sinan tan ile ali ipek arasinda kalmıştım sinan tana gittim.gayette memnun kaldım 500 tl fiyati canım
Rica ederim canımEvet sinan tan ismini de baya bir duydum. Çok teşekkür ediyorum
5 yıldır herhalde. 8 yıl önce 3 doz olmuştum, yine olacaksınız dediler sağlık ocağında.Bende agri falan yapmadı canim cok hafif oldu 2.gun ama o gun ful gezdimdoguma kadar bir kere daha var zannimca ilk asidan itibaren 6 ay ile 1 yil icinde bir kez daha olursa 5 yil mi 10 yil mi ne koruyuculugu oluyormus internette öyle okudum bende
Anladım canım5 yıldır herhalde. 8 yıl önce 3 doz olmuştum, yine olacaksınız dediler sağlık ocağında.
Liv hospitalde kime gidiyorsun canım memnunmusun? Yeni doktor arayışındayim da.. Ben detayliyi memorialde ertuğrul karahanoğlu na çektirdim, perinatolog, çok ilgili sorduğum her şeyi de açıkladı, hatta benim prenses sırtını dönmedi ama dönene kadar 15 dk lik yürüyüşler yapıp geldim 3 kere, her defasında baktı döndümü diye.ücreti de 650tl idi.Merhaba şubat anneleri, bende mart anneleri grubundayım. Umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Aranızda detaylı ultrasona gidenler vardır diye buraya sormak istedim. Ankara içinde memnun kaldığınız önerebileceginiz detaylı ultrason için doktor var mı? Ben normalde liv hospital'a kontrollere gidiyorum ama kendi doktorum perinatolog olmadığı için aynı hastanede başka bir doktora yönlendirdi. Yine de önerebileceginiz bir doktor varsa sevinirim
Aynen uygulayayım bunlarıInsllah ağrımazda cnm sen önlemini al birde kolanya pamukta iyi geliyor
Evet canım bir gün sonra kontrole gittim raporlarına baktı ayrintilininKızlar benim de haftaya salı günü detaylım. Sizlere bir sorum olacak, detaylıdan sonra hemen kedi doktorunuza da gittiniz mi ? Benimkisi detaylıdan sonra gelirsin demişti
Evet canım, mesela tek düğmeyle katlanabilen birşey olsa çok kullanıslı olurdu . Bizim siteye girişte merdiven var. Bi elimde bebek bi elimde bebek arabası nasıl çıkarım merdivenden onu düşündüm mesela. Bide katlandığında arabanın bagajına sığmasıda önemli. Aklımda bunlar varYa o kadar para vermem ben cnm gereksiz bence sanirim baktıklarım markaydi, bende bakıyorum arada travel tarzi var baston var artık tecrübeli annelerimiz bize yardım eder
Benm bacağımda, bazen sırtımda bazen ayağımda sık sık damar atması oluyor.Kızlar size bir şey sormak istiyorum.
Hiç sırtında belli bir noktada sık sık damar atması hisseden var mı? Her an değil arada olan bir şey.
Bir süredir yaşıyorum ve bu sırt üstü yatmama sebebimiz olan damarlarla alakalı mi diye düşünüyorum.
Bir sıkıntı olmasından korkuyorum doktoruma da danışacağım bunu ama siz de yaşıyor musunuz ya da yaşayan duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?