2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benm bacağımda, bazen sırtımda bazen ayağımda sık sık damar atması oluyor.
Allah Allah ilginç gerçekten mutlaka bir sebebi var demek ki.
Hep aynı noktada ve büyük bir atım olduğu için tuhafıma gidiyor inşallah bir sıkıntıya işaret değildir.

Allah Allah ilginç gerçekten mutlaka bir sebebi var demek ki.
Hep aynı noktada ve büyük bir atım olduğu için tuhafıma gidiyor inşallah bir sıkıntıya işaret değildir.
Benm hele ilk zamanlar durduramıyordum bacağımdakini. Resmen dışardan görünüyordu. Hergün sık sık atıyordu. Şimdi geçti çok şükür çok sık değil. Mutlaka sebebi vardır. Damarlarımız genişliyor ondan olabilir canım

Olabilir aslında evet

Evet bizim araba da bagaji da küçük, dediğin gibi tek basimiza da kullanicaz, hafif bişey de olmalı

şimdi ilk cocugumda ikili Philips Avent Natural Cam Biberon almıştım
doğumdan 4-5 sonra hala süt gelmeyince lansinoh süt pompası almıştım
tabi bu zamana kadar her ikisinden de kalmadı, pomba için lansinoh almam lazım orası muhakkata
onu set olarak mı alsam onun yanına illa cam da alayım mı?
ilk cocukta bu kadar araştırma yapmamıştım ya

Canim olmadı en kötü sahibindene koyup satarsın uygun bulmusken aliyorim ben hem zarar da etmezsin biz satana kadar zaten fiyatlar uçmuş olur piyasa fiyatından asagiya fiyat koydun mu tamamdir valla peynir ekmek gibi gider onlar
Canım ben de öyle bi şans var ki 10₺ lik birşeyi bedava da versem satılmıyor hiç o risklere girmiyorum.

Tecrübeli anneler, biz yeni annelere anne bebek çantası olarak marka model ne önerirsiniz, bunda bile ne kadar düşünüyoruz
Ben Nike’ın bol gözlü bir sırt çantasını almıştım. Hem eşim de kullanabiliyordu bebeğe bakarken. Çok da sağlam oluyor. Bu bebeğimde de onu kullanacağım.

Canım bir sorun olsaydı doktorun gerekli açıklamayı yapardı zaten. İçini ferah tut. Bildiğim kadarıyla Fl bacak uzunluğunu *7 ile çarpınca bebeğin toplam uzunluğunu yaklaşık olarak veriyor.

bende ilk cocugu medical parkta doğurdum, memnundum
şimdilik aynı yere gidiyorum ama aklımın bi köşesi başka yere mi baksam diyorum

Canım FL yazıyor mu onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyor

Tamam canım var zeytinyağım bolca. Süreyim bari kremim gelene kadar . Hindistan cevizi yağıda var
ben hindistan cevizi yagı sürüyorum canım ilkinde de onu sürdüm son aylarda. çatlagım olmadı hiç. krem adı önemli degil. önemli olan sürekli nemli tutmak hem içten hem dıştan. bol su iç. zentinyagı ya da hin. cevizi yagı sür hergun gerisi genetik

kızıma premium pişik yapmıstı aynen benim de. sleepy deniycem bundaen başta çok fazla almam ama yine de çok uygun olursa alırım çübkü 1 liradan asagı bez kalmamıs

benim ilk doğumda gümüş kapak diye bişey yoktu. aventin göğüs kapakalrını almıstım ve göğüs ucu kremi. ikisi bana yetmişti. aventte göğüsün hava alması ve çamaşıra degmemesi göğüsün aşırı rahatlatıyor. ve akan sütü saklayan haznrsi oldugu için göğüs pedine de ihtiyac kalmıyor. yine onu kullanacagım. ama deidğim gibi gümüş kapak hakkında bilgim yok.

Canım Lansinoh'un elektrikli pompasını mı kullanmıştın? Onun önerildiğini duydum baya, ben bi de Mochi düşünüyordum ama onu da sağmak için işe yaramıyor anca çok sütün geliyorsa onu toplamak için iyi diyorlar o yüzden kararsız kaldım

Ben Nike’ın bol gözlü bir sırt çantasını almıştım. Hem eşim de kullanabiliyordu bebeğe bakarken. Çok da sağlam oluyor. Bu bebeğimde de onu kullanacağım.
Bende öyle bir şey düşünüyorum aslında.Tek gözü termoslu gibi olan çantalar var ya onlara gerek yok sanırım değil mi? Zaten sıcak bir şey koyacak olsan küçük termosla konulur

bende ilk cocugu medical parkta doğurdum, memnundum
şimdilik aynı yere gidiyorum ama aklımın bi köşesi başka yere mi baksam diyorum
Ben aslında doktorumu seviyordum ama istediğim an ulaşamıyorum. O yüzden hem normal hem sezeryanda iyi, sorum olduğunda ulaşabileceğim bayan doktor istiyorum

Aktif bir dolap satıcısıyım evet satmak kolay dediğin gibi ama her ikisinide denemek çocuğun tenine ooo noluyoz hacı burda bi değişiklik var deyip pişik yaptırmaz mı acaba Ayyy bilmiyorum ne yapacağımı ya öyle kararsızım ki eşimde herşeyi kafanda çok büyütüyorsun doğuma yakın alırsın prima kullanırsın herşeyi sorun yapmak sana özel bi huy diyo. Hııığğ dedim içinden sen gir kk ya herkes benim gibi e zaten bize bu yüzden anne demiyorlar mı, en ince ayrıntısına kadar herşeyi düşünüp olmazları olduran kişinin adı değil midir anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…