Allah Allah ilginç gerçekten mutlaka bir sebebi var demek ki.Benm bacağımda, bazen sırtımda bazen ayağımda sık sık damar atması oluyor.
Benm hele ilk zamanlar durduramıyordum bacağımdakini. Resmen dışardan görünüyordu. Hergün sık sık atıyordu. Şimdi geçti çok şükür çok sık değil. Mutlaka sebebi vardır. Damarlarımız genişliyor ondan olabilir canımAllah Allah ilginç gerçekten mutlaka bir sebebi var demek ki.
Hep aynı noktada ve büyük bir atım olduğu için tuhafıma gidiyor inşallah bir sıkıntıya işaret değildir.
Olabilir aslında evetBenm hele ilk zamanlar durduramıyordum bacağımdakini. Resmen dışardan görünüyordu. Hergün sık sık atıyordu. Şimdi geçti çok şükür çok sık değil. Mutlaka sebebi vardır. Damarlarımız genişliyor ondan olabilir canım
Evet bizim araba da bagaji da küçük, dediğin gibi tek basimiza da kullanicaz, hafif bişey de olmalıEvet canım, mesela tek düğmeyle katlanabilen birşey olsa çok kullanıslı olurdu . Bizim siteye girişte merdiven var. Bi elimde bebek bi elimde bebek arabası nasıl çıkarım merdivenden onu düşündüm mesela. Bide katlandığında arabanın bagajına sığmasıda önemli. Aklımda bunlar var
Canım ben de öyle bi şans var ki 10₺ lik birşeyi bedava da versem satılmıyorCanim olmadı en kötü sahibindene koyup satarsın uygun bulmusken aliyorim ben hem zarar da etmezsin biz satana kadar zaten fiyatlar uçmuş olur piyasa fiyatından asagiya fiyat koydun mu tamamdir valla peynir ekmek gibi gider onlar
Ben Nike’ın bol gözlü bir sırt çantasını almıştım. Hem eşim de kullanabiliyordu bebeğe bakarken. Çok da sağlam oluyor. Bu bebeğimde de onu kullanacağım.Tecrübeli anneler, biz yeni annelere anne bebek çantası olarak marka model ne önerirsiniz, bunda bile ne kadar düşünüyoruz
Canım bir sorun olsaydı doktorun gerekli açıklamayı yapardı zaten. İçini ferah tut. Bildiğim kadarıyla Fl bacak uzunluğunu *7 ile çarpınca bebeğin toplam uzunluğunu yaklaşık olarak veriyor.arkadaslar gunaydın cumartesi bizde atrıntılıya girdik şükür bi sorun yok dedi doktor ama en fazla yarım saat kaldık heyecandan ne kilo ne boy sormamısız verdiği kagıtta kilo yazıyor ama boyu bulamadım boyu nerde hangi terimnle yazıyor acaba birde sizde ayrıntılıda nelere baktı özelde yaptırmamam ragmen ne bileyim içime sinmedi sanki
Liv hospitalde kime gidiyorsun canım memnunmusun? Yeni doktor arayışındayim da.. Ben detayliyi memorialde ertuğrul karahanoğlu na çektirdim, perinatolog, çok ilgili sorduğum her şeyi de açıkladı, hatta benim prenses sırtını dönmedi ama dönene kadar 15 dk lik yürüyüşler yapıp geldim 3 kere, her defasında baktı döndümü diye.ücreti de 650tl idi.
Canım FL yazıyor mu onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyorarkadaslar gunaydın cumartesi bizde atrıntılıya girdik şükür bi sorun yok dedi doktor ama en fazla yarım saat kaldık heyecandan ne kilo ne boy sormamısız verdiği kagıtta kilo yazıyor ama boyu bulamadım boyu nerde hangi terimnle yazıyor acaba birde sizde ayrıntılıda nelere baktı özelde yaptırmamam ragmen ne bileyim içime sinmedi sanki
ben hindistan cevizi yagı sürüyorum canım ilkinde de onu sürdüm son aylarda. çatlagım olmadı hiç. krem adı önemli degil. önemli olan sürekli nemli tutmak hem içten hem dıştan. bol su iç. zentinyagı ya da hin. cevizi yagı sür hergun gerisi genetikTamam canım var zeytinyağım bolca. Süreyim bari kremim gelene kadar . Hindistan cevizi yağıda var
ben de indirimli bin tl ciğe yaptırdım canımKizlar detayli ultrason icin randevu aldim uc hafta sonraya anca yer vardifiyati da indirimli olarak 1.306 tl cikmis siz asagi yukari ne kadara yaptirdiniz acaba ?
kızıma premium pişik yapmıstı aynen benim de. sleepy deniycem bundaen başta çok fazla almam ama yine de çok uygun olursa alırım çübkü 1 liradan asagı bez kalmamısKızlar bez konusunda ne yapacaksınız herşey çok pahalı alıp kenara koyayım diyorum ama kızımda prima premium care kullandım pişik yaptı diğerlerini denedim onlarda pişik yaptı prima ile pişikli pişikli devam ettik hep. Bu defa sleepy ile mi başlasam diyorum bu ara herkes çok memnun ondan. Yada ikisindende birer paket alıp koysam mı yani karar veremiyorum ama biraz da stok yapmak lazım siz ne düşünüyorsunuz bununla ilgili
benim ilk doğumda gümüş kapak diye bişey yoktu. aventin göğüs kapakalrını almıstım ve göğüs ucu kremi. ikisi bana yetmişti. aventte göğüsün hava alması ve çamaşıra degmemesi göğüsün aşırı rahatlatıyor. ve akan sütü saklayan haznrsi oldugu için göğüs pedine de ihtiyac kalmıyor. yine onu kullanacagım. ama deidğim gibi gümüş kapak hakkında bilgim yok.Kızlar tecrübeli annelere bir sorum olacak göğüs kalkanı veya gümüş kapaklar gerekli mi? Gerekliyse hangisi daha iyi olur? Yani emzirme sütyeni ve göğüs pedi tek başına yetersiz mi? Meme uçları çok sızı yapıyormuş vs tecrübeli annelerin fikrini almak istedimindirim varken alayım
Canım Lansinoh'un elektrikli pompasını mı kullanmıştın? Onun önerildiğini duydum baya, ben bi de Mochi düşünüyordum ama onu da sağmak için işe yaramıyor anca çok sütün geliyorsa onu toplamak için iyi diyorlar o yüzden kararsız kaldımşimdi ilk cocugumda ikili Philips Avent Natural Cam Biberon almıştım
doğumdan 4-5 sonra hala süt gelmeyince lansinoh süt pompası almıştım
tabi bu zamana kadar her ikisinden de kalmadı, pomba için lansinoh almam lazım orası muhakkata
onu set olarak mı alsam onun yanına illa cam da alayım mı?
ilk cocukta bu kadar araştırma yapmamıştım ya
Bende öyle bir şey düşünüyorum aslında.Tek gözü termoslu gibi olan çantalar var ya onlara gerek yok sanırım değil mi? Zaten sıcak bir şey koyacak olsan küçük termosla konulurBen Nike’ın bol gözlü bir sırt çantasını almıştım. Hem eşim de kullanabiliyordu bebeğe bakarken. Çok da sağlam oluyor. Bu bebeğimde de onu kullanacağım.
Ben aslında doktorumu seviyordum ama istediğim an ulaşamıyorum. O yüzden hem normal hem sezeryanda iyi, sorum olduğunda ulaşabileceğim bayan doktor istiyorumbende ilk cocugu medical parkta doğurdum, memnundum
şimdilik aynı yere gidiyorum ama aklımın bi köşesi başka yere mi baksam diyorum
Aktif bir dolap satıcısıyım evet satmak kolay dediğin gibi ama her ikisinide denemek çocuğun tenine ooo noluyoz hacı burda bi değişiklik var deyip pişik yaptırmaz mı acabaCanim ben 1 beden prima premium care aldım 3 paket,indirimdende 2.si 1 tl olan bezden sleepy bio natural aldim 2 paket 200 kusur tane. Ben acikcasi burda bir arkadasa daha dedim elinde kalmaz koy sahibindene sat ki o zaman bez fiyatlari zaten ucar zarar da etmezsin kullanamazsan
Aynen. Mama suyu iÇin küçük termos, yemek için de yemek termosu oluyor.Bende öyle bir şey düşünüyorum aslında.Tek gözü termoslu gibi olan çantalar var ya onlara gerek yok sanırım değil mi? Zaten sıcak bir şey koyacak olsan küçük termosla konulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?