- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Valla gittim hemen ard arda randevu almıştım ama acaba randevusuz mu girseydim diye düşünüyorum aynı hastanede girdim ben detaylıya 600 doktora 350 bi anda 950 tl gitti. Gitsin de sonuçları okuyup konuşması 5 dk. Çıkınca bi afalladım 5 dk konuşsun diye mi verdim o muayene ücretini ben acaba direk sonuçlarla yanına mı girseydim muayene açmadan hata mı yaptım o kısmı çözemedim bir türlüKızlar benim de haftaya salı günü detaylım. Sizlere bir sorum olacak, detaylıdan sonra hemen kedi doktorunuza da gittiniz mi ? Benimkisi detaylıdan sonra gelirsin demişti
Medicana da yaptırdım ben 500 demişlerdi ama bi gittik 950 ödedik, peşine doktora da randevu yazmışlar 350 tl. Yani bilmiyorum artık normal fiyat diye bişey kalmadığı için yorum yapamıyoruz çok veya az diye öyle bir zamandayız şuan maalesefben de indirimli bin tl ciğe yaptırdım canım
Bana da doktorum ayrıntılıdan sonra bana gelirsin demişti ama ben araya 2 hafta koydumValla gittim hemen ard arda randevu almıştım ama acaba randevusuz mu girseydim diye düşünüyorum aynı hastanede girdim ben detaylıya 600 doktora 350 bi anda 950 tl gitti. Gitsin de sonuçları okuyup konuşması 5 dk. Çıkınca bi afalladım 5 dk konuşsun diye mi verdim o muayene ücretini ben acaba direk sonuçlarla yanına mı girseydim muayene açmadan hata mı yaptım o kısmı çözemedim bir türlü
Travelimda var bastonumda var bide ergobaby in yeni modeli var hangisinden memnunsun dersen ben travelden Nefret ettim. Çok büyük çok yer kaplıyor ve küçük puseti çok kullanışlı iken büyüğe geçtiğinde zamanla sıkıntı yaratmaya başlıyor gevşeme oynama vs yapıyor. Baston daha büyükken uyumadığı zamanlar için kullanışlı bastonda uyuyamıyorlar oturup etrafı izleyecek onda. Traveli sattım ergobaby den memnun kalcam gibi duruyor burada fiyatları yüksek ben Almanya’dan getirttiğim için akrabama alırken sorun olmadı ama hem portatif yer kaplamıyor katlanınca hem çok seri ve konforlu travellerin görüntüsü güzel işlev çookk iyi bi marka olmadığı sürece bence eksik yada şans meselesi bilemiyorumYa o kadar para vermem ben cnm gereksiz bence sanirim baktıklarım markaydi, bende bakıyorum arada travel tarzi var baston var artık tecrübeli annelerimiz bize yardım eder
İkisinin de olumlu olumsuz özellikleri var yani cnm, neyse alicagimiz zaman karar veririzTravelimda var bastonumda var bide ergobaby in yeni modeli var hangisinden memnunsun dersen ben travelden Nefret ettim. Çok büyük çok yer kaplıyor ve küçük puseti çok kullanışlı iken büyüğe geçtiğinde zamanla sıkıntı yaratmaya başlıyor gevşeme oynama vs yapıyor. Baston daha büyükken uyumadığı zamanlar için kullanışlı bastonda uyuyamıyorlar oturup etrafı izleyecek onda. Traveli sattım ergobaby den memnun kalcam gibi duruyor burada fiyatları yüksek ben Almanya’dan getirttiğim için akrabama alırken sorun olmadı ama hem portatif yer kaplamıyor katlanınca hem çok seri ve konforlu travellerin görüntüsü güzel işlev çookk iyi bi marka olmadığı sürece bence eksik yada şans meselesi bilemiyorum
Evet, eğer bu kriterlere uygun bulursan bilgim olsun canımEvet bizim araba da bagaji da küçük, dediğin gibi tek basimiza da kullanicaz, hafif bişey de olmalı
Benm cildim çatlamaya çok müsait bir cilt. Kalçalarım çatlak içinde ergenlikten mesela. Annemin kardeşiminde aynı. Büyük ihtimal çok çatlıcak. Tamam canım sürüyorum hindistan cevizi yağıyla zeytinyağını inşallah bana da iişe yararlarben hindistan cevizi yagı sürüyorum canım ilkinde de onu sürdüm son aylarda. çatlagım olmadı hiç. krem adı önemli degil. önemli olan sürekli nemli tutmak hem içten hem dıştan. bol su iç. zentinyagı ya da hin. cevizi yagı sür hergun gerisi genetik
Canım ben iyi düşünüyorum negatifleri atiyorum ins bir sıkıntı olmayacak oldugunda düşünürüm diyorum cogu tanidik primadan skeepy geçmiş hic sıkıntı yaşamamışAktif bir dolap satıcısıyım evet satmak kolay dediğin gibi ama her ikisinide denemek çocuğun tenine ooo noluyoz hacı burda bi değişiklik var deyip pişik yaptırmaz mı acabaAyyy bilmiyorum ne yapacağımı ya öyle kararsızım ki eşimde herşeyi kafanda çok büyütüyorsun doğuma yakın alırsın prima kullanırsın herşeyi sorun yapmak sana özel bi huy diyo. Hııığğ dedim içinden sen gir kk ya herkes benim gibi e zaten bize bu yüzden anne demiyorlar mı, en ince ayrıntısına kadar herşeyi düşünüp olmazları olduran kişinin adı değil midir anne
Benimde oyle canim hamilelikten once 70 kiloyu gördüğüm sabah bi uyandim gobegimde iki tarafli 5 parmak şeklinde kırmızı çizgilerBenm cildim çatlamaya çok müsait bir cilt. Kalçalarım çatlak içinde ergenlikten mesela. Annemin kardeşiminde aynı. Büyük ihtimal çok çatlıcak. Tamam canım sürüyorum hindistan cevizi yağıyla zeytinyağını inşallah bana da iişe yararlar
Ben de sizin gibi sırf ulaşamadığım için sevdiğim doktorumu bıraktım. Bir gece yarısı sancıyla hastaneye gitmiştim çok korkuyordum Avcılar Hospital da Aliya Hoca ile tanıştım o gece nöbetçiymiş. Hamileliğin başında olduğum için daha çok endişeliydim beni sakinleştirdi açıklama yaptığı nasıl bir müdahale etmek istediğini söyledi. O günden sonra bir ay bir buçuk ay beni sıkı takibe aldı neredeyse her hafta yüzyüze görüştük kalan zamanda da mesajlarıma gece bile olsa cevap verdi. Çok soğukkanlı bir kadın kendisinden çok memnunum ben yabancı zaten AzerbaycanlıBen aslında doktorumu seviyordum ama istediğim an ulaşamıyorum. O yüzden hem normal hem sezeryanda iyi, sorum olduğunda ulaşabileceğim bayan doktor istiyorum
Ben de eşime sürekli bu sayfayı söylüyorumAktif bir dolap satıcısıyım evet satmak kolay dediğin gibi ama her ikisinide denemek çocuğun tenine ooo noluyoz hacı burda bi değişiklik var deyip pişik yaptırmaz mı acabaAyyy bilmiyorum ne yapacağımı ya öyle kararsızım ki eşimde herşeyi kafanda çok büyütüyorsun doğuma yakın alırsın prima kullanırsın herşeyi sorun yapmak sana özel bi huy diyo. Hııığğ dedim içinden sen gir kk ya herkes benim gibi e zaten bize bu yüzden anne demiyorlar mı, en ince ayrıntısına kadar herşeyi düşünüp olmazları olduran kişinin adı değil midir anne
Aynen canım ya bir anda oldu vallaBenimde oyle canim hamilelikten once 70 kiloyu gördüğüm sabah bi uyandim gobegimde iki tarafli 5 parmak şeklinde kırmızı çizgilerliarac kullaniyirum uzun suredir bebe yagı falan ama yine çatladı anlayacağın catlayacagi varsa çatlıyor
Teşekkür ediyorumAynen. Mama suyu iÇin küçük termos, yemek için de yemek termosu oluyor.
Bende böyle ulaşabileceğim birini istiyorum işte , ama ben Ankaradayım.ilk hamilelik olduğından mi bilmiyorum ulaşılabilirlik önemli bence..Ben de sizin gibi sırf ulaşamadığım için sevdiğim doktorumu bıraktım. Bir gece yarısı sancıyla hastaneye gitmiştim çok korkuyordum Avcılar Hospital da Aliya Hoca ile tanıştım o gece nöbetçiymiş. Hamileliğin başında olduğum için daha çok endişeliydim beni sakinleştirdi açıklama yaptığı nasıl bir müdahale etmek istediğini söyledi. O günden sonra bir ay bir buçuk ay beni sıkı takibe aldı neredeyse her hafta yüzyüze görüştük kalan zamanda da mesajlarıma gece bile olsa cevap verdi. Çok soğukkanlı bir kadın kendisinden çok memnunum ben yabancı zaten Azerbaycanlı
evet canım elektirikli olanı almıştım o zamanlar, benim sütüm aşırı değildi ama güzel çekiyorCanım Lansinoh'un elektrikli pompasını mı kullanmıştın? Onun önerildiğini duydum baya, ben bi de Mochi düşünüyordum ama onu da sağmak için işe yaramıyor anca çok sütün geliyorsa onu toplamak için iyi diyorlar o yüzden kararsız kaldım
Ben aslında doktorumu seviyordum ama istediğim an ulaşamıyorum. O yüzden hem normal hem sezeryanda iyi, sorum olduğunda ulaşabileceğim bayan doktor istiyorum
perinatologa yaptırdık CANIM PROFTU YARIM SAAT SÜRDÜ.Annişler detaylıyı perinatologa mı yaptırdınız radyoloğa mı ? Kaç dk sürdü bir de benim aradığım yerler 20 30 dk dediler de
Keşke direk odasına girip sonucu gösterseydin canım bakardı bence. Ben direk WhatsApptan raporu attım 24.haftada şeker yüklemesi için haberleşelim dedi. Boşuna muayene ücreti vermedim hiçMedicana da yaptırdım ben 500 demişlerdi ama bi gittik 950 ödedik, peşine doktora da randevu yazmışlar 350 tl. Yani bilmiyorum artık normal fiyat diye bişey kalmadığı için yorum yapamıyoruz çok veya az diye öyle bir zamandayız şuan maalesef
YAZIYOR CANIM 11 yazıyor anlamadımCanım FL yazıyor mu onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyor
Ankaradaysan doktorumu öneririm. Doç. Dr Cemil KayaBende böyle ulaşabileceğim birini istiyorum işte , ama ben Ankaradayım.ilk hamilelik olduğından mi bilmiyorum ulaşılabilirlik önemli bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?