Benim ilk hamilelegimde de vardı oradan bekliyordum zaten canım ama çok yoruyor beni bu durum inşallah bi an onca geçsin vakit başka türlü geçmeyecek bisey çünküDemekki hamilelik şekeri ben kendimde de şüphe ediyorum ben gerçi ekmek-tatlı falan yemiyorum ama yedikten sonra gözümü açamıyorum.
Evet canım benm bu hafta basladı. Ne yesem cayır cayır yanıyor. Bir de sindirmiyor midem. O kadar rahatsız ediyor ki. Gaviscon şurup içiyorum bir kaşık yandığında. Ama sindirmesine yardımcı olamıyor maalesefMide yanmalarınız başladı mı kızlarbenim kötü ya var mı bi çözüm?
Bende görüyorum ya bide aşırı ısrarcı iki gündür önceden hareket eder farklı yerlerde dururdu şimdi sol tarafımı cimdikler gibi iki saat zorladı acidi bildiğin karnım yaKızlar artık bebeğimin hareketlerini karnımdan görebiliyorumkarnım resmen inip çıkıyor videosunu çektim hemen
Çok güzel birşey yaaBende görüyorum ya bide aşırı ısrarcı iki gündür önceden hareket eder farklı yerlerde dururdu şimdi sol tarafımı cimdikler gibi iki saat zorladı acidi bildiğin karnım ya
Gözün aydın olsun cnm sağlıkla gelsin minik burunlu paşaKızlar teker teker alintilayamadim k bakmayin, cok şükür güzel haberler aldim, herşey yolunda, uzun uzun izledik oğlumu, baya uğraştirdi poz almak için aldık 2 3 tam yüzünü gösteren pozdoktorum sana benziyor dedi küçük burunlu benim gibi sordum tekrar cinsiyet kesin erkek demi diye, pipi resmi çıkarmış
Amin amin canim benim rabbim hic bir anneyi evladıyla sınamasın saglikla gelsinler inşllah bebislerimiziAmin inşallah canımm, sen de güzel haberler alıcaksın inşallah geçicek o kist canımAllah sağsalim bizlere bağışlasın inşallah
Evet kuzum bende takip ediyorum dikkatlice okudum rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın korktuğumuza uğratmasıncanım instagramdan dr zahide küçük ü takip ediyorum.Bugün bişey paylaşmış.İkiz bebekler.bebeğin birinin beyninde kist varmış ve kaybolmuş.Görünce sen geldin aklıma bi bak istersen.
Bende 3 gundur hissediyorum 2 gündür de dışardan belli oluyor genelde aşağıda yada sol tarafta cok güzel bir duyguKızlar artık bebeğimin hareketlerini karnımdan görebiliyorumkarnım resmen inip çıkıyor videosunu çektim hemen
Tamam canim deneyeyim insallah.Canım bunu bi dene, kakaolu bişey çekiyorsa canın kakao da koyabilirsin bi yemek kaşığı çok doldurmadan
Bi denicem eskiden yulafli muzlu yapardım bana listeni atabilirmisin cnmYulafla yapabilirsin belki canım ama yok ben zararsız şeyler bile yediigmde kötü oluyorum her şeye mola su an tadına bile bakamıyorum çoğunun baktıkça bi lokma beni iki gun dengemi bozuyor
Evet cnm bebege genis gelir ama zaten icinde yaticak genişliği sorun olmaz diye düşünüyorum.T Toprakliyagmur canım sen kundak battaniye paylaşmıştın ya, içini sormuştum elyaf yorgan gibi demiştin hatta, ben ondan alıcam ama beden olarak hep 0-12 ay diyo, yeni doğduğunda çok büyük gelir mi ki acaba çocuk içinde küçücük mü kalır onu merak ettim kullananlar fikir verebilir mi acaba?
Evet dünyanın en güzel duygusu benceBende 3 gundur hissediyorum 2 gündür de dışardan belli oluyor genelde aşağıda yada sol tarafta cok güzel bir duygu
Yaa alışmış babasınaÇok güzel birşey yaamaşallah suphanallah benm ki sağda ve aşağıda dolanıyor ayakları genelde babası elini koyduğunda da atıyor artık tekmeyi yabancılamıyor galiba
Aksam atacağım canim annemdeyim eve gidemedim daha gidince atacağımTamam canim deneyeyim insallah.
Bi denicem eskiden yulafli muzlu yapardım bana listeni atabilirmisin cnm
Evet cnm bebege genis gelir ama zaten icinde yaticak genişliği sorun olmaz diye düşünüyorum.
Bu hafta gidince bir koruyucu filan istiyim keyfim kaçtıEvet canım benm bu hafta basladı. Ne yesem cayır cayır yanıyor. Bir de sindirmiyor midem. O kadar rahatsız ediyor ki. Gaviscon şurup içiyorum bir kaşık yandığında. Ama sindirmesine yardımcı olamıyor maalesef
Az önce bitmiş rennie koşa koşa aldım geceyi onsuz geçiremiyorum bende doktora soracağım yine ama ilkinde bunu kullanınca yine aldım doktora gitmedenBu hafta gidince bir koruyucu filan istiyim keyfim kaçtı
Benim canım yanmıyor gobek yagı bol hissetmiyorumEvet dünyanın en güzel duygusu benceresmen tekrar yapsın istiyorum bazen aşağıya vuruyor canımı çok yakıyor
Canim benimde yaniyordu kayinvalidemde ordan gidince suan hic yok bence bisey dokunuyordur.kayinvalidemin salcasi dokunuyordu kesinlikle birde cok baharat atıyordu yemeğe ondan olduğunu düşünüyorum ablamdayim kac haftadir midem falan yanmiyorMide yanmalarınız başladı mı kızlarbenim kötü ya var mı bi çözüm?
Ayy abisini şimdiden çok seviyor demekkiYaa alışmış babasınabizim daha yakalayamadi babası bizimde abiye cok halleniyoruz o farkedemiyor ama ne zaman oğlum elini koysa kıpır kıpır hiç durmuyor
Yaa bizim babamız da ben ilk hissettikten beş gün sonra hissetti, tesadüf yanımda otururken çok şiddetli tekmelemeye başladı kızım, hemen tutturdum, hissedince gözlerini açıp yüzüme şaşkınlıkla bi bakışı varÇok güzel birşey yaamaşallah suphanallah benm ki sağda ve aşağıda dolanıyor ayakları genelde babası elini koyduğunda da atıyor artık tekmeyi yabancılamıyor galiba
Ben de 16 dan beri hafif şekilde hissediyordum tam tekmeyi 19 a girdiğimde hissettimBenim canım yanmıyor gobek yagı bol hissetmiyorumaynen cok degisik bişey ve suan farkettimki ben 16.haftadan beri hissediyorum aslinda gaz saniodum
Hahahah ayyy erkekler çok şaşırıyor cidden benmki de öyle artık hep eli karnımda yokluyorYaa bizim babamız da ben ilk hissettikten beş gün sonra hissetti, tesadüf yanımda otururken çok şiddetli tekmelemeye başladı kızım, hemen tutturdum, hissedince gözlerini açıp yüzüme şaşkınlıkla bi bakışı varbelki de ilk o an idrak etti, şimdi durmadan gelip oranı buramı tutuyo belki denk gelir hissederim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?