Evet insanın modu hemen düşüyorBu hafta gidince bir koruyucu filan istiyim keyfim kaçtı
Ay içime oturdu ben şimdi boşuna mı 350 tl ödedimUyanıklık yapmıslar canım. Aynı gün zaten muayene olmazki. Sonuc göstermeye paramı alınır. Keske çıktığında beni muaynee etmedi geri iade iptali olsun deseydin. Saçma olmus. Sadece ilaç yazsa bile muayene parası alınmıyor. Bu arada ben de whatsaptan attım raporumu
Maşallah canımmÇok güzel birşey yaamaşallah suphanallah benm ki sağda ve aşağıda dolanıyor ayakları genelde babası elini koyduğunda da atıyor artık tekmeyi yabancılamıyor galiba
Evet tamamen ciltle alakalı bu durum, ben henüz hiçbirşey kullanmadım ve daha çatlamadım çok şükür. Kızımda son aylarımda ufak tefek çatlamıştım bana kullanmak zor geliyorBenimde oyle canim hamilelikten once 70 kiloyu gördüğüm sabah bi uyandim gobegimde iki tarafli 5 parmak şeklinde kırmızı çizgilerliarac kullaniyirum uzun suredir bebe yagı falan ama yine çatladı anlayacağın catlayacagi varsa çatlıyor
Hahahah ayyy erkekler çok şaşırıyor cidden benmki de öyle artık hep eli karnımda yokluyorşaşkınlıkla dinliyor geçen sefer kulağını karnıma dayamıştı dinliyordu o esnada yanağına bir tekmik attı bebiş. Ben böyle hissediyosam senin canın yanmıyormu diyor
10 gün içinde tekrar git canım muayene olmak için paranda yanmamıs olurAy içime oturdu ben şimdi boşuna mı 350 tl ödedimyemin ederim içime oturduuuuu
Daha cok erken canım babalar kolay kolay alışamıyor. Çoğu erkek doğduktan sonra babalık içgüdüsü duygusu olusuyormus. Beraber ultrasona girin kalp atışlarını duysun canlı canlı görsünYaa ne güzelbenimki hala çekiniyor elini karnıma koyunca bile bir şey olcak diye korkuyormuş. Deli oluyorum iletişim kursun konuşsun istiyorum ama duygularını belli edemiyor eşim
Yaaa baş geliş ise daha net hissedersin canımMaşallah canımmbizimki de baş geliş pozisyonundaymış dünkü usgye göre ben genelde hareketleri sağda hissediyorum sürekli dönüyorlar belki de alan geniş istedikleri gibi at koşturuyorlar
Daha cok erken canım babalar kolay kolay alışamıyor. Çoğu erkek doğduktan sonra babalık içgüdüsü duygusu olusuyormus. Beraber ultrasona girin kalp atışlarını duysun canlı canlı görsünyavas yavas alısacak. Beraber bebek belgeselleri izleyebilirsiniz. Pedagog arkadasım önermişti. Babalığa alışabilmesi için . Sen elini tut hareket ettiğinde dokundur belki bir sefer hissederse hep dokunmak isteyecek
Benimde alt kısımda canım cogu zaman saglikla doguralim insBen de 16 dan beri hafif şekilde hissediyordum tam tekmeyi 19 a girdiğimde hissettimbenm de aslında göbek yağım çok ama vajina bölgeme vuruyor ayaklarıyla sanki alttan çıkcakmıs gibi oluyor . İdrarımıda getiriyor
Ben kullaniyorum da ne oluyor saldım artik ama sürüyorum yinedeEvet tamamen ciltle alakalı bu durum, ben henüz hiçbirşey kullanmadım ve daha çatlamadım çok şükür. Kızımda son aylarımda ufak tefek çatlamıştım bana kullanmak zor geliyor
Amin canım insallahBenimde alt kısımda canım cogu zaman saglikla doguralim ins
Esim oglumu kucağına ilk aldığında iste dedi simdi ben baba oldum :)Daha cok erken canım babalar kolay kolay alışamıyor. Çoğu erkek doğduktan sonra babalık içgüdüsü duygusu olusuyormus. Beraber ultrasona girin kalp atışlarını duysun canlı canlı görsünyavas yavas alısacak. Beraber bebek belgeselleri izleyebilirsiniz. Pedagog arkadasım önermişti. Babalığa alışabilmesi için . Sen elini tut hareket ettiğinde dokundur belki bir sefer hissederse hep dokunmak isteyecek
Selam kizlar. Gecen hafta kan ilacina ve baska marka bir magnezyuma basladim. Kan ilaclari kabiz yapar genellikle. Ama ben bunlari ictigimden dolayimi yediklerimden dolayimi bilmiyorum. 4,5 aydir hamile kabizligi ceken ben Son 2-3 haftadir afedersiniz ishalim. Bazen günde 2-3 kere lavaboya cikiyorum bundan sikayetci degilim rahatliyorum ama yediklerim bebege ulasiyomudur acaba diye şüphe ediyorum
Benimde oluyor cnm hatta bugün doktorum dedi ayakları oradaymış ondan sanırımKızlar bazen bebeğim vajina tarafına tekme atıyor sanki derinden zonklama tarzı bir şey hissediyorum, size de oluyor mu ?
Kızlar bazen bebeğim vajina tarafına tekme atıyor sanki derinden zonklama tarzı bir şey hissediyorum, size de oluyor mu ?
Olmaz mııı içeride bir yerlere tekme atınca çok net hissediyorum artıkKızlar bazen bebeğim vajina tarafına tekme atıyor sanki derinden zonklama tarzı bir şey hissediyorum, size de oluyor mu ?
Vajinal tarafı değil ama makatta hissediyorum ben bazen nasıl oluyorsaKızlar bazen bebeğim vajina tarafına tekme atıyor sanki derinden zonklama tarzı bir şey hissediyorum, size de oluyor mu ?
Maşallah ne güzelEsim oglumu kucağına ilk aldığında iste dedi simdi ben baba oldum :)
Hamiellikde hic hissedemiyordu bu bebektede oyle
Suan dunyanin en iyi babasi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?