2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay içime oturdu ben şimdi boşuna mı 350 tl ödedim yemin ederim içime oturduuuuu

Çok güzel birşey yaa maşallah suphanallah benm ki sağda ve aşağıda dolanıyor ayakları genelde babası elini koyduğunda da atıyor artık tekmeyi yabancılamıyor galiba
Maşallah canımm bizimki de baş geliş pozisyonundaymış dünkü usgye göre ben genelde hareketleri sağda hissediyorum sürekli dönüyorlar belki de alan geniş istedikleri gibi at koşturuyorlar

Evet tamamen ciltle alakalı bu durum, ben henüz hiçbirşey kullanmadım ve daha çatlamadım çok şükür. Kızımda son aylarımda ufak tefek çatlamıştım bana kullanmak zor geliyor

Yaa ne güzel benimki hala çekiniyor elini karnıma koyunca bile bir şey olcak diye korkuyormuş. Deli oluyorum iletişim kursun konuşsun istiyorum ama duygularını belli edemiyor eşim

Yaa ne güzel benimki hala çekiniyor elini karnıma koyunca bile bir şey olcak diye korkuyormuş. Deli oluyorum iletişim kursun konuşsun istiyorum ama duygularını belli edemiyor eşim
Daha cok erken canım babalar kolay kolay alışamıyor. Çoğu erkek doğduktan sonra babalık içgüdüsü duygusu olusuyormus. Beraber ultrasona girin kalp atışlarını duysun canlı canlı görsün yavas yavas alısacak. Beraber bebek belgeselleri izleyebilirsiniz. Pedagog arkadasım önermişti. Babalığa alışabilmesi için . Sen elini tut hareket ettiğinde dokundur belki bir sefer hissederse hep dokunmak isteyecek

Maşallah canımm bizimki de baş geliş pozisyonundaymış dünkü usgye göre ben genelde hareketleri sağda hissediyorum sürekli dönüyorlar belki de alan geniş istedikleri gibi at koşturuyorlar
Yaaa baş geliş ise daha net hissedersin canım evet sürekli dönüyorlar bence de bazen ayaklarını yukarda hissediyorum bazen aşağıda

Evet çok üstelemek istemiyorum bende şuan zamana bıraktım. Her anına şahit oluyor aslında ama sanırım biraz daha zamanı var kendini baba olarak göremiyor bebek belgeselleri izlemek mantıklıymış canım bir deneyeyim en iyisi belki işe yarar

Benimde alt kısımda canım cogu zaman saglikla doguralim ins

Evet tamamen ciltle alakalı bu durum, ben henüz hiçbirşey kullanmadım ve daha çatlamadım çok şükür. Kızımda son aylarımda ufak tefek çatlamıştım bana kullanmak zor geliyor
Ben kullaniyorum da ne oluyor saldım artik ama sürüyorum yinede

Esim oglumu kucağına ilk aldığında iste dedi simdi ben baba oldum :)
Hamiellikde hic hissedemiyordu bu bebektede oyle
Suan dunyanin en iyi babasi :)

bana demir ilacı verdi,o da ishal yaptı ve rengi siyah,
dr normal dedi, ama bu gidişimde soracağım cok sık tuvalete gitmekten minik basur gibi bir şey oldu.

Esim oglumu kucağına ilk aldığında iste dedi simdi ben baba oldum :)
Hamiellikde hic hissedemiyordu bu bebektede oyle
Suan dunyanin en iyi babasi :)
Maşallah ne güzel öyle oluyor ya herkes aynı şeyi söylüyor çok çok nadir en basından baba gibi hisseden. Ee Allah ın takdiri annelik zaten doğurmadan öyle hissetmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…