2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
QQ

Diyet listeni paylaşırsan çok makbule geçer Çünkü doktor benide diyete yönlendircek sanırım En azından neyi yanlış yapıyorum kendimle bir karşılaştırma yaparım.
Arkadaşa yazdım aksama atayım canim resmini şimdi evde değilim

adamlar daha sabah ig de paylaşmış geliiooo diye
demek stoğu toparlayamadılar.
Olabilir kuzum zaten iki parca borsey getiriyorlar onlarda bitiyor mübarek
Seni kazımış canim oyle durumda acican internetten katologu gözüne sokacan bazısı cidden hakedio hatta ben boyle onceden ayiriyorlar ya tanidiklara sizi sikayet edicem diyorum bi geri basiyorlar cunku yaptiklari yasak
Ama arsivde var dedim gecen haftamindi diyor tekrar gelecek mi diye sordum onumuzdeki günler gelecek bebek urunleri tekrardan dedi
Aslinda senin dedigin. Gibi yapacaksin cnm
Cnm ayirma isleminide bende gicik oluyorum
Cevremde baska şok olsa gideceğem de yok ama

Direnç olunca ne oluyormuş canım.Ne gibi sıkıntı yaratıyormuş.

Canim yeni duyuyorum boyle birseyi doktorun ne dedi onemli birsey demediyse uzulme cnm.insllah sağlıkla gelsin bebisin dualarimda olacaksin cnm

Allah razı olsun kızlar, çok teşekkürler sorup, ilgilendiğiniz için. İlerde yüksek tansiyon problemine neden olabiliyormuş Allah korusun Kendiliğinden direncin düzelme ihtimali de varmış. Doktor çok rahat konuştu ama netten araştırdım tabii ki stres yükledim kendime İnşallah hepimiz zamanında, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Evet canım bende de bunlar vardı hala az bi öğünde kaçırsam bulantim devam ediyor mecburen uymam gerekiyor resmen ekmeği tbugday yesen bile toparlanir aslında
Tam bugdaya basladim cnm da cnm surekli kurabiye cekiyor kurabiye tarifi bulmam lzm bana faydasi olacak

Benimde Papp-a değerim çok düşük çıkmıştı buda 20. haftadan sonra yüksek tansiyon ve erken doğum riskini artırıyormuş.Henüz ayrıntılıya girmedim.Umarım sağ salim alırız kucağımıza.Bunlarda bir anı olarak kalır.

Bu tarz şeyler ufak bişey de olsa internette çok acaip uç şeyler çıkabiliyor tatlım sen hiç canını sıkma, sıkıntılı bi durum olsa doktorun uyarırdı, içini ferah tut ki bebişin de üzülmesin

Tam bugdaya basladim cnm da cnm surekli kurabiye cekiyor kurabiye tarifi bulmam lzm bana faydasi olacak
Canım bunu bi dene, kakaolu bişey çekiyorsa canın kakao da koyabilirsin bi yemek kaşığı çok doldurmadan

Eklentiler

• IMG_20211006_131346.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 30
İnşallah canımm, detaylı ultrasonun sorunsuz geçer inşallah güzel haberler alırsın. Allahım korktuklarımıza uğratmasın
Canım çok teşekkürler Allah razı olsun, şuanlık sadece tuz tüketimime dikkat etmemi söyledi. İnşallah sorunsuzca geçer bu süreç hepimiz için

Selam kizlar. Gecen hafta kan ilacina ve baska marka bir magnezyuma basladim. Kan ilaclari kabiz yapar genellikle. Ama ben bunlari ictigimden dolayimi yediklerimden dolayimi bilmiyorum. 4,5 aydir hamile kabizligi ceken ben Son 2-3 haftadir afedersiniz ishalim. Bazen günde 2-3 kere lavaboya cikiyorum bundan sikayetci degilim rahatliyorum ama yediklerim bebege ulasiyomudur acaba diye şüphe ediyorum

Yulafla yapabilirsin belki canım ama yok ben zararsız şeyler bile yediigmde kötü oluyorum her şeye mola su an tadına bile bakamıyorum çoğunun baktıkça bi lokma beni iki gun dengemi bozuyor

Yulafla yapabilirsin belki canım ama yok ben zararsız şeyler bile yediigmde kötü oluyorum her şeye mola su an tadına bile bakamıyorum çoğunun baktıkça bi lokma beni iki gun dengemi bozuyor
canım normalde şeker hastasımısın sen.

Yok canım ne 5 dk sı zaten kendi doktoruma dediğimde kabul etti bunlar profesyonel hemen görüyorlar ölçüyorlar dedi

Rabbim yavrunu sana bağışlasın canım direnç durumlarında kan sulandırıcı kıllandıroyorlar diye bir şey duymuştum kadın doğumcun ile görüştün mü? O seni net yönlendirir

Kuzum İnternet çöp bilgi valla seni iki dk da kanser edip 3. Dk öldürebiliyor elimiz durmuyor araştırıyoruz bizde. Dr na güven bol bol dua et emin ol Dr lar ters giden bir şey olduğunda direkt doğruyu söylüyorlar

Rabbim yavrunu sana bağışlasın canım direnç durumlarında kan sulandırıcı kıllandıroyorlar diye bir şey duymuştum kadın doğumcun ile görüştün mü? O seni net yönlendirir

Kendi doktoruma 16’sında gidicem canım henüz sonucu göstermedim. Bol limonlu su içmeye çalışıyorum kan sulandırıcı etkisi olsun diye. İçimi rahatlattın canımcım teşekkürler Allah razı olsun, inşallah sağlıkla doğsun bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…