2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İlk gebeligimde vardı ... Kan sulandırıcı veriliyormuş o durumda. Ben zaten kullanıyordum sıkıntı olmadi

Cnm Allahin izniyle hic birsey olmaz sen stres yapma doktorun olmusuz konuşmamış bak benim bebegime beyninde kist var dedi ama geçecek dedi evet üzülüyoruz elimizden gelmeden sen nette arastirma kuzum orasi saçmalıyor
insllah sağlıkla her birimiz dünya getirip kucağımiza alacağız bebislerimizi

Mide yanmalarınız başladı mı kızlar benim kötü ya var mı bi çözüm?

Amin amin inşallah canım hepimizin bebekleri çok çok iyi olacak inanıyorum ben

Bundan var bende babam almisti oglumda hic kullanmadim buna koyup yarim kundak yapip yatiririm.insallah.
T Toprakliyagmur canım sen kundak battaniye paylaşmıştın ya, içini sormuştum elyaf yorgan gibi demiştin hatta, ben ondan alıcam ama beden olarak hep 0-12 ay diyo, yeni doğduğunda çok büyük gelir mi ki acaba çocuk içinde küçücük mü kalır onu merak ettim kullananlar fikir verebilir mi acaba?

Kızlar teker teker alintilayamadim k bakmayin, cok şükür güzel haberler aldim, herşey yolunda, uzun uzun izledik oğlumu, baya uğraştirdi poz almak için aldık 2 3 tam yüzünü gösteren poz doktorum sana benziyor dedi küçük burunlu benim gibi sordum tekrar cinsiyet kesin erkek demi diye, pipi resmi çıkarmış

Maşallah cnm gözün aydın, darısı bekleyen diğer arkadaşların başına

Gözün aydın canım

Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin paşan

Canım gözün aydın sağlıkla gelsin ❤

Valla canim bu hayatta cazgir olacaksin maalesef insani bu hale getiriyorlar onceden sessiz biriydim suan o halimden eser yok birde hukuk okuyunca abo benle dalasma yani ahaha o yuzden catacan kaşları

İlk gebeligimde vardı ... Kan sulandırıcı veriliyormuş o durumda. Ben zaten kullanıyordum sıkıntı olmadi
Canım ekstra bir şeye dikkat ettin mi peki ilk gebeliğinde? Bebeğin gelişiminde vs. bir sıkıntı oldu mu?
Amin inşallah canımm, sen de güzel haberler alıcaksın inşallah geçicek o kist canım Allah sağsalim bizlere bağışlasın inşallah

Valla gittim devlete ama resmen azar işittim niye geldin diye doktordan şaka gibiydi randevu

Bence bi an önce git canım ben ayrintilida cocuk kardiyolojiye gittim normal muayene ücretini aldı ama hastaneye göre değişir tabi ama içini rahatlatır bende de parlaklık çıktı cok olumlu konuştu
Devlette de bugün gittim canım perinatoloğada resmen azar işittim niye geldin diye. Özeldeki sonucumla devletteki kadın doğumcuya gidicem haftaya öyle yönlendirme isticem. Ne diceğimi ne yapacağımı şaşırdım bugün şaka gibiydi

canım instagramdan dr zahide küçük ü takip ediyorum.Bugün bişey paylaşmış.İkiz bebekler.bebeğin birinin beyninde kist varmış ve kaybolmuş.Görünce sen geldin aklıma bi bak istersen.

Neden kızdı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…