- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
İlk gebeligimde vardı ... Kan sulandırıcı veriliyormuş o durumda. Ben zaten kullanıyordum sıkıntı olmadiKızlar merhaba,
Detaylı ultrasonda doktor rahimdeki sol damarda hafif direnç gördü. Daha önce başına gelen oldu mu? Tecrübelerinize ve dualarınıza ihtiyacım var. Hamilelerin duası kabul olur derler, inşallah sağlıkla sıhhatle bütün bebişler annelerine zamanında kavuşsun
Cnm Allahin izniyle hic birsey olmaz sen stres yapma doktorun olmusuz konuşmamış bak benim bebegime beyninde kist var dedi ama geçecek dedi evet üzülüyoruz elimizden gelmeden sen nette arastirma kuzum orasi saçmalıyorAllah razı olsun kızlar, çok teşekkürler sorup, ilgilendiğiniz için. İlerde yüksek tansiyon problemine neden olabiliyormuş Allah korusunKendiliğinden direncin düzelme ihtimali de varmış. Doktor çok rahat konuştu ama netten araştırdım tabii ki stres yükledim kendime İnşallah hepimiz zamanında, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Amin amin inşallah canımKendi doktoruma 16’sında gidicem canım henüz sonucu göstermedim. Bol limonlu su içmeye çalışıyorum kan sulandırıcı etkisi olsun diye. İçimi rahatlattın canımcım teşekkürler Allah razı olsun, inşallah sağlıkla doğsun bebişlerimiz
Benim 1 hafta önce bir kaç gün oldu sonra kendiliğinden geçti ne denediysem fayda etmediMide yanmalarınız başladı mı kızlarbenim kötü ya var mı bi çözüm?
T Toprakliyagmur canım sen kundak battaniye paylaşmıştın ya, içini sormuştum elyaf yorgan gibi demiştin hatta, ben ondan alıcam ama beden olarak hep 0-12 ay diyo, yeni doğduğunda çok büyük gelir mi ki acaba çocuk içinde küçücük mü kalır onu merak ettim kullananlar fikir verebilir mi acaba?Bundan var bende babam almisti oglumda hic kullanmadim buna koyup yarim kundak yapip yatiririm.insallah.
Maşallah cnm gözün aydın, darısı bekleyen diğer arkadaşların başınaGünaydın kızlar. Sabah detaylı ultrasona girdim çok şükür her şey yolundaymış inşallah böyle devam eder. Ultrason boyunca ağladımfazla duygusal bugün eşimin bile gözleri doluyordu. Bir kızımız var sonrasında kayıplar olunca demek ki ikimizde gerilmişiz. İnşallah sizlerinde güzelce geçer detaylı taramaları şimdi sırada şeker yüklemesi var umarım onda da sorun çıkmaz
Gözün aydın canımKızlar teker teker alintilayamadim k bakmayin, cok şükür güzel haberler aldim, herşey yolunda, uzun uzun izledik oğlumu, baya uğraştirdi poz almak için aldık 2 3 tam yüzünü gösteren pozdoktorum sana benziyor dedi küçük burunlu benim gibi sordum tekrar cinsiyet kesin erkek demi diye, pipi resmi çıkarmış
Yok tatlı dikkatimi çekti hemenYesil mercimeğe sevinmedin mi canım bak oda kilo aldiriyormus
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin paşanKızlar teker teker alintilayamadim k bakmayin, cok şükür güzel haberler aldim, herşey yolunda, uzun uzun izledik oğlumu, baya uğraştirdi poz almak için aldık 2 3 tam yüzünü gösteren pozdoktorum sana benziyor dedi küçük burunlu benim gibi sordum tekrar cinsiyet kesin erkek demi diye, pipi resmi çıkarmış
Canım gözün aydın sağlıkla gelsin ❤Kızlar teker teker alintilayamadim k bakmayin, cok şükür güzel haberler aldim, herşey yolunda, uzun uzun izledik oğlumu, baya uğraştirdi poz almak için aldık 2 3 tam yüzünü gösteren pozdoktorum sana benziyor dedi küçük burunlu benim gibi sordum tekrar cinsiyet kesin erkek demi diye, pipi resmi çıkarmış
Demekki hamilelik şekeri ben kendimde de şüphe ediyorum ben gerçi ekmek-tatlı falan yemiyorum ama yedikten sonra gözümü açamıyorum.Hayir değilim canım
Valla canim bu hayatta cazgir olacaksin maalesef insani bu hale getiriyorlar onceden sessiz biriydim suan o halimden eser yok birde hukuk okuyunca abo benle dalasma yani ahaha o yuzden catacan kaşlarıOlabilir kuzum zaten iki parca borsey getiriyorlar onlarda bitiyor mübarek
Ama arsivde var dedim gecen haftamindi diyortekrar gelecek mi diye sordum onumuzdeki günler gelecek bebek urunleri tekrardan dedi
Aslinda senin dedigin. Gibi yapacaksin cnm
Cnm ayirma isleminide bende gicik oluyorum
Cevremde baska şok olsa gideceğem de yok ama
Canım ekstra bir şeye dikkat ettin mi peki ilk gebeliğinde? Bebeğin gelişiminde vs. bir sıkıntı oldu mu?İlk gebeligimde vardı ... Kan sulandırıcı veriliyormuş o durumda. Ben zaten kullanıyordum sıkıntı olmadi
Amin inşallah canımm, sen de güzel haberler alıcaksın inşallah geçicek o kist canımCnm Allahin izniyle hic birsey olmaz sen stres yapma doktorun olmusuz konuşmamış bak benim bebegime beyninde kist var dedi ama geçecek dedi evet üzülüyoruz elimizden gelmeden sen nette arastirma kuzum orasi saçmalıyor
insllah sağlıkla her birimiz dünya getirip kucağımiza alacağız bebislerimizi
Valla gittim devlete ama resmen azar işittim niye geldin diye doktordan şaka gibiydi randevuİyi yapmışsınız. Birçok insan hem devlette hem özelde kontrole gidiyor özel fiyatları çok uçtu gerçektendetaylı ultrasona para veriyoruz + sonuçları göstermek için bir muayene parası veriyoruz valla
Devlette de bugün gittim canım perinatoloğada resmen azar işittim niye geldin diye. Özeldeki sonucumla devletteki kadın doğumcuya gidicem haftaya öyle yönlendirme isticem. Ne diceğimi ne yapacağımı şaşırdım bugün şaka gibiydiBence bi an önce git canım ben ayrintilida cocuk kardiyolojiye gittim normal muayene ücretini aldı ama hastaneye göre değişir tabi ama içini rahatlatır bende de parlaklık çıktı cok olumlu konuştu
canım instagramdan dr zahide küçük ü takip ediyorum.Bugün bişey paylaşmış.İkiz bebekler.bebeğin birinin beyninde kist varmış ve kaybolmuş.Görünce sen geldin aklıma bi bak istersen.Cnm Allahin izniyle hic birsey olmaz sen stres yapma doktorun olmusuz konuşmamış bak benim bebegime beyninde kist var dedi ama geçecek dedi evet üzülüyoruz elimizden gelmeden sen nette arastirma kuzum orasi saçmalıyor
insllah sağlıkla her birimiz dünya getirip kucağımiza alacağız bebislerimizi
Neden kızdı ki?Devlette de bugün gittim canım perinatoloğada resmen azar işittim niye geldin diye. Özeldeki sonucumla devletteki kadın doğumcuya gidicem haftaya öyle yönlendirme isticem. Ne diceğimi ne yapacağımı şaşırdım bugün şaka gibiydi
Neden devlette gittiğim doktor perinatolojiye yollamış riskli gebeliğim yokmuş diye azarladı. Bende anlamadım özeldeki inceledi detaylı ultrasonu ama hiç riskli gebelikte bakılıyor illa demedi.Neden kızdı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?