Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun çok şükür Rabbime hepimiz sağ salim alalım inşallah kucağımıza
Canım çok teşekkür ederimGözün aydın canım, darısı sağlıkla doğmasına olsun inşallah. Bana da geçen muayenede plasenta rahme yakın dedi, dikkat etmem gereken bir şey var mı dedim hayır yok kendiliğinden yukarı çıkar ileriki haftalarda dedi. İlişki yasak falan demedi, sana neden ilişki yasak dedi kafam karıştı şimdi, ben de dikkat etsem mi acaba
Amin canım benim Allah razı olsun hepimizin bebislerini sağlıkla sihhatle kucağımıza almayi nasip etsin inşallahGözün aydın canım çok sevindim, rabbim hep böyle devam edip sağlıkla kucağına almak nasibetsin yavrunu
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin, sakın moralini bozma çok şükür aşıların var, kolay atlatırsın. Bu evrede en önemli şey kan sulandırıcı onu da kullanıyorsun zaten, bol bol uyu dinlen, bol sıvı tüket, bir de içebiliyorsan bol kemik sulu çorbalar tüket.. Dualarımız bu mübarek gecede sizinle inşallah.. Arada haberdar et biziİyiyim cnm şuanda. Hafif semptomlarım,umarım yarın daha iyi olurum.
Herkese çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadim.
Ins oyle devam edip bir an oncede geçsin ins bol bol dinlen uyumaya çalışİyiyim cnm şuanda. Hafif semptomlarım,umarım yarın daha iyi olurum.
Herkese çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadim.
Aaa çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin anneciğine, anneler hiç hasta olmasınNasilsiniz kizlar insaAllah herkes iyidir. Bayadir giremedim. Annem kurana giderken düşmüş bayadir hic basamadi cok sukurki kirik yok ama yinede zorlandik. Evin icinde az cok basmaya basladi. Gorunmez kaza iste. Rabbim gorunur gorunmez belalardan korusun hepimizi. Bugun ayrintili ultrasonumuz vardi. Cok sukur hersey normal ve cok iyi dedi doktor. Kilosu falan. Bu arada kendi doktorum bacaklari uzun olacak demisti bugunki doktorda masaAllah uzun boylu olacak. Birde cok hareketli dedi. Bir tekme atiyo beni ziplatiyo ki daha bes ayligiz yandim benhepiniz Allaha emanet olun
Canım gelmiş geçmiş olsun ,Allah acil şifalar versin hepinize de. İnşallah normal grip hatta nezle gibi gelip geçecek beslenmene ve vitaminlerine çok dikkat et moralden kendini nezle gibi davran hastalığı yada belirtileri kabullenme. Psikoloji en güzel silah unutma . Aşılıymışsındaallah çok şükür daha kolay atlatıp görmemişe döneceksiniz merak etme çok dua edicez. Bebiş için sakın endişelenme anneler neler yaşıyorsa o orda çok iyi korunuyor muhafaza ediliyor , sen kendin ve eşin dinlen ye iç . Aşın hangisiydi ?Eşim ve ben pozitifiz, dualarınızı bekliyorum.
Annecine geçmiş olsun cnm, ayrıntılı ultrason icin de gözün aydın darısı diğer bekleyen arkadaşların başına inşallahNasilsiniz kizlar insaAllah herkes iyidir. Bayadir giremedim. Annem kurana giderken düşmüş bayadir hic basamadi cok sukurki kirik yok ama yinede zorlandik. Evin icinde az cok basmaya basladi. Gorunmez kaza iste. Rabbim gorunur gorunmez belalardan korusun hepimizi. Bugun ayrintili ultrasonumuz vardi. Cok sukur hersey normal ve cok iyi dedi doktor. Kilosu falan. Bu arada kendi doktorum bacaklari uzun olacak demisti bugunki doktorda masaAllah uzun boylu olacak. Birde cok hareketli dedi. Bir tekme atiyo beni ziplatiyo ki daha bes ayligiz yandim benhepiniz Allaha emanet olun
Al canım büyük şeyler alacağınız için size bi anda zor olur bide o parçalar evladiyelik sonrakide kullansın istiyor insan çok araştırAnladım sağol cnm aklımızda bulunsun, biçimde ev işleri bitmek üzere, artık bişeyler alalım diyoruz, 30a kadar bitirmek istiyorum herşeyi
Çok geçmiş olsun aynı zamanda gzünüz aydın :) inşallah sağlıklıca kucağına alırsın bebeğini:) maşallah bebişlerimizeNasilsiniz kizlar insaAllah herkes iyidir. Bayadir giremedim. Annem kurana giderken düşmüş bayadir hic basamadi cok sukurki kirik yok ama yinede zorlandik. Evin icinde az cok basmaya basladi. Gorunmez kaza iste. Rabbim gorunur gorunmez belalardan korusun hepimizi. Bugun ayrintili ultrasonumuz vardi. Cok sukur hersey normal ve cok iyi dedi doktor. Kilosu falan. Bu arada kendi doktorum bacaklari uzun olacak demisti bugunki doktorda masaAllah uzun boylu olacak. Birde cok hareketli dedi. Bir tekme atiyo beni ziplatiyo ki daha bes ayligiz yandim benhepiniz Allaha emanet olun
Bende öyle düşünüyorum cnm sonuçta sadece oğlumda kullanmam, sağlam güzel şeyler almak istiyorum büyük eşyalar daAl canım büyük şeyler alacağınız için size bi anda zor olur bide o parçalar evladiyelik sonrakide kullansın istiyor insan çok araştır
Aa baş aşağı durunca öyle sıkıntı yapıyormuymus canım. İyi bari kötü birşey yok. Dikkat edersin sende. Benmkide tam tersi ayakları vajinamdan hissediliyor resmen.Kızlar günaydın. Dünde yazmıştım çok adet gibi sancılarım var diye. Hiç geçmeyince pazartesiyi bekleyemeden doktora gittim. Bebiş kafaüstü rahim ağzının orada duruyormuş ve baskı yapıyormuşasla eğilmek, yerden bir şey almak ve 2 kilodan fazla bir şey kaldırmak yok dedi ama sağlıklı olduğunu gördüm çok şükür için rahatladı.
Cok gecmis olsun. Rabbim acil şifalar versin. Sizi ve bebeğinizi korusun. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız.Eşim ve ben pozitifiz, dualarınızı bekliyorum.
Sagol canım. Sende atlamıştın iyisin şimdi değil mi?d-dimer değerine bakıldı mi? Şuana kadar hafif nezle gibi geçiriyorum bugün eklem agrilarimda gecti. Dün çok üzgündum artık kabullendim atlaticaz kızımla beraber Allahin izniyleCanım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin, sakın moralini bozma çok şükür aşıların var, kolay atlatırsın. Bu evrede en önemli şey kan sulandırıcı onu da kullanıyorsun zaten, bol bol uyu dinlen, bol sıvı tüket, bir de içebiliyorsan bol kemik sulu çorbalar tüket.. Dualarımız bu mübarek gecede sizinle inşallah.. Arada haberdar et bizi
İnşallah cnm teşekkür ederim.Ins oyle devam edip bir an oncede geçsin ins bol bol dinlen uyumaya çalış
Sagol canım, nezle olmuş gibiyim zaten eşimle ayni anda hasta olmasaydik hiç test vermeye bile gitmezdim nezle oldum derdim. Kesinlikle aşının faydası olduğunu düşünüyorum . Tabi bundan sonra süreç nasıl ilerler bilemiyorum ...Canım gelmiş geçmiş olsun ,Allah acil şifalar versin hepinize de. İnşallah normal grip hatta nezle gibi gelip geçecek beslenmene ve vitaminlerine çok dikkat et moralden kendini nezle gibi davran hastalığı yada belirtileri kabullenme. Psikoloji en güzel silah unutma . Aşılıymışsındaallah çok şükür daha kolay atlatıp görmemişe döneceksiniz merak etme çok dua edicez. Bebiş için sakın endişelenme anneler neler yaşıyorsa o orda çok iyi korunuyor muhafaza ediliyor , sen kendin ve eşin dinlen ye iç . Aşın hangisiydi ?
Canım çok teşekkür ederimCok gecmis olsun. Rabbim acil şifalar versin. Sizi ve bebeğinizi korusun. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız.
Bir arkadaşım kaşına kaşına biraz zaman geçirdi böyle. Sonra geçmeyince doktora danıştı ve hamilrliğin tetiklediği geçici safra problemi yaşıyormuş. Sen de doktoruna söyle istersen bilsin belki ona göre bir müdehalede bulunur.Kızlar gece olunca kaşınmam başlıyor. İçten sanki biri gıdıklıyor gibi derim değil de etimin içi kaşınıyo sanki. Böyle birden geliyor. Dizimin içini kasımaya çalıştım resmen . Biri bitince baska yerim kasındı. Netten baktım hemen 23. Haftadalarda gece kaşıntısı normalmiş. Geceleri kan akışı yoğun oldugundan kasıntı yapıyormus. İnsallah hep devam etmez değişik bi kaşıntı türü yani
Bacak boyu kaç milim çıkıyor merak ettimNasilsiniz kizlar insaAllah herkes iyidir. Bayadir giremedim. Annem kurana giderken düşmüş bayadir hic basamadi cok sukurki kirik yok ama yinede zorlandik. Evin icinde az cok basmaya basladi. Gorunmez kaza iste. Rabbim gorunur gorunmez belalardan korusun hepimizi. Bugun ayrintili ultrasonumuz vardi. Cok sukur hersey normal ve cok iyi dedi doktor. Kilosu falan. Bu arada kendi doktorum bacaklari uzun olacak demisti bugunki doktorda masaAllah uzun boylu olacak. Birde cok hareketli dedi. Bir tekme atiyo beni ziplatiyo ki daha bes ayligiz yandim benhepiniz Allaha emanet olun
Gozunaydin cnm dunden beri bendede var bebisin tekmeleri makattan hisseder oldum yuksek ihitmal benimkide o pozisyonda dinlenince geciyor ama bi yere uzaninxa agrilarim oluyor bende dikkat edeyimKızlar günaydın. Dünde yazmıştım çok adet gibi sancılarım var diye. Hiç geçmeyince pazartesiyi bekleyemeden doktora gittim. Bebiş kafaüstü rahim ağzının orada duruyormuş ve baskı yapıyormuşasla eğilmek, yerden bir şey almak ve 2 kilodan fazla bir şey kaldırmak yok dedi ama sağlıklı olduğunu gördüm çok şükür için rahatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?