2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Maşallah canım bize de nasip olsun insallah. Sütü olmayanlar emziremeyenlere tabii ki söz yok asla. Mastit süt sağmayla ilaçla geçebilen birşey cok kötü birşey bilirim hastanede çalışırken yeni doğum yapmış anneler gelirdi. Ek gıda konusunda da en iyiisni yapmıssın ben de şahsen bu şekilde düşünüyorum. Mamaya karşı değilim ama zorunda kalmadıkça mamaya yönelmem

Eşim ve ben pozitifiz, dualarınızı bekliyorum.
Geçmiş olsun cnm insllah hafif bir sekilde atlatirsiniz
Bol bol sivi alimi al ,tavuk corbasi bol limon ic cnm rabbim sifani versin
Suyu icerken içerisine limon sık cnm.kanin pıhtılaşmasını engeller

E eymenayaz canm gözün aydın olsun hayirla saglikla gelsin bebişin güzel haber almana cok sevindim

Tabikii annenin sütü az ya da kesilmişse mama vermeli, ben de karşı değilim canım ama çok şükür benim öyle olmadı ki ilk günler meme ucum kesik gibi yara olmuştu, çok acıyordu, ağlayarak emzirdiğim zamanları bilirim…birkaç kez meme ucum yara olduğu için mama verdiğim de oldu..ama siz siz olun kızlar emzirmek için asla pes etmeyin , kızım 4,5 yaşında şu an maşallah hiç hasta olmadı, ben anne sütü almasına bağlıyorum 2 yıl. Bağışıklığı çok kuvvetli maşallah. Eşimle geçen sene bu aylarda covid olmuştuk, kızımda hiçbir belirti olmadı, o etkilenmedi..mastit de öyle birşey ki en iyi yine bebeğin emmesiyle geçiyormuş

Çok geçmiş olsun, hafifçe atlatırsınız inşallah, yiyebiliyorsanız sarımsaklı yoğurtlu şeyler yiyin c vitaminli meyveler yiyin

bu şekilde kapanıyor canım
Siyah yerdeki fermuarı kaptırsan biraz daha yukarı çıkar
Ama Bence bu derece kapanması yeterli
Evet cnm yeterli bendede joie marka bebek arabasi var oglumda almistim onun yarim kapaniyordu cocugun hep gozune 9gunes geliyordu. Cok hafif bir araba idi cok kullandim eskidi baya yeni alalim.diyoruz.
Cnm kendini grip gibi dusun bak bu covidin psikoloji kısmı kötü hep.kendine grip oldum.insallah atlaticam gozuyle bak bu devrin gribi covid.
Masallah cnm ben de oğlumu 2 yil emzirdim dolu dolu hemde :)
6 aylikken ek gidaya blw yöntemi ile basladim cok da iyi.oldu insallah bu bebisde de blw uygulucam. 2 yasina kadae şekerle, seker katkılı hicbir ürün vermedim. Herseyi kendim.yaptim insallah bu bebisde de oyle.olur.

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde atlatıcaksınız.
C vitaminini kuruyemişini ve suyunu eksik etme sakın

Kızlar hazırlıklarınız ne durumda özellikle ilk bebişi olanlar icin neler aldınız
İlk duyduğumuzda heveslik tulum ve çıt çıtlı badi aldım kızıma geçen gün beşiğini istettim internetten, daha gelmedi bebek arabası ve puseti de hallettik şükür. Annem kışlık hırka yelek kazak ve battaniye örmüştü daha önceden, bir de müslin örtü hediye geldi. Şimdilik bu kadar, yavaş yavaş tamamlarız Allah izin verirse, yeter ki sağlıkla kullanmak nasip olsun hepimize

Kuzum çok üzüldüm, nasıl nerden bulaştı pis virüs aşı da olduysan, hay Allah zencefilli limonlu ballı su iç bol bol, Allah şifa versin inşallah hissetmeden atlatırsınız

Gözün aydın canım, darısı sağlıkla doğmasına olsun inşallah. Bana da geçen muayenede plasenta rahme yakın dedi, dikkat etmem gereken bir şey var mı dedim hayır yok kendiliğinden yukarı çıkar ileriki haftalarda dedi. İlişki yasak falan demedi, sana neden ilişki yasak dedi kafam karıştı şimdi, ben de dikkat etsem mi acaba

Evet canım insallah benm de temennim o . Dayımın kızı yenidoğdğunda uykusundan uyanıp emmedi. Aç kaldığı için küvese girdi. Ağzını bile açmamıştı. O kadar çabalara rağmen.. ben en cok ondan korkuyorum insallah bebişlerimiz doğar doğmaz emerler kuvvvetlice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…