2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım çok geçmiş olsun alllah allah ya 2 doz aşınıda olmuşmuydun

acil şifalar dilerim cnm.

Geçmiş olsun cnm insllah hafif bir sekilde atlatirsiniz
Bol bol sivi alimi al ,tavuk corbasi bol limon ic cnm rabbim sifani versin
Suyu icerken içerisine limon sık cnm.kanin pıhtılaşmasını engeller

Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum umarım hafifçe atlatırsınız, dualarım sizinle

Hadi yaa tühhh… inşallah kolay atlatırsınız canım, üzüldüm… acil şifalar olsun

Çok geçmiş olsun, hafifçe atlatırsınız inşallah, yiyebiliyorsanız sarımsaklı yoğurtlu şeyler yiyin c vitaminli meyveler yiyin

Çok geçmiş olsun. Başka belirtiniz var mı? Bir de kan sulandırıcı verdiler mi?

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde atlatıcaksınız.
C vitaminini kuruyemişini ve suyunu eksik etme sakın

Çok geçmiş olsun Allah en kısa sürede şifanizi versin. İnşallah çok hafif atlatırsınız. Zaten aşıda oldunuz, psikoloji çok önemli
Teşekkür ederim hepinize.
2 doz sinovac olmuştum, hamileliğin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum.

Cnm aklina gelmemis olabilir doktorunun ama genelde rahime yakin durumlarda iliski yasaklaniyor. Benim oglumda 9 ay hep asagida idi yasaktı. Bundada 21 haftaya kadar oyleydi cıktı simdi ilişki serbest ama nedense hamiellikde ilişki zor geliyor bana

Valla benm plesenta aşağıda olmasa belki hergün ilişki olur libidom acaip arttı benim. Halbuki kasıklarımda ağrıyor ama anlamadım gitti. Hamilelikte hormonlar artabiliyormus. Bu cumartesi bakalım doktor ne diyecek izin verecekmi

Gözün aydın canım çok sevindim, rabbim hep böyle devam edip sağlıkla kucağına almak nasibetsin yavrunu

Hahah onların keyfini daha çok bekleriz bizama napıyoruuzz ?? ay bugün belim ağrıdı, ay perdeyi düzeltirken belim kıtladı, ay süpürge ortada kaldı, elin değmişken şu odayı bi süpürüver hayatım, bi mutfak kaldı onu da alıver diyerekten işlem tamamlanıyor

Hadi yaa ben de dikkat edeyim o zaman. İlişki beni de zorladığı oluyor, eskisi gibi de olmuyor zaten maalesef eşim de anlayışlı Allahtan doktora gittğimde sorayım tekrar bu durumu, teşekkür ederim

Allah korusun canım çok korkutucu benim oğlumda sütüm gelmedi beslenemedi 1 hafta yatti kuvozde cok zordu gerçekten o dönem mama verdiler bende kesmedim çıktıktan sonra 40 gün devam ettik ama hiç pes etmeden emzirdim yaralarima hastalanmama rağmen sonra yavaş yavaş arttı sütüm sabir işi emzirmek gercekten insallah hiç birimiz yaşamayalım isterim o kötü tecrübeleri

Bastonun ne dezavantaji var peki cnm
Ben baston kullanmadim canım açıkçası biz bu yaza kadar hep kullanıyorduk bu arabayı hala eşim kullanıyor ben oğlum ağırlaştigi için surmuyorum arabayı baston daha hafif oluyor ama yatirilmiyor onda biraz büyüyünce kullanmak mantıklı bizimkilerde yaza 4 5 aylık olacak mutlaka lazım olur yatması için diye düşünüyorum

Aynen öyle evi dolaştırdim bugün hallettim hepsini

Amin canım insallah valla çok kötü birşey. Süt gelse bebek emmiyor, bebek emse süt olmuyor. İnsallah hiçbirimiz yaşamayız

Anladım sağol cnm aklımızda bulunsun, biçimde ev işleri bitmek üzere, artık bişeyler alalım diyoruz, 30a kadar bitirmek istiyorum herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…