Canım çok geçmiş olsunalllah allah ya 2 doz aşınıda olmuşmuydun
acil şifalar dilerim cnm.
Geçmiş olsun cnm insllah hafif bir sekilde atlatirsiniz
Bol bol sivi alimi al ,tavuk corbasi bol limon ic cnm rabbim sifani versin
Suyu icerken içerisine limon sık cnm.kanin pıhtılaşmasını engeller
Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumumarım hafifçe atlatırsınız, dualarım sizinle
Hadi yaa tühhh… inşallah kolay atlatırsınız canım, üzüldüm… acil şifalar olsun
Çok geçmiş olsun, hafifçe atlatırsınız inşallah, yiyebiliyorsanız sarımsaklı yoğurtlu şeyler yiyin c vitaminli meyveler yiyin
Evet cnm yeterli bendede joie marka bebek arabasi var oglumda almistim onun yarim kapaniyordu cocugun hep gozune 9gunes geliyordu. Cok hafif bir araba idi cok kullandim eskidi baya yeni alalim.diyoruz.
Cnm kendini grip gibi dusun bak bu covidin psikoloji kısmı kötü hep.kendine grip oldum.insallah atlaticam gozuyle bak bu devrin gribi covid.
Masallah cnm ben de oğlumu 2 yil emzirdim dolu dolu hemde :)
6 aylikken ek gidaya blw yöntemi ile basladim cok da iyi.oldu insallah bu bebisde de blw uygulucam. 2 yasina kadae şekerle, seker katkılı hicbir ürün vermedim. Herseyi kendim.yaptim insallah bu bebisde de oyle.olur.
Çok geçmiş olsun. Başka belirtiniz var mı? Bir de kan sulandırıcı verdiler mi?
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde atlatıcaksınız.
C vitaminini kuruyemişini ve suyunu eksik etme sakın
Teşekkür ederim hepinize.Çok geçmiş olsun Allah en kısa sürede şifanizi versin. İnşallah çok hafif atlatırsınız.Zaten aşıda oldunuz, psikoloji çok önemli
Cnm aklina gelmemis olabilir doktorunun ama genelde rahime yakin durumlarda iliski yasaklaniyor. Benim oglumda 9 ay hep asagida idi yasaktı. Bundada 21 haftaya kadar oyleydi cıktı simdi ilişki serbest ama nedense hamiellikde ilişki zor geliyor banaGözün aydın canım, darısı sağlıkla doğmasına olsun inşallah. Bana da geçen muayenede plasenta rahme yakın dedi, dikkat etmem gereken bir şey var mı dedim hayır yok kendiliğinden yukarı çıkar ileriki haftalarda dedi. İlişki yasak falan demedi, sana neden ilişki yasak dedi kafam karıştı şimdi, ben de dikkat etsem mi acaba
Bastonun ne dezavantaji var peki cnmCok memnunum canım sürüşü aşırı rahat ama baston kadar hafif bi araba değil hem çok sarsmiyor bebeği hemde sen zorlanmiyorsun
Cok geçmiş olsun cnm Allahın izniyle inşallah hafif atlatırsıniz, lütfen stres yapmamaya çalışEşim ve ben pozitifiz, dualarınızı bekliyorum.
Valla benm plesenta aşağıda olmasa belki hergün ilişki olurCnm aklina gelmemis olabilir doktorunun ama genelde rahime yakin durumlarda iliski yasaklaniyor. Benim oglumda 9 ay hep asagida idi yasaktı. Bundada 21 haftaya kadar oyleydi cıktı simdi ilişki serbest ama nedense hamiellikde ilişki zor geliyor bana
Olabilir canım bizim burda genelde 1 gün önceden çıkarılıyor ürünler.Her şubede farklı demek ki canım
Gözün aydın canım çok sevindim, rabbim hep böyle devam edip sağlıkla kucağına almak nasibetsin yavrunuKızlar doktorum korkutmustu beni belki hatirlayaniniz vardır yaş riski falan diye bugün ayrintiliya girdim şükürler olsun herşey yolunda plasentada biraz dhaa yukarı çıkmış ama tabi hala ilişki yasak dikkatli olmam lazım rabbim ayrintiliya girecek olan herkese güzel haberler almayı nasip etsin çok ama çok mutluyum herseyini gördüm yavrumun yüzünü zor gösterse de gördüm şükür fotosunu da aldım CD sinide verdiler artık açıp açıp izlerim
Hahah onların keyfini daha çok bekleriz bizInanirmisin kışlıkları 3 günde çıkardım bir gün yazlik kaldır bir günlük kışlık çıkar bir gün ütüler camasirlari hala daha hurclar ortada duruyor eşim beyin keyfini bekliyor yerine kalkması için inşallah kışın sonuna kadar onlarda yerine kalkacak doya doya temizlik yapmayı özledim
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim hemen atlatmanızı nasip etsin. Bol bol c vitamini al. Belirtilerin grip gibimiydi farklı birşey yaşadın mı?Teşekkür ederim hepinize.
2 doz sinovac olmuştum, hamileliğin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum.
Aşılıymışsınız, sorunsuz atlatırsınız inşallah. Eşinizin de ateşi çıkmasa farketmeyecektiniz bile belki.Teşekkür ederim hepinize.
2 doz sinovac olmuştum, hamileliğin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum.
Hadi yaa ben de dikkat edeyim o zaman. İlişki beni de zorladığı oluyor, eskisi gibi de olmuyor zaten maalesefCnm aklina gelmemis olabilir doktorunun ama genelde rahime yakin durumlarda iliski yasaklaniyor. Benim oglumda 9 ay hep asagida idi yasaktı. Bundada 21 haftaya kadar oyleydi cıktı simdi ilişki serbest ama nedense hamiellikde ilişki zor geliyor bana
Gecmis olsun canım atlatırsın lütfen düşürme kendini kafanı dağıtacak şeyler yap yapamazsan uyu hemenEşim ve ben pozitifiz, dualarınızı bekliyorum.
Allah korusun canım çok korkutucu benim oğlumda sütüm gelmedi beslenemedi 1 hafta yatti kuvozde cok zordu gerçekten o dönem mama verdiler bende kesmedim çıktıktan sonra 40 gün devam ettik ama hiç pes etmeden emzirdim yaralarima hastalanmama rağmen sonra yavaş yavaş arttı sütüm sabir işi emzirmek gercekten insallah hiç birimiz yaşamayalım isterim o kötü tecrübeleriEvet canım insallah benm de temennim o . Dayımın kızı yenidoğdğunda uykusundan uyanıp emmedi. Aç kaldığı için küvese girdi. Ağzını bile açmamıştı. O kadar çabalara rağmen.. ben en cok ondan korkuyorum insallah bebişlerimiz doğar doğmaz emerler kuvvvetlice
Ben baston kullanmadim canım açıkçası biz bu yaza kadar hep kullanıyorduk bu arabayı hala eşim kullanıyor ben oğlum ağırlaştigi için surmuyorum arabayı baston daha hafif oluyor ama yatirilmiyor onda biraz büyüyünce kullanmak mantıklı bizimkilerde yaza 4 5 aylık olacak mutlaka lazım olur yatması için diye düşünüyorumBastonun ne dezavantaji var peki cnm
Aynen öyle evi dolaştırdim bugün hallettim hepsiniHahah onların keyfini daha çok bekleriz bizama napıyoruuzz ?? ay bugün belim ağrıdı, ay perdeyi düzeltirken belim kıtladı, ay süpürge ortada kaldı, elin değmişken şu odayı bi süpürüver hayatım, bi mutfak kaldı onu da alıver diyerekten işlem tamamlanıyor
Çok geçmiş olsun cnm.tez zamanda atlatırsınız inşlhhhEşim ve ben pozitifiz, dualarınızı bekliyorum.
Amin canım insallahAllah korusun canım çok korkutucu benim oğlumda sütüm gelmedi beslenemedi 1 hafta yatti kuvozde cok zordu gerçekten o dönem mama verdiler bende kesmedim çıktıktan sonra 40 gün devam ettik ama hiç pes etmeden emzirdim yaralarima hastalanmama rağmen sonra yavaş yavaş arttı sütüm sabir işi emzirmek gercekten insallah hiç birimiz yaşamayalım isterim o kötü tecrübeleri
Anladım sağol cnm aklımızda bulunsun, biçimde ev işleri bitmek üzere, artık bişeyler alalım diyoruz, 30a kadar bitirmek istiyorum herşeyiBen baston kullanmadim canım açıkçası biz bu yaza kadar hep kullanıyorduk bu arabayı hala eşim kullanıyor ben oğlum ağırlaştigi için surmuyorum arabayı baston daha hafif oluyor ama yatirilmiyor onda biraz büyüyünce kullanmak mantıklı bizimkilerde yaza 4 5 aylık olacak mutlaka lazım olur yatması için diye düşünüyorum
Canim cok gecmis olsun nasilsin iyi misin? Ins biran once gecip gider Allah şifa versin insEşim ve ben pozitifiz, dualarınızı bekliyorum.
İyiyim cnm şuanda. Hafif semptomlarım,umarım yarın daha iyi olurum.Canim cok gecmis olsun nasilsin iyi misin? Ins biran once gecip gider Allah şifa versin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?