2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar yardim rica ediyorum sizden. İsim konusunda hala kararsızız.
Melis
Melisa
Ela
Sizce hangisi daha güzel. İkimizin ismide E harfi diye E harfli isimlerden bir Ela yi begendim ama icime sinmedi yinede.
Melis yada Melisa birbirine çok benziyor zaten çok beğeniyorum koyabilirsin canım birini

Melis
Melisa
Ela
Sizce hangisi daha güzel. İkimizin ismide E harfi diye E harfli isimlerden bir Ela yi begendim ama icime sinmedi yinede.
Elayi bende çok beğeniyorum ama çok fazla bi anlamı olmadığı için yanına isim koyarak koymayı dusunuyordum bir zamanlar

Melis
Melisa
Ela
hepsi çok kibar isimler,
ama ela bi göz rengi bu sebeple diğer iki isim daha güzel geliyor bana
2 gündür burnum kanıyo hiç olmazdı Buda oldu.

oğlumunda çok sık burnu kanıyor bu aylarda,
drmuz ortam kuru , burun da nemli olmadığı için kanayarak nemlilik oluşturuyor
nazel krem kullan, odayı nemlendir yine olursa bana gel dedi

çoksık gidiyorum ve sevdiğim bi yer,
ilk kez gideceğiniz için direk suşi ile baaşlamayın, ilk sefer ağır gelebilir
bento kutular var onları tercih edebilirsin, sizi aç bırakmaz ve farklı tatları tek seferde denersin
bir de mantısı var bizim mantının büyükçe hali onu da deneyebilirisiniz

her suşi çiğ balıktan oluşmuyor, california roll güzeldir pişmiş yengec oluyor ve tatı tavuk gibi anlamıyorsun bile
somonlu olan çiğ onu yemezsin bebek için.

Allah allah, karaciğer enzimlerim normal çıktı canım. Gündüz hiç kasnmıyorum gece yatağa geçtiğimde oluyor. Yine de sorayım bir sağolasın
Bendede var degerlsrimde nornal doktorum cok normal karsiladi hamiellikde kasintilar z yaralar olur dedi cok rahatsiz ediyorsa cildiyeye görün rahatlatici biseyler versin dedi

Bendede var degerlsrimde nornal doktorum cok normal karsiladi hamiellikde kasintilar z yaralar olur dedi cok rahatsiz ediyorsa cildiyeye görün rahatlatici biseyler versin dedi
Yok o kadar şiddetli kasınmıyorum allahtan. Geceleri az az oluyor. Tahmn ettim canım tahlilimde normaldi çünkü. Tatlı yiyincemi oluyor acaba bu gece tatlı yemeden denicem bi

arada sıra da göbej kısmımda ya da kasıklarımın üstünde seyirme ya da kan pıhtılaşmasına benzer bi kaç şey oluyor, ya benim minnak sıpa abisine benzemiyor tekmeliyor ya da gerçekten seyirme bu. eşimi çağırdım elini koydu 1-2 dakika bekledi yok ya bu da abisi gibi dedi, tam o sırada seyirme gibi oldu hissetti, nasıl ya bu tekme mi atıyor dedi :)

Ehehe tekmedir bence
Dün gece de eşim elini karnıma koymustu ben uykuya daldım o esnada tekme atmış beni uyandırdı , tekmeledi diyor seni uykundan uyandırmıyomu diyor

Kızlar sleepy bezlerim geldi 2 numara almıstım gayet iyi boyutu bence. İnce baya. Yalnız çok parfüm kokuyor. Belki toplu geldi diye kokuyordu. Tek bez o kadar çok kokmuyor ama paketler baya koktu bana. Limon kokusu var. Islak mendillerim henüz gelmedi onuda 24 lü paketi ikincisi 1 tl idi .

Ehehe tekmedir bence
Dün gece de eşim elini karnıma koymustu ben uykuya daldım o esnada tekme atmış beni uyandırdı , tekmeledi diyor seni uykundan uyandırmıyomu diyor

bari bu kendini hissettirsin

bende aldım ama hiç koku yoktu, belki güzel koksun diye dış naylonuna sıkmışlardır,
ama hiç açıp kontrol etmedim

bari bu kendini hissettirsin

bende aldım ama hiç koku yoktu, belki güzel koksun diye dış naylonuna sıkmışlardır,
ama hiç açıp kontrol etmedim
Canım emin misin . Yok ben içini açtım buram buram kokuyordu heryeri. Hiçmi kokmadı sana. Allah allah 12 ayrı pakette geldi dimi doğru

Canım emin misin . Yok ben içini açtım buram buram kokuyordu heryeri. Hiçmi kokmadı sana. Allah allah 12 ayrı pakette geldi dimi doğru

evet canım, ben bi seri 1 numara 1 seri 2 numara aldım herhangi bi koku olmadı.
aldığım bio natural serisiydi, bu kampanyadan 10 gün önceki kampanya ile almıştım,
ıslak mendil de aşırı ince 3-4 tane kullanıyoruz aynıya geliyor dedikleri için almamıştım.

depoda ıslak mendiller ile yanyana durduysa onların kokusu sinmiştir diye düşünüyorum

Aynı ürünü almamısız canım. Benm ki bionatural değil. Normal 2 no mini bezi. Limon yağı ekstreli yazıyor. Ama bildiğin parfüm kokuyor. Alerji yaparmı yapmazmı bebeğe bilemedim.

kampanya bittimi acaba cnm

Melis
Melisa
Ela
Bence Ela çok kibar bir isim. Ela ismindeki kızlar da hep tatlı oluyor
2 gündür burnum kanıyo hiç olmazdı Buda oldu.
Hamilelikte oluyor maalesef, diş eti kanaması da olabilir.
Nice güzel yıllara
Ben Uzakdoğu yemeği sevmem, seveni çok. Çiğ balıklara dikkat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…