Allah allah, karaciğer enzimlerim normal çıktı canım. Gündüz hiç kasnmıyorum gece yatağa geçtiğimde oluyor. Yine de sorayım bir sağolasınBir arkadaşım kaşına kaşına biraz zaman geçirdi böyle. Sonra geçmeyince doktora danıştı ve hamilrliğin tetiklediği geçici safra problemi yaşıyormuş. Sen de doktoruna söyle istersen bilsin belki ona göre bir müdehalede bulunur.
Amin canımm , hayırlı cumalarHayırlı cumalar kızlar bu mübarek günde yaptığımız her dua kabul olsun
Minik yavrularımıza sağlıkla kavuşalım inşallah
Canım yatakta mi oluyor peki kabariklik kirmizilik falan oluyir mu oyle diyince aklima tahtakurusu geldiAllah allah, karaciğer enzimlerim normal çıktı canım. Gündüz hiç kasnmıyorum gece yatağa geçtiğimde oluyor. Yine de sorayım bir sağolasın
evet canım çok şükür atlattık,öksürüğüm kalmıştı o da baya hafifledi..ama hala çok yorulamıyorum,nefesim henüz yeni düzene girmeye başladı..ben bide aşısız olduğum için çok ağır atlattım..hastanede olduğum için d-dimere sürekli bakıldı,o zaten pıhtılaşma ile ilgili bir değer..ona göre kan sulandırıcı uyguladılar bana..Sagol canım. Sende atlamıştın iyisin şimdi değil mi?d-dimer değerine bakıldı mi? Şuana kadar hafif nezle gibi geçiriyorum bugün eklem agrilarimda gecti. Dün çok üzgündum artık kabullendim atlaticaz kızımla beraber Allahin izniyle
İnşallah cnm teşekkür ederim.
Yok canım yokCanım yatakta mi oluyor peki kabariklik kirmizilik falan oluyir mu oyle diyince aklima tahtakurusu geldi
Ay iyi canim ya sevindim. Oyle diyince aklima direk o geldiYok canım yokderim kaşınmıyor kızarıklık yara hiçbirşey yok. Eşimde de yok zaten. 2 gündür böyle. Uykuya daldığımda geçiyor. Böyle içten gıdıklanıyo kaşıntı gibi de değil. Karıncalanıyo bide . Ben böcek konusunda aşırı hassasım. Evi baştan aşağı ilaçlatmışlığım var örümcek gördüm diye İnternette bu haftalarda kasıntı olabiliyormus öyle yazıyordu ben de ona bağladım aslında
Evet canım ayy düşüncesi bile korkunçAy iyi canim ya sevindim. Oyle diyince aklima direk o geldidoktoruna danış sen yinede
En yüksek kaç çıkmıştı d-dimer?benim 1002 çıktı hiç onemsemediler zaten kan sulandırıcı iğne hap kullaniyosun dediler.evet canım çok şükür atlattık,öksürüğüm kalmıştı o da baya hafifledi..ama hala çok yorulamıyorum,nefesim henüz yeni düzene girmeye başladı..ben bide aşısız olduğum için çok ağır atlattım..hastanede olduğum için d-dimere sürekli bakıldı,o zaten pıhtılaşma ile ilgili bir değer..ona göre kan sulandırıcı uyguladılar bana..
sizin rahat geçecek Allah ın izniyle..
Ela ismini bende cok seviyorumKızlar yardim rica ediyorum sizden. İsim konusunda hala kararsızız.
Melis
Melisa
Ela
Sizce hangisi daha güzel. İkimizin ismide E harfi diye E harfli isimlerden bir Ela yi begendim ama icime sinmedi yinede.
Melis melisadan daha güzel bence, ela ismi ise çok hoşKızlar yardim rica ediyorum sizden. İsim konusunda hala kararsızız.
Melis
Melisa
Ela
Sizce hangisi daha güzel. İkimizin ismide E harfi diye E harfli isimlerden bir Ela yi begendim ama icime sinmedi yinede.
Çok geçmiş olsun tekrar canım….ben 2 doz biontech aşımı oldum ama yine de inşallah yakalanmam…evet canım çok şükür atlattık,öksürüğüm kalmıştı o da baya hafifledi..ama hala çok yorulamıyorum,nefesim henüz yeni düzene girmeye başladı..ben bide aşısız olduğum için çok ağır atlattım..hastanede olduğum için d-dimere sürekli bakıldı,o zaten pıhtılaşma ile ilgili bir değer..ona göre kan sulandırıcı uyguladılar bana..
sizin rahat geçecek Allah ın izniyle..
Canım yalnız dikkat et, telefonun elinde olsun yemeden bak hamilelikte zararı var mı diyeKızlar quick china’ya hiç gittiniz mi ? Ben uzak doğu kültürünü severim de yarın da evlilik yıldönümümüz, eşim oraya götürecekmişgitmişken de değişik tatlar denemek isterim ama biraz tedirginim.. yengeçli sushiler, pekin ördeği falan var Deneyenleriniz varsa tadı neyi andırıyor çok mu uzak bizim kültüre
Ela ismini çok severim, bi arkadaşımın kızı var Ela, o olmasa koymayı düşünürdüm. Bi de Elalar hep güzel oluyo sankiKızlar yardim rica ediyorum sizden. İsim konusunda hala kararsızız.
Melis
Melisa
Ela
Tamam canımCanım yalnız dikkat et, telefonun elinde olsun yemeden bak hamilelikte zararı var mı diye
Ela ya da Melis diyorum…Kızlar yardim rica ediyorum sizden. İsim konusunda hala kararsızız.
Melis
Melisa
Ela
çok çok geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz bir şekilde bu süreci atlatırsınızEşim ve ben pozitifiz, dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?