2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Allah allah, karaciğer enzimlerim normal çıktı canım. Gündüz hiç kasnmıyorum gece yatağa geçtiğimde oluyor. Yine de sorayım bir sağolasın

evet canım çok şükür atlattık,öksürüğüm kalmıştı o da baya hafifledi..ama hala çok yorulamıyorum,nefesim henüz yeni düzene girmeye başladı..ben bide aşısız olduğum için çok ağır atlattım..hastanede olduğum için d-dimere sürekli bakıldı,o zaten pıhtılaşma ile ilgili bir değer..ona göre kan sulandırıcı uyguladılar bana..

sizin rahat geçecek Allah ın izniyle..

Canım yatakta mi oluyor peki kabariklik kirmizilik falan oluyir mu oyle diyince aklima tahtakurusu geldi
Yok canım yok derim kaşınmıyor kızarıklık yara hiçbirşey yok. Eşimde de yok zaten. 2 gündür böyle. Uykuya daldığımda geçiyor. Böyle içten gıdıklanıyo kaşıntı gibi de değil. Karıncalanıyo bide . Ben böcek konusunda aşırı hassasım. Evi baştan aşağı ilaçlatmışlığım var örümcek gördüm diye İnternette bu haftalarda kasıntı olabiliyormus öyle yazıyordu ben de ona bağladım aslında

Ay iyi canim ya sevindim. Oyle diyince aklima direk o geldi doktoruna danış sen yinede

En yüksek kaç çıkmıştı d-dimer?benim 1002 çıktı hiç onemsemediler zaten kan sulandırıcı iğne hap kullaniyosun dediler.

Kızlar yardim rica ediyorum sizden. İsim konusunda hala kararsızız.
Melis
Melisa
Ela
Sizce hangisi daha güzel. İkimizin ismide E harfi diye E harfli isimlerden bir Ela yi begendim ama icime sinmedi yinede.

Melis
Melisa
Ela
Sizce hangisi daha güzel. İkimizin ismide E harfi diye E harfli isimlerden bir Ela yi begendim ama icime sinmedi yinede.
Ela ismini bende cok seviyorum
Benim kizlarin isminde E harfi ile basliyor

Melis
Melisa
Ela
Melis melisadan daha güzel bence, ela ismi ise çok hoş isim konusu en zoru sanırım, bizde karar veremiyoruz en azından siz 3 seçeneğe düşürmüşsünüz

Kızlar quick china’ya hiç gittiniz mi ? Ben uzak doğu kültürünü severim de yarın da evlilik yıldönümümüz, eşim oraya götürecekmiş gitmişken de değişik tatlar denemek isterim ama biraz tedirginim.. yengeçli sushiler, pekin ördeği falan var Deneyenleriniz varsa tadı neyi andırıyor çok mu uzak bizim kültüre

Çok geçmiş olsun tekrar canım….ben 2 doz biontech aşımı oldum ama yine de inşallah yakalanmam…

Canım yalnız dikkat et, telefonun elinde olsun yemeden bak hamilelikte zararı var mı diye

Melis
Melisa
Ela
Ela ismini çok severim, bi arkadaşımın kızı var Ela, o olmasa koymayı düşünürdüm. Bi de Elalar hep güzel oluyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…