- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.769
- 358
Dün doktor bana sterimar sprey önerdiKızlar günaydındün resmen burun tıkanıklığından uyuyamadım. İnternete baktım çay makinesinin altında su kaynatıp buhar kokladım sonrada baş ucuma 1 bardak kaynamış su koydum resmen anca uyuyabildim yaa. Su buhar makinelerinden alsam mı dedim acaba tavsiyesi olan var mı
ben saglık ıcagına gittim geçen. uzun süredir yapılmadı yapar mısınız dedim yaptı doktor. neden yapmadı kiKızlar merhaba size bir şey soracaktım.En son Haziran ayında genel kan tahlili yaptırmıştım da sağlık ocağına gittim genel kan tahlili yaptırayım diye.Gerekli görmediler ve yapmadılar.Benim sorum şu acaba ben mi abartıyorum,siz kan tahlili yaptırıyor musunuz bunu merak ediyorum
Benide 16. haftamda kontrole çağırmıştı.o zaman kan tahlili yapıldı.Yani şimdiye kadar sağlık ocağında iki kere tahlil yapılmış oldu.Kızlar merhaba size bir şey soracaktım.En son Haziran ayında genel kan tahlili yaptırmıştım da sağlık ocağına gittim genel kan tahlili yaptırayım diye.Gerekli görmediler ve yapmadılar.Benim sorum şu acaba ben mi abartıyorum,siz kan tahlili yaptırıyor musunuz bunu merak ediyorum
Hayır yapmaları gerekiyor. Kansızlık varmı idrarda sıkıntı varmı diye. Beni sağlık ocağım çağırdı 5-6 tahlil yaptılar 1 bucuk ay sonra tekrar yapılacak dediler. Devlete randevu alıp rutinlerinizi yaptırabilirsinizKızlar merhaba size bir şey soracaktım.En son Haziran ayında genel kan tahlili yaptırmıştım da sağlık ocağına gittim genel kan tahlili yaptırayım diye.Gerekli görmediler ve yapmadılar.Benim sorum şu acaba ben mi abartıyorum,siz kan tahlili yaptırıyor musunuz bunu merak ediyorum
Yani doktor zaten ilginç sanırım değiştireceğiz.Fazla tahlil yapmaktan korkuyor.önceki aylarda tiroitten kaynaklı ayda bir yaptırmıştım açıkçası onları görüp gerekli değil dediben saglık ıcagına gittim geçen. uzun süredir yapılmadı yapar mısınız dedim yaptı doktor. neden yapmadı ki
Bence mantıklı bir karar olmuş, şifa ve bol antikor olsun canımSinovac 1 doz aşımı oldum şifa olur insallah . Cok zor bir karardı bnm icin.
Ben her ay kan ve idrar testi veriyorum sağlık ocağında. Doktorum önerdi her ay ver diyeKızlar merhaba size bir şey soracaktım.En son Haziran ayında genel kan tahlili yaptırmıştım da sağlık ocağına gittim genel kan tahlili yaptırayım diye.Gerekli görmediler ve yapmadılar.Benim sorum şu acaba ben mi abartıyorum,siz kan tahlili yaptırıyor musunuz bunu merak ediyorum
Neden sinovacı tercih ettin canım? İnsallah sifa olurSinovac 1 doz aşımı oldum şifa olur insallah . Cok zor bir karardı bnm icin.
Demek ki ben de bir gariplik yok tamam canım çok sağolBen her ay kan ve idrar testi veriyorum sağlık ocağında. Doktorum önerdi her ay ver diye
Ben yaklaşık üç hafta kadar önce yaptırdım doktorum istemişti hatta sağlık ocağına gidip orada kan idrar tüm değerlere bakıldı sizin niye gerek görmemiş anlamadım bide 3 haftada bir troit için zaten idrar ve kan tahlili yaptırıyorum kadın doğum doktorunun bu aralar istemesi lazım senindeKızlar merhaba size bir şey soracaktım.En son Haziran ayında genel kan tahlili yaptırmıştım da sağlık ocağına gittim genel kan tahlili yaptırayım diye.Gerekli görmediler ve yapmadılar.Benim sorum şu acaba ben mi abartıyorum,siz kan tahlili yaptırıyor musunuz bunu merak ediyorum
Canım çok iyi yapmışsın şifa olsun.Sinovac 1 doz aşımı oldum şifa olur insallah . Cok zor bir karardı bnm icin.
merhaba canım bana sağlık ocağı 2 defa yaptı tam kan sayımı ve idrar biri 16. haftada biri de geçen hafta ona göre kan ilacını falan ayarlıyorlar mesela düşük olsaydı günde ikiye çıkacaktı haplarımKızlar merhaba size bir şey soracaktım.En son Haziran ayında genel kan tahlili yaptırmıştım da sağlık ocağına gittim genel kan tahlili yaptırayım diye.Gerekli görmediler ve yapmadılar.Benim sorum şu acaba ben mi abartıyorum,siz kan tahlili yaptırıyor musunuz bunu merak ediyorum
kardeşim benim şu an gittiği hastanede 5500 TL ye yaptı ama 2022 de fiyat artabilir.kızlar merhaba, gittiğiniz hastanelerde doğum ücretleri ne kadar acaba?
Sezeryan 5750 ama ocakta zam gelecek kaç olur bilmiyorum.kızlar merhaba, gittiğiniz hastanelerde doğum ücretleri ne kadar acaba?
Kesin artacak dünden bugüne artıyor.Yeni yıl fiyatları artırmak için iyi bir sebep..kardeşim benim şu an gittiği hastanede 5500 TL ye yaptı ama 2022 de fiyat artabilir.
Ben de profa sordum 9000 dedi.Bebek harici de mi bişeyler çıkaracak dedim:))Sezeryan 5750 ama ocakta zam gelecek kaç olur bilmiyorum.
Malesef öyle canımKesin artacak dünden bugüne artıyor.Yeni yıl fiyatları artırmak için iyi bir sebep..
HahaBen de profa sordum 9000 dedi.Bebek harici de mi bişeyler çıkaracak dedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?