2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Dün doktor bana sterimar sprey önerdi

Kızlar merhaba size bir şey soracaktım.En son Haziran ayında genel kan tahlili yaptırmıştım da sağlık ocağına gittim genel kan tahlili yaptırayım diye.Gerekli görmediler ve yapmadılar.Benim sorum şu acaba ben mi abartıyorum,siz kan tahlili yaptırıyor musunuz bunu merak ediyorum

ben saglık ıcagına gittim geçen. uzun süredir yapılmadı yapar mısınız dedim yaptı doktor. neden yapmadı ki

Benide 16. haftamda kontrole çağırmıştı.o zaman kan tahlili yapıldı.Yani şimdiye kadar sağlık ocağında iki kere tahlil yapılmış oldu.

Hayır yapmaları gerekiyor. Kansızlık varmı idrarda sıkıntı varmı diye. Beni sağlık ocağım çağırdı 5-6 tahlil yaptılar 1 bucuk ay sonra tekrar yapılacak dediler. Devlete randevu alıp rutinlerinizi yaptırabilirsiniz

ben saglık ıcagına gittim geçen. uzun süredir yapılmadı yapar mısınız dedim yaptı doktor. neden yapmadı ki
Yani doktor zaten ilginç sanırım değiştireceğiz.Fazla tahlil yapmaktan korkuyor.önceki aylarda tiroitten kaynaklı ayda bir yaptırmıştım açıkçası onları görüp gerekli değil dedi

Ben her ay kan ve idrar testi veriyorum sağlık ocağında. Doktorum önerdi her ay ver diye

Ben yaklaşık üç hafta kadar önce yaptırdım doktorum istemişti hatta sağlık ocağına gidip orada kan idrar tüm değerlere bakıldı sizin niye gerek görmemiş anlamadım bide 3 haftada bir troit için zaten idrar ve kan tahlili yaptırıyorum kadın doğum doktorunun bu aralar istemesi lazım seninde

merhaba canım bana sağlık ocağı 2 defa yaptı tam kan sayımı ve idrar biri 16. haftada biri de geçen hafta ona göre kan ilacını falan ayarlıyorlar mesela düşük olsaydı günde ikiye çıkacaktı haplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…