Güzel günlerde kullan canımKızlar az once bebise bunu aldım bir yildaki en uygun fiyatina indigi icin.ablamlar bunum air degil bir alt modelini kullaniyorlar ve cok memnunlar. Bebek arabasi almayan arkadaslar icin atıyorum bi inceleyin isterseniz yorumlari da cok iyi. Hepsiburadadan aldim satici minicadde mi ne. Ziraatin kredi kartina da ayni fiyata 9 a verdi direk kacirmadan aldım bilginiz olsun
Aynen canım en mantıklısı zaten en saf dediklrine bile güvenmiyorumGörümcemde hep öyle yapıyor. En iyi mendil bile olsa sudan geçirip temizliyor. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Evet canım benimde aksine hep aşağılarda hareket ediyor bugünlerde sanki önceden daha yukaridaydi hem zaten yukarı çıkması gerekmezmiydi yada ayakları belkide aşağıda o yüzden böyle hissediyor olabilirim sendede varsa ara ara bu ağrı normaldir o zaman hareket olmasa koşardım doktora ama şükür gayet iyi hareketleriEvet ara ara benim de regl ağrısı gibi ağrım oluyor. Yine de isterseniz doktorunuza danısın. Sizinle günlerimiz çok yakın. Ben iki gündür bebeği eski yerinde hissetmiyorum ve karnımda göğsümde sıkışma hissediyorum. Sanki bebek yukarı çıktı da sıkıştırıyor gibi. Bu 22-23 haftalarında olup benzer durumda olan var mı?
Ben de pamuk tavsiye edecektim. Mendillere ilk etapta para yığmaya hiç getrk yok. En sağlıklısı pamuk. Ben sabahtan cam bir kapaklı kabın içine kaynar su ile ıslatıp gün içinde o kaptan alarak siliyordum. Aylarca öyle kullandım. Sonra da içeriği temiz ıslak memdile geçtim. Hiç sorun olmadı geçişte.
Büyük oranda gidiyordur zaten ilk dönem Dalin şampuanla yıkıyorum sonra iyice duruluyorum o sekilde kimyasal kalacağını sanmıyorumÇok iyi olur
Yıkayınca kimyasallar gidiyor mu acaba?
Evde hep temizleme pamuğu kullandım, çıkarken de büyüdüğünde ıslak mendil kullanıyordum. Bir sorun olmadı.
Donemlerimiz aynı oldugu için demekki aynı şeyleri hep birlikte yaşıyoruz canım o zman normal çok takmayayim zaten böyle çok arada oluyordu ama yinede insan endişelenmeden duramıyorAaa bak bunu hiç bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim, tecrübesizlik zoryeni doğunca temiz içerikli bi ıslak mendil kullansak sıkıntı mı olur, mutlaka pamukla mı başlanmalı?
Bugünlerde aynen ben de öyleyim canım, regl olmak üzereymişim gibi bir karın ve bel ağrısı var, arada baya vuruyo hakkaten. Demek normal bu dönemde
İyi olmuş o zamanYa benim şu yönden iyi oldu aslında ben açlık tokluk bakılacak sandım bi gittim yanlış anlamışım yükleme imis sok oldum ama bilmesem gitmeden önce baya stres olurdum tek ac olarak hastaneye gitmek bile çok korkuttu beni hastane cok uzaktı eve
Uludağ limonatanin aynısıydi benim içtiğim . Stres olacak ne var ki boşuna kendini yorma sandığımiz kadar zor olmuyor.İyi olmuş o zamanben fenayım ya napacagim bilmiyorum stres şimdiden başladı
Bide taktik vermek gerekirse ben bahçede içtim yesillik alan vardi oraya gittim içtim bekleme süresinde de hiç girmedim hastaneye kan verdim tekrar disarida bekledim bence onunda cok faydası oldu canımİyi olmuş o zamanben fenayım ya napacagim bilmiyorum stres şimdiden başladı
Bende aynı şeyi düşünüyodum cnm çarşamba randevum vardı sorucaktim doktora, kendisi söyledi ayakları aşağıda baskı yapar sana dedi, hatta normalde sol taraftaydi saga geçiş yapmış vücudunun bi kısmı, bende şaşırdim artık büyüdü rahmin her yeri geniş, her yerde dolaşır dediEvet canım benimde aksine hep aşağılarda hareket ediyor bugünlerde sanki önceden daha yukaridaydi hem zaten yukarı çıkması gerekmezmiydi yada ayakları belkide aşağıda o yüzden böyle hissediyor olabilirim sendede varsa ara ara bu ağrı normaldir o zaman hareket olmasa koşardım doktora ama şükür gayet iyi hareketleri
Ya o kadar mi değişmiş gerçekten tadı limonata gibiyse sorun yok e hadi hayırlısıyla olsun bitsin o zamanUludağ limonatanin aynısıydi benim içtiğim . Stres olacak ne var ki boşuna kendini yorma sandığımiz kadar zor olmuyor.
Eczaneden mi alınıyor hala önceden öyleydi tamam bende açık havaya çıkayım o zaman öyle deneyeyim sagol canimBide taktik vermek gerekirse ben bahçede içtim yesillik alan vardi oraya gittim içtim bekleme süresinde de hiç girmedim hastaneye kan verdim tekrar disarida bekledim bence onunda cok faydası oldu canım
Haklısın yeri geniş dolaşıyor ayrintilida mesela birden yüz üstü dönmüştü çok şaşırmıştım takla falan atıyorlar bildiğin iyice büyüyünce yeri daralacak zaten hareketlerde iyice büyüyecek inşallah görelim o günleri sağlıkla sıhhatle atlatalim su donemide hayirlisiylaBende aynı şeyi düşünüyodum cnm çarşamba randevum vardı sorucaktim doktora, kendisi söyledi ayakları aşağıda baskı yapar sana dedi, hatta normalde sol taraftaydi saga geçiş yapmış vücudunun bi kısmı, bende şaşırdim artık büyüdü rahmin her yeri geniş, her yerde dolaşır dedi
Sagol canimGüzel günlerde kullan canım
Canım ben içiyorum migrenim olduğu İçin çok ağrıdığında bir günde iki kez içtiğim bile oldu ama ağrı kremleri var mentollü eczanelerde satılıyor ben içeriği temiz bi ürün almıştım önceden viks gibi ondan da sürüyorum ağrıyan yerlere masaj yapar gibi o da bi süre rahatlatıyor şükürkızlar ağrı kesici olarak parol kullanabilir miyim ?
başım ve boğazım cok fena ağrıyor, nane limon yaptım bir de
markası varmı, burnumu baş ağrımı rahatlatır belki.Canım ben içiyorum migrenim olduğu İçin çok ağrıdığında bir günde iki kez içtiğim bile oldu ama ağrı kremleri var mentollü eczanelerde satılıyor ben içeriği temiz bi ürün almıştım önceden viks gibi ondan da sürüyorum ağrıyan yerlere masaj yapar gibi o da bi süre rahatlatıyor şükür
Canım ben birini farmasiden birini ersağ dan aldım ama ersag daha etkili geldi bana azıcık sürüyorum zaten baya rahatlatıyor şükürmarkası varmı, burnumu baş ağrımı rahatlatır belki.
Canım ben birini farmasiden birini ersağ dan aldım ama ersag daha etkili geldi bana azıcık sürüyorum zaten baya rahatlatıyor şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?