2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Güzel günlerde kullan canım

Evet canım benimde aksine hep aşağılarda hareket ediyor bugünlerde sanki önceden daha yukaridaydi hem zaten yukarı çıkması gerekmezmiydi yada ayakları belkide aşağıda o yüzden böyle hissediyor olabilirim sendede varsa ara ara bu ağrı normaldir o zaman hareket olmasa koşardım doktora ama şükür gayet iyi hareketleri

Çok iyi olur

Yıkayınca kimyasallar gidiyor mu acaba?

Evde hep temizleme pamuğu kullandım, çıkarken de büyüdüğünde ıslak mendil kullanıyordum. Bir sorun olmadı.
Büyük oranda gidiyordur zaten ilk dönem Dalin şampuanla yıkıyorum sonra iyice duruluyorum o sekilde kimyasal kalacağını sanmıyorum

Donemlerimiz aynı oldugu için demekki aynı şeyleri hep birlikte yaşıyoruz canım o zman normal çok takmayayim zaten böyle çok arada oluyordu ama yinede insan endişelenmeden duramıyor

İyi olmuş o zaman ben fenayım ya napacagim bilmiyorum stres şimdiden başladı

İyi olmuş o zaman ben fenayım ya napacagim bilmiyorum stres şimdiden başladı
Bide taktik vermek gerekirse ben bahçede içtim yesillik alan vardi oraya gittim içtim bekleme süresinde de hiç girmedim hastaneye kan verdim tekrar disarida bekledim bence onunda cok faydası oldu canım

Bende aynı şeyi düşünüyodum cnm çarşamba randevum vardı sorucaktim doktora, kendisi söyledi ayakları aşağıda baskı yapar sana dedi, hatta normalde sol taraftaydi saga geçiş yapmış vücudunun bi kısmı, bende şaşırdim artık büyüdü rahmin her yeri geniş, her yerde dolaşır dedi

Uludağ limonatanin aynısıydi benim içtiğim . Stres olacak ne var ki boşuna kendini yorma sandığımiz kadar zor olmuyor.
Ya o kadar mi değişmiş gerçekten tadı limonata gibiyse sorun yok e hadi hayırlısıyla olsun bitsin o zaman

Bide taktik vermek gerekirse ben bahçede içtim yesillik alan vardi oraya gittim içtim bekleme süresinde de hiç girmedim hastaneye kan verdim tekrar disarida bekledim bence onunda cok faydası oldu canım
Eczaneden mi alınıyor hala önceden öyleydi tamam bende açık havaya çıkayım o zaman öyle deneyeyim sagol canim

Haklısın yeri geniş dolaşıyor ayrintilida mesela birden yüz üstü dönmüştü çok şaşırmıştım takla falan atıyorlar bildiğin iyice büyüyünce yeri daralacak zaten hareketlerde iyice büyüyecek inşallah görelim o günleri sağlıkla sıhhatle atlatalim su donemide hayirlisiyla

şeker yüklemesinde ben ilk doğumda hastane vermişti asitli şekerli bi içecekti
yarısını içip kalanı dökmüştüm, zaten kiloluluyum :)

şehir hastanesinde kan alma yerinde onlardan sıra sıra bi sürü dizmişlerdi
orası mı veriyor başka yer mi bilmiyorum

kızlar ağrı kesici olarak parol kullanabilir miyim ?
başım ve boğazım cok fena ağrıyor, nane limon yaptım bir de

kızlar ağrı kesici olarak parol kullanabilir miyim ?
başım ve boğazım cok fena ağrıyor, nane limon yaptım bir de
Canım ben içiyorum migrenim olduğu İçin çok ağrıdığında bir günde iki kez içtiğim bile oldu ama ağrı kremleri var mentollü eczanelerde satılıyor ben içeriği temiz bi ürün almıştım önceden viks gibi ondan da sürüyorum ağrıyan yerlere masaj yapar gibi o da bi süre rahatlatıyor şükür

markası varmı, burnumu baş ağrımı rahatlatır belki.

Canım ben birini farmasiden birini ersağ dan aldım ama ersag daha etkili geldi bana azıcık sürüyorum zaten baya rahatlatıyor şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…