2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende temizleme pamuğu aldım. Ama poposunu onunla temizlemeye baslarsam ıslak mendile geçişte problem yaratırmı diye düşünüyorum.
Yaratmıyor zaten bir anda pat diye kesmezsin hergün pamuktan 3 e düşürür 2 ye düşürür sonra kesersin kremlerini ihmal etmediğin sürece ben problem yaşayacağını sanmıyorum canım

Mutlaka pamukla başla diyemem tabiki ama hiç bir ıslak mendil saf pamuk ve su kadar temiz olmadığı için tercih senin bitanem

Kızlar geniz akıntım var bir süredir , ballı zencefil süt yaptım, nane limon yaptım geçmedi sizce ne iyi gelir ? 2 gece hiç uyuyamadım resmen..
Geçmiş olsun canım, tereyağ ve pekmezi bi taşım kaynatıp ılıyınca içince resmen doğal antibiyotik. Boğazları yumuşatıyor geniz akıntısını durduruyor öksürüğü kesiyor..
her akşam ıhlamur içmeye çalış içine kabul tarçın zencefil limon vs ekleyerek.. umarım hemen iyileşirsin

Çok sağol canım, tereyağ ve pekmezi hiç duymamıştım denerim, şu an kekik çayı yaptım içine bir çay kaşığı bal koyup, bu da iyi geldi gibi..

Yaratmıyor zaten bir anda pat diye kesmezsin hergün pamuktan 3 e düşürür 2 ye düşürür sonra kesersin kremlerini ihmal etmediğin sürece ben problem yaşayacağını sanmıyorum canım
Cok sağol canım

artık bi tane içip öyle uyumaya çalıştım
başımın ağrısı hafiflediği için azda olsa uyuyup rüya pardon kabus görebildim

Çok sağol canım, tereyağ ve pekmezi hiç duymamıştım denerim, şu an kekik çayı yaptım içine bir çay kaşığı bal koyup, bu da iyi geldi gibi..
Gecmis olsun canim. Bildigim kadariyla kekik cayi hamileyken icmek sakıncali onun yerine ihlamur icmeni tavsiye ederim. Yinede muhakkak doktoruna danismalisin.

İnşallah cnm inşallah sağlıkla kavuşalım, peki hareket düzeni ne zaman olucak acaba, benim oğlum bazı günler cok hareketli bazı günler normal diyorum acaba yediklerimden mi

Kızlar günaydın dün resmen burun tıkanıklığından uyuyamadım. İnternete baktım çay makinesinin altında su kaynatıp buhar kokladım sonrada baş ucuma 1 bardak kaynamış su koydum resmen anca uyuyabildim yaa. Su buhar makinelerinden alsam mı dedim acaba tavsiyesi olan var mı

birde bakar mısınız elimi at sineği soktu yani gulsem mi ağlasam mi resmen dikişli gibi acıyor yaaa. Eczacı stilex jel önerdi ama kullansam mı kağıdında doktorunuza sorun diyor yazdım ama o da cvp vermedi deliricem kaşıntıdannn

benimde problemim, oğlumda bu aralar burun kuruluğu yüzünden burun kanaması yaşıyor
dr odayı nemlendir ve nazalkrem kullan dedi

buhar makinaları iyi ama mikrop cok birikiyormuş o yüzden bilemedim bende.

oğlumun sivrisinek - arı alejisi var biri bi ısırdı mı 10 yerde patlak veriyor ve kaşıntı mahvediyor
losyonu ucundan kullan bence, bi krem var pembe , losyon gibi, kaşıntıya cok iyi geliyor ona

Geçmiş olsun canım yaa . Kortizonlu bir krem var sokmalara karsı ama gebeler kullanıyormu bilmiyorum eczacı söyler heralde

İnşallah cnm inşallah sağlıkla kavuşalım, peki hareket düzeni ne zaman olucak acaba, benim oğlum bazı günler cok hareketli bazı günler normal diyorum acaba yediklerimden mi
Benimkide öyle canım bazı günler güçlü tekmeler atıyor ve aşırı hareketli bazı günler daha hafif tekmeler ve daha az hareketli yediklerimizle ilgisi yoktur pozisyonuyla alakası olduğunu düşünüyorum ben yine ama Bebek büyüdükçe karnimiza sigmamaya başlayacak o zaman daha güçlü ve sık hareketleri olacak düşünsene biz şanslıyız erken hissediyoruz hareketleri kimisi 24. Haftaya kadar bile hissetmeyebiliyor haftası ilerledikçe inşallah tekmelerde çoğalacak

Çok kötü olmuş canım geçmiş olsun eczacı verdiyse kullan bence sıkıntı olacağını sanmıyorum

Geçmiş olsun canım yaa . Kortizonlu bir krem var sokmalara karsı ama gebeler kullanıyormu bilmiyorum eczacı söyler heralde
Yok canımcım bizim kortizonlu krem kullanmamız yasak, ben de elimdeki egzama için kullanıyordum hamile kalınca doktor bıraktırdı

Aynen cnm cok şükür hissediyoruz ya, büyüsun bakalım hareketleri guclensin, hani tekmeye uyanıyorum diye yazıyorlar ya ona hevesleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…