- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Yaratmıyor zaten bir anda pat diye kesmezsin hergün pamuktan 3 e düşürür 2 ye düşürür sonra kesersin kremlerini ihmal etmediğin sürece ben problem yaşayacağını sanmıyorum canımBende temizleme pamuğu aldım. Ama poposunu onunla temizlemeye baslarsam ıslak mendile geçişte problem yaratırmı diye düşünüyorum.
Mutlaka pamukla başla diyemem tabiki ama hiç bir ıslak mendil saf pamuk ve su kadar temiz olmadığı için tercih senin bitanemAaa bak bunu hiç bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim, tecrübesizlik zoryeni doğunca temiz içerikli bi ıslak mendil kullansak sıkıntı mı olur, mutlaka pamukla mı başlanmalı?
Bugünlerde aynen ben de öyleyim canım, regl olmak üzereymişim gibi bir karın ve bel ağrısı var, arada baya vuruyo hakkaten. Demek normal bu dönemde
Geçmiş olsun canım, tereyağ ve pekmezi bi taşım kaynatıp ılıyınca içince resmen doğal antibiyotik. Boğazları yumuşatıyor geniz akıntısını durduruyor öksürüğü kesiyor..Kızlar geniz akıntım var bir süredir , ballı zencefil süt yaptım, nane limon yaptım geçmedisizce ne iyi gelir ? 2 gece hiç uyuyamadım resmen..
Çok sağol canım, tereyağ ve pekmezi hiç duymamıştım denerim, şu an kekik çayı yaptım içine bir çay kaşığı bal koyup, bu da iyi geldi gibi..Geçmiş olsun canım, tereyağ ve pekmezi bi taşım kaynatıp ılıyınca içince resmen doğal antibiyotik. Boğazları yumuşatıyor geniz akıntısını durduruyor öksürüğü kesiyor..
her akşam ıhlamur içmeye çalış içine kabul tarçın zencefil limon vs ekleyerek.. umarım hemen iyileşirsin
Cok sağol canımYaratmıyor zaten bir anda pat diye kesmezsin hergün pamuktan 3 e düşürür 2 ye düşürür sonra kesersin kremlerini ihmal etmediğin sürece ben problem yaşayacağını sanmıyorum canım
Canım ben içiyorum migrenim olduğu İçin çok ağrıdığında bir günde iki kez içtiğim bile oldu ama ağrı kremleri var mentollü eczanelerde satılıyor ben içeriği temiz bi ürün almıştım önceden viks gibi ondan da sürüyorum ağrıyan yerlere masaj yapar gibi o da bi süre rahatlatıyor şükür
Gecmis olsun canim. Bildigim kadariyla kekik cayi hamileyken icmek sakıncali onun yerine ihlamur icmeni tavsiye ederim. Yinede muhakkak doktoruna danismalisin.Çok sağol canım, tereyağ ve pekmezi hiç duymamıştım denerim, şu an kekik çayı yaptım içine bir çay kaşığı bal koyup, bu da iyi geldi gibi..
İnşallah cnm inşallah sağlıkla kavuşalım, peki hareket düzeni ne zaman olucak acaba, benim oğlum bazı günler cok hareketli bazı günler normal diyorum acaba yediklerimden miHaklısın yeri geniş dolaşıyor ayrintilida mesela birden yüz üstü dönmüştü çok şaşırmıştım takla falan atıyorlar bildiğin iyice büyüyünce yeri daralacak zaten hareketlerde iyice büyüyecek inşallah görelim o günleri sağlıkla sıhhatle atlatalim su donemide hayirlisiyla
Kızlar günaydındün resmen burun tıkanıklığından uyuyamadım. İnternete baktım çay makinesinin altında su kaynatıp buhar kokladım sonrada baş ucuma 1 bardak kaynamış su koydum resmen anca uyuyabildim yaa. Su buhar makinelerinden alsam mı dedim acaba tavsiyesi olan var mı
Eki Görüntüle 2931780 birde bakar mısınız elimi at sineği soktuyani gulsem mi ağlasam mi resmen dikişli gibi acıyor yaaa. Eczacı stilex jel önerdi ama kullansam mı kağıdında doktorunuza sorun diyor yazdım ama o da cvp vermedi deliricem kaşıntıdannn
Geçmiş olsun canım yaa . Kortizonlu bir krem var sokmalara karsı ama gebeler kullanıyormu bilmiyorum eczacı söyler heraldeEki Görüntüle 2931780 birde bakar mısınız elimi at sineği soktuyani gulsem mi ağlasam mi resmen dikişli gibi acıyor yaaa. Eczacı stilex jel önerdi ama kullansam mı kağıdında doktorunuza sorun diyor yazdım ama o da cvp vermedi deliricem kaşıntıdannn
Benimkide öyle canım bazı günler güçlü tekmeler atıyor ve aşırı hareketli bazı günler daha hafif tekmeler ve daha az hareketli yediklerimizle ilgisi yoktur pozisyonuyla alakası olduğunu düşünüyorum ben yine ama Bebek büyüdükçe karnimiza sigmamaya başlayacak o zaman daha güçlü ve sık hareketleri olacak düşünsene biz şanslıyız erken hissediyoruz hareketleri kimisi 24. Haftaya kadar bile hissetmeyebiliyor haftası ilerledikçe inşallah tekmelerde çoğalacakİnşallah cnm inşallah sağlıkla kavuşalım, peki hareket düzeni ne zaman olucak acaba, benim oğlum bazı günler cok hareketli bazı günler normal diyorum acaba yediklerimden mi
Çok kötü olmuş canım geçmiş olsun eczacı verdiyse kullan bence sıkıntı olacağını sanmıyorumEki Görüntüle 2931780 birde bakar mısınız elimi at sineği soktuyani gulsem mi ağlasam mi resmen dikişli gibi acıyor yaaa. Eczacı stilex jel önerdi ama kullansam mı kağıdında doktorunuza sorun diyor yazdım ama o da cvp vermedi deliricem kaşıntıdannn
Yok canımcım bizim kortizonlu krem kullanmamız yasak, ben de elimdeki egzama için kullanıyordum hamile kalınca doktor bıraktırdıGeçmiş olsun canım yaa . Kortizonlu bir krem var sokmalara karsı ama gebeler kullanıyormu bilmiyorum eczacı söyler heralde
Yok canım bana hastanenin laboratuvardan verdilerEczaneden mi alınıyor hala önceden öyleydi tamam bende açık havaya çıkayım o zaman öyle deneyeyim sagol canim
İyi oldu canım öğrendiğim. SağolasınYok canımcım bizim kortizonlu krem kullanmamız yasak, ben de elimdeki egzama için kullanıyordum hamile kalınca doktor bıraktırdı
Aynen cnm cok şükür hissediyoruz ya, büyüsun bakalım hareketleri guclensin, hani tekmeye uyanıyorum diye yazıyorlar ya ona hevesleniyorumBenimkide öyle canım bazı günler güçlü tekmeler atıyor ve aşırı hareketli bazı günler daha hafif tekmeler ve daha az hareketli yediklerimizle ilgisi yoktur pozisyonuyla alakası olduğunu düşünüyorum ben yine ama Bebek büyüdükçe karnimiza sigmamaya başlayacak o zaman daha güçlü ve sık hareketleri olacak düşünsene biz şanslıyız erken hissediyoruz hareketleri kimisi 24. Haftaya kadar bile hissetmeyebiliyor haftası ilerledikçe inşallah tekmelerde çoğalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?