Fena olmazHahaestetik filanda yapacak galiba
4.800 5000 dediler ama ocakta zam olur kesin doğum paketi de alinmiyormus önceden güncel fiyat olur dedilerkızlar merhaba, gittiğiniz hastanelerde doğum ücretleri ne kadar acaba?
Cnm alerjim.var biontech yan etkilerinsen korktim iyiki de olmamisim sinovac bile suan fena bas agrisi yaptiNeden sinovacı tercih ettin canım? İnsallah sifa olur
Klinik benimki 4000 tl dediler tabi zam gelmezse ocakta.kızlar merhaba, gittiğiniz hastanelerde doğum ücretleri ne kadar acaba?
Geçer insallah canım tez zamanda. Parol iç zora düşersenCnm alerjim.var biontech yan etkilerinsen korktim iyiki de olmamisim sinovac bile suan fena bas agrisi yapti
Klinik benimki 4000 tl dediler tabi zam gelmezse ocakta.
Merhaba, ben de en son haziranda ilk hamile kaldığımda yaptırdım, sonra bü daha istemedi doktorum, ben de bunu merak ediyodum, burda herkesten duyuyorum bir sürü tahlil yaptırıyorlar, doktorum benden de hiç bişey istemedi, kendi çabamla demir d vitamini yaptırdım bir de idrar tahlili, ona bile gerek yoktu niye yaptırdın dedi. Pazartesi muayenem var bakalım yine usg yapıp gönderecek miKızlar merhaba size bir şey soracaktım.En son Haziran ayında genel kan tahlili yaptırmıştım da sağlık ocağına gittim genel kan tahlili yaptırayım diye.Gerekli görmediler ve yapmadılar.Benim sorum şu acaba ben mi abartıyorum,siz kan tahlili yaptırıyor musunuz bunu merak ediyorum
Kızlar merhaba size bir şey soracaktım.En son Haziran ayında genel kan tahlili yaptırmıştım da sağlık ocağına gittim genel kan tahlili yaptırayım diye.Gerekli görmediler ve yapmadılar.Benim sorum şu acaba ben mi abartıyorum,siz kan tahlili yaptırıyor musunuz bunu merak ediyorum
kızlar merhaba, gittiğiniz hastanelerde doğum ücretleri ne kadar acaba?
Ben doğum paketi aldım kalp atışı duyduktan sonra indirim vardı 6500e denk geldi içinde sadece epidural vs yok onun haricinde testler, normal ya da sezaryen doğum, muayeneler, bebeğin ill bakımları vs varkızlar merhaba, gittiğiniz hastanelerde doğum ücretleri ne kadar acaba?
Ben geçen sordum sezaryen olursa 8000tl dedi. Ama şimdiden anlaşma yapamıyoruz doğum için, yeni yılda fiyat güncellemesi olacak dediler açık açıkkızlar merhaba, gittiğiniz hastanelerde doğum ücretleri ne kadar acaba?
Benimki de doçent valla anlaşmalı hastanesi de yok İstediğimiz yere geliyomus hem hastaneye hem doktoruma vericez, 10 bin ayırdık bütçe inşallah daha az olurBen de profa sordum 9000 dedi.Bebek harici de mi bişeyler çıkaracak dedim:))
Kalınlıkları nasıl? Sleepy daha iyi değilmi canımDenebunu kutusu geldi
İçinde turkı bebek bezi 1-2 numara vardı, sleepy bio naturel bebek bezi 1-2 ile Yanyana koyduğumda daha küçük geldi.
Yok canım ıslak mendilde sıkıntı olmaz ağzı kapalı zaten hepsinin. Açmadığın sürece merak etme. Ben aktivite bezini almıstım çoook aşırı kokuyordu. Bu ikisi kokmuyor ama önerilen bionatural sanırımKızlar bişey sorucam, ben de sanırım sleepy bebek beziyle başlıycam, ama iki tip var anlayamadım farkını bilen ya da kullanan varsa bilgi verebilir mi? Bir de ıslak mendili şimdiden alsak kuruma gibi bişey olur mu sizce mendiller de?
Benm bir tık şişti canım. Ama çok değil yürüyünce baya şişiyorlarKızlar ayaklarınız şişmeye başladı mı? Sporlarım bir nebze daha rahat oluyor ama botlarım inanılmaz sıkıyor. Bugün hiç rahat edemedim resmen bi tık bol gelen botlarım sıktı ayaklarımı..
Benim çok yanıyor canım. Özellkle kahvaltıdan sonra. Ne peynir yersem yiyim dokunuyor tereyağ dokunuyor.Midesi yanan var mı?
Benm bir tık şişti canım. Ama çok değil yürüyünce baya şişiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?