2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Denebunu kutusu geldi
İçinde turkı bebek bezi 1-2 numara vardı, sleepy bio naturel bebek bezi 1-2 ile Yanyana koyduğumda daha küçük geldi.

Eklentiler

• BD067E54-A95E-440C-A8AE-3F7C9DC0EB01.webp
    100,4 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba, ben de en son haziranda ilk hamile kaldığımda yaptırdım, sonra bü daha istemedi doktorum, ben de bunu merak ediyodum, burda herkesten duyuyorum bir sürü tahlil yaptırıyorlar, doktorum benden de hiç bişey istemedi, kendi çabamla demir d vitamini yaptırdım bir de idrar tahlili, ona bile gerek yoktu niye yaptırdın dedi. Pazartesi muayenem var bakalım yine usg yapıp gönderecek mi

Benimde doktorum hiç istemedi bu zamana kadar kan tahlili ama sağlık ocağından aradılar 1 ay önce, gelin bi kan değerlerini kontrol edelim diye. Onada gitmeyi unutuyorum hep bu ara gitsem iyi olacak. Şeker yüklemesinden önce bi değerlerime bakılması iyi olur diye düşünüyorum

kızlar merhaba, gittiğiniz hastanelerde doğum ücretleri ne kadar acaba?

Benim gittiğim hastane normal doğumu 3500 sezaryeni 4500 demişti ama zam gelmiş daha ocak gelmeden şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. Herşeye o kadar hızlı zam geliyor ki aslında doğum yaklaşmadan ayarlamak lazım

Kızlar ayaklarınız şişmeye başladı mı? Sporlarım bir nebze daha rahat oluyor ama botlarım inanılmaz sıkıyor. Bugün hiç rahat edemedim resmen bi tık bol gelen botlarım sıktı ayaklarımı..

kızlar merhaba, gittiğiniz hastanelerde doğum ücretleri ne kadar acaba?
Ben doğum paketi aldım kalp atışı duyduktan sonra indirim vardı 6500e denk geldi içinde sadece epidural vs yok onun haricinde testler, normal ya da sezaryen doğum, muayeneler, bebeğin ill bakımları vs var

Kızlar bişey sorucam, ben de sanırım sleepy bebek beziyle başlıycam, ama iki tip var anlayamadım farkını bilen ya da kullanan varsa bilgi verebilir mi? Bir de ıslak mendili şimdiden alsak kuruma gibi bişey olur mu sizce mendiller de?

Eklentiler

• IMG_20211012_194009.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20211012_193953.webp
    33 KB · Görüntüleme: 31
Ben de profa sordum 9000 dedi.Bebek harici de mi bişeyler çıkaracak dedim:))
Benimki de doçent valla anlaşmalı hastanesi de yok İstediğimiz yere geliyomus hem hastaneye hem doktoruma vericez, 10 bin ayırdık bütçe inşallah daha az olur

Yok canım ıslak mendilde sıkıntı olmaz ağzı kapalı zaten hepsinin. Açmadığın sürece merak etme. Ben aktivite bezini almıstım çoook aşırı kokuyordu. Bu ikisi kokmuyor ama önerilen bionatural sanırım

Kızlar ayaklarınız şişmeye başladı mı? Sporlarım bir nebze daha rahat oluyor ama botlarım inanılmaz sıkıyor. Bugün hiç rahat edemedim resmen bi tık bol gelen botlarım sıktı ayaklarımı..
Benm bir tık şişti canım. Ama çok değil yürüyünce baya şişiyorlar

Kızlar bebeklerinin hareketini sayan oluyor mu? Benim ki 2 gündür çok az hareket ediyor sanki. Eskisi gibi çok hareketli değil. Sizin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…