- 8 Eylül 2021
- 1.874
- 2.869
- 83
Yok canım bildiğim taş falan yok, idrar tahlili yaptırdım bol epitel görüldü yazıyor, yarın doktora göstereceğim ..bebeğe bisey olmasindaAğrı bende olmadı ama büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Böbrek taşı vs var mı? Benim ondan da şüphelenildi ufak bir şeyler çıktı böbreklerde. Enfeksiyon gitmişti.
Bol bol su iç gerçekten çok iyi geliyor. İçine birkaç damla limonda koyabilirsin
Beb tup bebek transferi olduktan sonra kan sulandiricimi danismak icin perinatologa gitmistim, tuy dokucu kremler kesinlikle yasak demistikızlar özel bölgede tüy dökücü krem kullanmak hamilelikte zararlı mıdır sizce.
Muhtemelen öyle cnm ben 2 kere yaşadım, doktorum bol su iç dedi, ikinci olduğumda idrar kültürü istedi onda bişey cikmadi cok şükür ama şimdi yine tekrarlamami istedi, gerekirse ilac verir cnm korkma, bol su ic içine azcık da limon kat azalıyor direk şikayetlerKızlar yanlış hatırlamıyorsam hamileyken idrar yolu enfeksiyonu geçirenler vardı aramızda değil mi. 2 3 gündür afedersiniz tuvaletimi yaparken kasıklarım çok ağrıyor sanki iğne batar gibi kramp gibi,ama yanma kaşıntı falan yok.enfeksiyonda boyle mi oluyor
O da olabilir canımCanım gebelik nezlesi olmuş olabilir misin
Oyyy kuzum sağlıkla kullansın inşallahA101 den bunları aldım, emzirme yastığına vardı
Alıp almama konusunda kararsız kalmıştım almamıştım, daha dolgun bir şey alırım diye ama aklımda kalmadı değil
Canim ben kizlarda sabit olanlardan almistim esim banyo duvarina çiviyile tuturuyordu boylelikle yer tutmuyorduOyyy kuzum sağlıkla kullansın inşallah
Ben de bugün küvetlere bakıyorum, genelde katlanan modelden çok var piyasada ama delik geliyo diyen var çok memnun olanlar var. Hadi bi fikir verin güzel annelerim, sabitlerden mi almak lazım, yoksa katlanır olanlardan kullanan var mı?
Evet yaa, o katlanan kovalı movalı maşrapalı olanlar 180den aşağı yok, insan plastiğe o kadar para vermek de istemiyo ama işte hani iş bitince kaldırması kolay mı olur acaba diyorum. Gerçi 38 yaşımda ilk çocuğu doğurcam sanki ikinci mi olacak da saklıycam acaba da bu kadar düşünüyosamCanim ben kizlarda sabit olanlardan almistim esim banyo duvarina çiviyile tuturuyordu boylelikle yer tutmuyordu
Katlanirlarda hoşuma gidiyor ama cok pahali değilmi bir kuvet icin diyorum
Cnm içimde kalmasin diyorsan al katalanabilirler tabi kolay cnm isin bitince her yere koyabilirsinEvet yaa, o katlanan kovalı movalı maşrapalı olanlar 180den aşağı yok, insan plastiğe o kadar para vermek de istemiyo ama işte hani iş bitince kaldırması kolay mı olur acaba diyorum. Gerçi 38 yaşımda ilk çocuğu doğurcam sanki ikinci mi olacak da saklıycam acaba da bu kadar düşünüyosam
Oyyy kuzum sağlıkla kullansın inşallah
Ben de bugün küvetlere bakıyorum, genelde katlanan modelden çok var piyasada ama delik geliyo diyen var çok memnun olanlar var. Hadi bi fikir verin güzel annelerim, sabitlerden mi almak lazım, yoksa katlanır olanlardan kullanan var mı?
Cnm katlanir küçük geldi gözüme.Oyyy kuzum sağlıkla kullansın inşallah
Ben ilkinde normal küvet kova vs almıştım çok yer tutuyor koyacak yer bulamıyorum ki o zaman evim büyüktü. bu Sefer kısmet olursa katlanır alcam evim küçük katlar yatak altına falan koyarım diye düşünüyorum ortada da durmazEvet yaa, o katlanan kovalı movalı maşrapalı olanlar 180den aşağı yok, insan plastiğe o kadar para vermek de istemiyo ama işte hani iş bitince kaldırması kolay mı olur acaba diyorum. Gerçi 38 yaşımda ilk çocuğu doğurcam sanki ikinci mi olacak da saklıycam acaba da bu kadar düşünüyosam
Canım nasıl oldunuz ? Covid nasıl gidiyor ?Ay biz bide 8 gündür karantinadayiz aynı evin içinde. Son 3 gündür yemek yeme dışında pek karsilasmiyoruz evin içinde. Yoksa Allah korusun mahkemeye kadar gider durum
Cnm bu mesaj beni rahatlatti bende hafid grip gibiyim insallah cabuk gecer.
Esim ile oglumda bir sıkıntı yok suan bende hafif grip gibiyim agirlasirsam vericem cnm
Doktora gitsemdE bisey vermezlerki evde kendime iyi bakmak tek yapilacak sey.
Ben cok sık oluyorim aynen de senin anlatitfin gibi oluyor tavsiyem bol limonlu su.
Sağ olun kızlar, suyu artiriyim limonu da ekleyimMuhtemelen öyle cnm ben 2 kere yaşadım, doktorum bol su iç dedi, ikinci olduğumda idrar kültürü istedi onda bişey cikmadi cok şükür ama şimdi yine tekrarlamami istedi, gerekirse ilac verir cnm korkma, bol su ic içine azcık da limon kat azalıyor direk şikayetler
Öyle deme, bir arkadaşım 39’da ilkini, 40’ı geçince ikinciyi yaptıEvet yaa, o katlanan kovalı movalı maşrapalı olanlar 180den aşağı yok, insan plastiğe o kadar para vermek de istemiyo ama işte hani iş bitince kaldırması kolay mı olur acaba diyorum. Gerçi 38 yaşımda ilk çocuğu doğurcam sanki ikinci mi olacak da saklıycam acaba da bu kadar düşünüyosam
Evet canım ve bence bi defa olduğunda aynı zamanlarda tekrarlıyor arkadaşlar yazmjsti cok geçmeden bende de çıktı geçen haftalarda yine ben sadece oyle agri hissedince anlıyorum bide rengi farklı oluyorsaKızlar yanlış hatırlamıyorsam hamileyken idrar yolu enfeksiyonu geçirenler vardı aramızda değil mi. 2 3 gündür afedersiniz tuvaletimi yaparken kasıklarım çok ağrıyor sanki iğne batar gibi kramp gibi,ama yanma kaşıntı falan yok.enfeksiyonda boyle mi oluyor
Muhtemelen bendede var yarın tahlilimi doktora göstereceğim , bebeğe bir zararı olmasından korktum ama genel olarak hamilelikte çoğu kişide oluyor sanirimEvet canım ve bence bi defa olduğunda aynı zamanlarda tekrarlıyor arkadaşlar yazmjsti cok geçmeden bende de çıktı geçen haftalarda yine ben sadece oyle agri hissedince anlıyorum bide rengi farklı oluyorsa
Doğru söylüyosun valla kısmet bu işlerÖyle deme, bir arkadaşım 39’da ilkini, 40’ı geçince ikinciyi yaptıBelli olmaz, istersiniz belki.
Katlanan küvetler küçük gibi görünüyor. Ben büyük kızıma normal küvet almıştım, sonra oyun iÇin de kullandı, oyuncaklarını koyduk derken 8 yıl geçti, ikinciye de nasip oldu kullanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?