2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kuzum yaaa bende dün 4 yaşındaki kızıma oturdum ağladım sen benden ne istiyorsun diye. Ufacık çocuğa neler söyledim bi ölmediğim kaldı senin için onu da yapayım kurtul benden dedim ama söylerken nasıl hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendine gelip toparlanmam ve durumu düzeltmem epey vaktimi aldı öyle içerlemişim ki.. Oluyor böyle şeyler birde gökyüzü bu ara çok çalkantılı, çocuklar delilikte hat safhadalar. Büyükler sinirleri en uçta yaşıyorlar o yüzden bi müddet bu böyle gidecek daha

Evet canım bende de göründü aynısı son haftalarda düzelme olmaz ise doğum sonrası ilk muayene de çocuk doktoruna durumu izah ediyoruz bi bakılıyor. Geçmeyen çocuklara sünnet yapıyorlarmış düzeliyormuş inşallah doğmadan geçer bu durum

Kızlar katlanan küvetlerden kullanan oldu mu? Yorumları okuyorum hep su akıtıyor yazmışlar. Su akıtıyorsa o kadar para verip almanında bir anlamı yok. Merak ediyorum sizler kullandınız mı var mı su akıtma durumu yaşadınız mı?

Gayet iyiyiz cnm ,herhangi bi şikayetimiz kalmadı çok şükür
Çok sevindim canım, hamile olduğun için ilaçsız atlattın di mi ? Ateş öksürük vs oldu mu ? Ben geçen sene ekimde covid oldum, hafif geçirmiştim ama bu delta varyantını merak ediyorum nasıl , özellikle hamileyken ?

Arkadaşlar merhaba
Gebelik nezlesi yaşayan var mı?
Ben öyleyim sanırım . Evde misafir kedim var , 10 gündür bakıyorum ya ondan alerji oldum ya da gebelik nezlesi. 4-5 gündür geniz akıntısı, hapşırma var arada da gözlerimde sulanma, bazen de öksürüyorum…şu an geniz akıntım azalsın diye rezene çayı içiyorum

Merhaba geçmiş olsun
Peki rahatlatıyor mu sizi acaba?
Benim sürekli burun akıntım ve hapşırma var.elimde sürekli peçete ile geziyrum.

Merhaba geçmiş olsun
Peki rahatlatıyor mu sizi acaba?
Benim sürekli burun akıntım ve hapşırma var.elimde sürekli peçete ile geziyrum.
Çok teşekkür ederim kaç gündür denemediğim şey kalmadı, zencefilli ballı süt, nane limon, ıhlamur . Ihlamur en etkilisi oldu ama geniz akıntısı beni mahvetti dün gece abartmıyorum sabah 6’ya kadar uyuyamadım.. en son sızmışım bir ara… bu gece de sallama rezene çayı varmış onu deniyorum, rahatlattı sanki…hapşırma benim bugün azaldı gibi. Siz neler yaptınız ? Geniz akıntısı var mı geceleri uyuyabiliyor musunuz ? Kaç gündür böylesiniz, doktora gittiniz mi ?

Kızlar geniz akıntım için şu an rezene çayı içiyorum, duygulandım biraz 5 sene öncesine gittim kızımda sütüm artsın diye rezene çayı çok içerdim, sanki içerde bebek varmış da emzirecekmişim gibi hissettim 2. Ve 3.’ye hamileler beni anlar

Ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri böyleyim desem yeridir son 1 aydır iyice arttı.geniz akıntısı arada oluyor ama beni bitiren burun tıkanıklığı gece uyumak çok zor benim.zaten hamileyim zor geçiyor üstüne bu olunca hepten bittim gibi bir şey.devlet Hastanesi'ne gittim açıkçası pek ilgilenmedi hamilelikte oluyor dedi.ben limonlu ılık su deniyorum pek faydası yok gibi.rezene denemeyi düşünüyorum .

Anladım canım rezene beni şu an çok rahatlattı ve az önce de serum fizyolojik sıktım burnuma nemli kalsın diye..ben kurak bir şehirdeyim, normalde de burnum tıkanır sık sık zaten hamilelikte zirve kızıma hamileyken de bu haftalarda başlamıştı yine…şimdi aynı şeyler yine annelik ve anne olmak zor cidden senin bayağıdır varmış ama buhar makinesi de alabilirsin bir bak istersen ona da.. hatırlıyorum ilk hamileliğimde burun bantı denemiştim tıkanıklığı açmak için ve viks sürmüştüm iyi gelmişti, bunları da dene ama viksi hep yapma zararlı olabilir fazlası

Buhar Makinesi düşünüyorum.ama şimdilik rezene ve viks ile başlayayım.
Teşekkürler

ben katlanan aldım ama evime de diğerleri sığmazdı. su koydum test ettim delik sızma falan yok. çok da az yer kaplıyor gönlümü fethetti

Doğru söylüyosun valla kısmet bu işler evet katlananlar daha küçük gibi ben de farkettim ama 1 yaşına kadar falan yeter heralde
6 aydan sonra mama sandalyesünde yıkamıstım ben. ikeanınki vardı bende. çocuk otırmaya başlayınca mama sandalyesini duşakabine koyup yıkıyosun cocuk da mutlu oluyo onunde oyuncakalr ben cok rahat ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…