Bende dün bunu gördüm dedim ne kadar da benBugün hormonların ağlattiği hepimize gelsin bu karikatür
Gayet iyiyiz cnm ,herhangi bi şikayetimiz kalmadı çok şükürCanım nasıl oldunuz ? Covid nasıl gidiyor ?
AhahahaBende dün bunu gördüm dedim ne kadar da ben
Kuzum yaaa bende dün 4 yaşındaki kızıma oturdum ağladım sen benden ne istiyorsun diye. Ufacık çocuğa neler söyledim bi ölmediğim kaldı senin için onu da yapayım kurtul benden dedim ama söylerken nasıl hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendine gelip toparlanmam ve durumu düzeltmem epey vaktimi aldı öyle içerlemişim ki.. Oluyor böyle şeyler birde gökyüzü bu ara çok çalkantılı, çocuklar delilikte hat safhadalar. Büyükler sinirleri en uçta yaşıyorlar o yüzden bi müddet bu böyle gidecek dahaBenmde abartılacak birşey değildi. Her zaman ki kavgalarımızdandı aslında. Ama ben delirdim adeta. Evde yıktım döktüm. Sonra çocuğumu düşünüp iyice ağlamaya basladım. O hissediyor çünkü herseyi. Bunu yapmaya hakkım yok ona. O yüzden kaç gündür kendime telkinler veriyorum sakin olmam gerektiğiyle alakalı. Biraz daha iyiyim. Takmamaya calısıyorum ağlamamaya calısıyorum.
Evet canım bende de göründü aynısı son haftalarda düzelme olmaz ise doğum sonrası ilk muayene de çocuk doktoruna durumu izah ediyoruz bi bakılıyor. Geçmeyen çocuklara sünnet yapıyorlarmış düzeliyormuş inşallah doğmadan geçer bu durumçok şükür bende detaylı ultrasonumu atlatmış bulunuyorum.
Elhamdulillah herşey yolunda sadece böbreklerinde hafif bi genişleme varmış
Gebeliğin son haftasında genelde toparlanıyormuş o yüzden takipte kalacağız dedi
Erkek bebeklerde sık görülüyormuş dedi
Onun dışında görünen bir sıkıntı yok
Çok sevindim canım, hamile olduğun için ilaçsız atlattın di mi ? Ateş öksürük vs oldu mu ? Ben geçen sene ekimde covid oldum, hafif geçirmiştim ama bu delta varyantını merak ediyorum nasıl , özellikle hamileyken ?Gayet iyiyiz cnm ,herhangi bi şikayetimiz kalmadı çok şükür
Ben öyleyim sanırım . Evde misafir kedim var , 10 gündür bakıyorum ya ondan alerji oldum ya da gebelik nezlesi. 4-5 gündür geniz akıntısı, hapşırma var arada da gözlerimde sulanma, bazen de öksürüyorum…şu an geniz akıntım azalsın diye rezene çayı içiyorumArkadaşlar merhaba
Gebelik nezlesi yaşayan var mı?
Merhaba geçmiş olsunBen öyleyim sanırım . Evde misafir kedim var , 10 gündür bakıyorum ya ondan alerji oldum ya da gebelik nezlesi. 4-5 gündür geniz akıntısı, hapşırma var arada da gözlerimde sulanma, bazen de öksürüyorum…şu an geniz akıntım azalsın diye rezene çayı içiyorum
Çok teşekkür ederimMerhaba geçmiş olsun
Peki rahatlatıyor mu sizi acaba?
Benim sürekli burun akıntım ve hapşırma var.elimde sürekli peçete ile geziyrum.
Şimdi yeni trend 40 yaşında doğurmakmışDoğru söylüyosun valla kısmet bu işlerevet katlananlar daha küçük gibi ben de farkettim ama 1 yaşına kadar falan yeter heralde
Ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri böyleyim desem yeridir son 1 aydır iyice arttı.geniz akıntısı arada oluyor ama beni bitiren burun tıkanıklığı gece uyumak çok zor benim.zaten hamileyim zor geçiyor üstüne bu olunca hepten bittim gibi bir şey.devlet Hastanesi'ne gittim açıkçası pek ilgilenmedi hamilelikte oluyor dedi.ben limonlu ılık su deniyorum pek faydası yok gibi.rezene denemeyi düşünüyorum .Çok teşekkür ederimkaç gündür denemediğim şey kalmadı, zencefilli ballı süt, nane limon, ıhlamur . Ihlamur en etkilisi oldu ama geniz akıntısı beni mahvetti dün gece abartmıyorum sabah 6’ya kadar uyuyamadım.. en son sızmışım bir ara… bu gece de sallama rezene çayı varmış onu deniyorum, rahatlattı sanki…hapşırma benim bugün azaldı gibi. Siz neler yaptınız ? Geniz akıntısı var mı geceleri uyuyabiliyor musunuz ? Kaç gündür böylesiniz, doktora gittiniz mi ?
Anladım canımBen hamileliğimi öğrendiğim günden beri böyleyim desem yeridir son 1 aydır iyice arttı.geniz akıntısı arada oluyor ama beni bitiren burun tıkanıklığı gece uyumak çok zor benim.zaten hamileyim zor geçiyor üstüne bu olunca hepten bittim gibi bir şey.devlet Hastanesi'ne gittim açıkçası pek ilgilenmedi hamilelikte oluyor dedi.ben limonlu ılık su deniyorum pek faydası yok gibi.rezene denemeyi düşünüyorum .
Buhar Makinesi düşünüyorum.ama şimdilik rezene ve viks ile başlayayım.Anladım canımrezene beni şu an çok rahatlattı ve az önce de serum fizyolojik sıktım burnuma nemli kalsın diye..ben kurak bir şehirdeyim, normalde de burnum tıkanır sık sık zaten hamilelikte zirve kızıma hamileyken de bu haftalarda başlamıştı yine…şimdi aynı şeyler yine annelik ve anne olmak zor cidden senin bayağıdır varmış ama buhar makinesi de alabilirsin bir bak istersen ona da.. hatırlıyorum ilk hamileliğimde burun bantı denemiştim tıkanıklığı açmak için ve viks sürmüştüm iyi gelmişti, bunları da dene ama viksi hep yapma zararlı olabilir fazlası
Birşey değilBuhar Makinesi düşünüyorum.ama şimdilik rezene ve viks ile başlayayım.
Teşekkürler
Maşallah diyelim..Demek bende rezene içsem bizimki uçacakBirşey değilrezeneyi sevdi benim oğlan sanırım, tekmeliyor deminden beri
ben katlanan aldım ama evime de diğerleri sığmazdı. su koydum test ettim delik sızma falan yok. çok da az yer kaplıyor gönlümü fethettiOyyy kuzum sağlıkla kullansın inşallah
Ben de bugün küvetlere bakıyorum, genelde katlanan modelden çok var piyasada ama delik geliyo diyen var çok memnun olanlar var. Hadi bi fikir verin güzel annelerim, sabitlerden mi almak lazım, yoksa katlanır olanlardan kullanan var mı?
6 aydan sonra mama sandalyesünde yıkamıstım ben. ikeanınki vardı bende. çocuk otırmaya başlayınca mama sandalyesini duşakabine koyup yıkıyosun cocuk da mutlu oluyo onunde oyuncakalr ben cok rahat ettimDoğru söylüyosun valla kısmet bu işlerevet katlananlar daha küçük gibi ben de farkettim ama 1 yaşına kadar falan yeter heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?