Kızlar bugun doktora gittim bana covid testi yaptir kbb ye gozuk dedi Allah tan abimin arkadasi kbbci onun yanindaydi hemen gittim faranjit dedi dedim benim dedigim gibiymis. Aclik ve tokluk sekerime idrar testimi tam kan testimi hb1ac degerimi ve tsh testleri istedi yarin gidip yaptircam. Seker yuklemesi dedim bi şunlara bakalim suan düşünmüyorum dedi.ama bebise bakarken ilk defa karni önde gitti bugun 24+1im ama 25+0cikti. Hep geriden gidiyordu ay bacak onden giderdi bacakta 24+0cikti.biraz endise ettim nedense. Şekerden dolayi dedi ama yukleme dr yapmayacak zannimca anlamadim. Bizim kiz poposunu dönmüş eller yüzde yine renkli fotosu alamadik ay merak ediyorum nasil oldu
İnsallah canımmaşallah canım sen çok almamışsın ki 5 kilo ideal bence 15ten az kiloyla tamamlarsın gibi hissediyorum
Aynen canım aksamları bende öyle oluyorum. Bugun az yedim fazla şişmedim yoksa oturdugum yerden kalkamıyorumAkşam yemeklerinden sonra midem öyle şişiyor ki yarım dünya gibi oturuyorum şuan kanepede. Maden suyu da fayda etmiyor ,az yiyip kalkmayı başaramıyorum masadan ne olcak böyle
Tabii benmde aynıKizlar arada böyle karnımın göbek izasında, bazen sağ bazen de sol tarafta oluyor. Yumruk gibi sertleşiyor. Oğlum sağdan sola vuruyor kendini galiba, Tekmeleri halen çok hassas bazen hissedebiliyorumo an aşırı kasiliyorum, karnım sanki catlayacakmis gibi oluyor. Tecrübeli anneler normal mi bu? Bu hafta özellikle çok sık oluyor (22.haftadayim), büyüdüğü için düşünüyorum. Yine aynı durumu yaşayan var mı merak ediyorum
Az yiyince de doymuyorum ki , az ve sık yemek lazım galiba.A
Aynen canım aksamları bende öyle oluyorum. Bugun az yedim fazla şişmedim yoksa oturdugum yerden kalkamıyorum
Çok güzel, sağlıkla güzel günlerde kullansın yakışıklı oğluşun canımcımEki Görüntüle 2935854 Eki Görüntüle 2935850 Eki Görüntüle 2935851 Eki Görüntüle 2935852
Kızlar bebek arabam geldi. Çok kullanıslı baya özelliği var çok içime sindipusetiyle beraber satın aldım. Üzerimden bir yük daha kalktı
Güzel günlerde kullanın kuzucumEki Görüntüle 2935854 Eki Görüntüle 2935850 Eki Görüntüle 2935851 Eki Görüntüle 2935852
Kızlar bebek arabam geldi. Çok kullanıslı baya özelliği var çok içime sindipusetiyle beraber satın aldım. Üzerimden bir yük daha kalktı
Ben de pek güzel yiyordum, hep aç gibiydim. 1 kilo aldım sadece ama bugün şeker yüklemesi yapıldı, 184 çıktı. Bana diyet yolları görünüyor galiba
Normal, benim de ayakları orada
Ben tetanozu cuma oldum. Hemşire topraktan bile geçebilir, çok önemli bir aşı dedi.
Çok teşekkür ederimYok cnm bana doktorum 21 de biontech ikinci Doz olmamı istedi, bi ay sonra da tetanoz ol dedi, gec kalma olsa söylerdi
Çok teşekkür ederimBen 28. haftada olacağım tek doz tetenoz aşısı. Onun öncesinde doktorum istemiyor, kasık ağrısı yapabilir diyor.
Başta çok bulantım oldu, yiyemedim. Zaten kendime göre kilolu hamile kalmıştım, 70 kiloyla. Her gören hiç almamışsın diyor, sadece göbeğim var. İlk hamileliğimde de toplam 12 kilo almıştım, çoğu son aylardaydı.Bütün hamilelik boyunca mı 1kg aldın, ben şok
Sağlikla kullanin canim inşllahEki Görüntüle 2935854 Eki Görüntüle 2935850 Eki Görüntüle 2935851 Eki Görüntüle 2935852
Çok güzel, sağlıkla güzel günlerde kullansın yakışıklı oğluşun canımcım
Çok sağolun kızlarGüzel günlerde kullanın kuzucum
Canim benim bacak boyu onden gider karin bir hafta geriden giderdi bir anda karın cok büyüyünce endise ettim sekerden dedi .daha da tatli biskuvi falan abartmicamBenim de baştan beri 2-3 gün geriden geliyor. Alt sınır var dedi doktor. Onun üzerinde yine de geriden gelmesine rağmen ölçümleri. Endişe etme :) bana bide dedi yemekten sonra en az yarım saat yan uzan. Fazla yapılı kilolu bir kadın değilsin normal dedi (zaten zor kilo alıyorum). bir de çalışıyorum, o yüzdende çok hareket halindeyim, yediğim bana yaramıyor ki bebeğe yarasın
Anladım canım. Bana ayrı ayrı yorum yapmadı hiç, hep genel olarak söyledi. O yüzden bilmiyorum. Dikkat etmek iyidir herzamanCanim benim bacak boyu onden gider karin bir hafta geriden giderdi bir anda karın cok büyüyünce endise ettim sekerden dedi .daha da tatli biskuvi falan abartmicam
Aynen canım dikkat edicem dikkat etmek lazimAnladım canım. Bana ayrı ayrı yorum yapmadı hiç, hep genel olarak söyledi. O yüzden bilmiyorum. Dikkat etmek iyidir herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?