Ya benimde dolabın üzerinde kumaşı eskimistir diye düşünüyorum galiba kumaş üzerine kılıf alacağım canım Minder puset ici minderi gibimiydi senin nasıldiAnakucağı candır canbebek arabamın ana kucağı vardı mutfakta salonda uyurken hatta hep onu kullandım, ozaman içine kendim minder koyuyordum, şimdi minder ve örtüsü de var, bi onu alıcam. Gerçekten rahatlık
Evet canım söyle ki tanıdığım poşeti kullanmisti evde ama dediğin gibi o rahat yapabiliyor ana kucagi yani fark var sanki uzun süre oyle durmasını bilemedimPuset işimi görürmü acaba canım. Puset bana biraz iki büklüm olur gibi geldi. İç minderini taktığımda bi tık daha düzeliyor ama pusetin içinde rahat ediyorlarmı bilemedim. Ana kucağı daha yatay çünkü
Valla bende yapmıştım o hatayı farkında da olmuyor insan o zaman çok tartilamiyordum ama simdi mecbur yiyeceğim o kadar canımın çektiği yiyemedigim şey var ki ilk 3 ay onları yiyip sonra normale dönmem lazimKizlar dogum kilolarini kolay verirsiniz onemli olan emzirme donemi kilolari oglumda 10 kg verdim hamilelik boyunca bulantidan dolayi..
Sonrasinda emzirme doneminde 13 kg aldim süt olsun mantığı ile yedimde yedim..
Ay bu çok tatlı ya bunu giydirsem gider gelir öperim şuna bakBu tam kundaklama çok zararlı diye ben de okudum çok yerde ama yarım kundaklama ve bel boşluğu bırakarak sadece ellerin hareket etmesini azaltan şekilde kundaklama şekilleri var amerika da özellikle kundaklama ilk üç ay da önerilen bir şey uyku kalitesi açısındanTıp dünyası da kendi arasında çelişiyor bak ben böyle bir kundak getirttim amerikada 1 numara satılan kundakmış uyku tulumu mantığında aslında türkiye de de var aynıları yani
Sen bizden hafta olarak ileriydin dimi canim?24+1 de bizimki 690 gr 29 cm cıktıKızlar kontrolüm vardi bugün çok şükür her şey yolunda ogluş 800 gram olmuş allahim çok az kaldı kıpır kipir yüzünü oynuyordu sürekli oyle sevesim var ki yumuk yumuktu elleri 3 hafta sonra kan uyuşmazlığı iğnesini olacağım bakalım sonrası kalmadı hiç bisey
İnşallah doğsunlar hayırlısıyla kuzucum yaaa ben de kendimi tutamicam gibi gelioo mincik mincik yicemAy bu çok tatlı ya bunu giydirsem gider gelir öperim şuna bak
MaşallahhKızlar kontrolüm vardi bugün çok şükür her şey yolunda ogluş 800 gram olmuş allahim çok az kaldı kıpır kipir yüzünü oynuyordu sürekli oyle sevesim var ki yumuk yumuktu elleri 3 hafta sonra kan uyuşmazlığı iğnesini olacağım bakalım sonrası kalmadı hiç bisey
Ben bi 10 lu bide 5 li hastane çıkışı dışında hiç bişey almadım . Bi arkadaşım emzirme yastığı almış sagolsunValla bende burada kızları görünce eyvah diyorum sen geç kaldın al bari bişeylerherkes bir panik ve heyecan halinde olunca bi afalladım önce kıyafetten çok ıvır zıvıra para gidiyor reflü yatağını bulamadım kızımın emzirme yastığını da vermişim portbebesini de vermişim kime verdiğimi bilsem gidip isteyeceğim valla aşırııı pahalanmış hepsi yani bu tarz şeylere daha çok para gidiyor kıyafettense bilmiyorum sakin olun hallederiz yavaş yavaş
Ben sipariş verdim canım kargoda şu anda, çift kat pikeli, ama önü tam kapalı aldım malum bebeler kışın kullanacak, rengini desenini de kendin seçiyorsun
Maşallah paşayaKızlar kontrolüm vardi bugün çok şükür her şey yolunda ogluş 800 gram olmuş allahim çok az kaldı kıpır kipir yüzünü oynuyordu sürekli oyle sevesim var ki yumuk yumuktu elleri 3 hafta sonra kan uyuşmazlığı iğnesini olacağım bakalım sonrası kalmadı hiç bisey
Oy masallah az kaldi 1000 gr olmalarina benimde kan uyuşmazlığı var sormadim daha doktora bana da o zaman 28.haftada yaparlar.Kızlar kontrolüm vardi bugün çok şükür her şey yolunda ogluş 800 gram olmuş allahim çok az kaldı kıpır kipir yüzünü oynuyordu sürekli oyle sevesim var ki yumuk yumuktu elleri 3 hafta sonra kan uyuşmazlığı iğnesini olacağım bakalım sonrası kalmadı hiç bisey
O pusette 1 saatten fazla durmayı önermiyorlar diye biliyorumBebek arabanın ana kucağı derken pusetten mi bahsediyorsun? Ben de evde puseti kullanırım diyorum sallanma pozisyonuda var ama ana kucağı gibi olurmu ekstra alsammı bilemedim
Anladım canım braz arastırayımEvet canım söyle ki tanıdığım poşeti kullanmisti evde ama dediğin gibi o rahat yapabiliyor ana kucagi yani fark var sanki uzun süre oyle durmasını bilemedim
MaşallahKızlar kontrolüm vardi bugün çok şükür her şey yolunda ogluş 800 gram olmuş allahim çok az kaldı kıpır kipir yüzünü oynuyordu sürekli oyle sevesim var ki yumuk yumuktu elleri 3 hafta sonra kan uyuşmazlığı iğnesini olacağım bakalım sonrası kalmadı hiç bisey
Ben de öyle okudum sankiO pusette 1 saatten fazla durmayı önermiyorlar diye biliyorum
Anladim kuzum bende siparis vermeyi düşünüyorum kundak olayi da bilmiyorum hemsireler yönlendirir derlerse alırımBen sipariş verdim canım kargoda şu anda, çift kat pikeli, ama önü tam kapalı aldım malum bebeler kışın kullanacak, rengini desenini de kendin seçiyorsun
Bir de şu kundak battaniyelerden aldım içi peluş, gece üstüne bişey örtmekten korkuyorum tehlikeli olur diye, bununla rahat ederiz diye düşünüyorum, sıcacık uyurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?