2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya benimde dolabın üzerinde kumaşı eskimistir diye düşünüyorum galiba kumaş üzerine kılıf alacağım canım Minder puset ici minderi gibimiydi senin nasıldi

Evet canım söyle ki tanıdığım poşeti kullanmisti evde ama dediğin gibi o rahat yapabiliyor ana kucagi yani fark var sanki uzun süre oyle durmasını bilemedim

Kizlar dogum kilolarini kolay verirsiniz onemli olan emzirme donemi kilolari oglumda 10 kg verdim hamilelik boyunca bulantidan dolayi..
Sonrasinda emzirme doneminde 13 kg aldim süt olsun mantığı ile yedimde yedim..
Valla bende yapmıştım o hatayı farkında da olmuyor insan o zaman çok tartilamiyordum ama simdi mecbur yiyeceğim o kadar canımın çektiği yiyemedigim şey var ki ilk 3 ay onları yiyip sonra normale dönmem lazim

Ay bu çok tatlı ya bunu giydirsem gider gelir öperim şuna bak

Kızlar kontrolüm vardi bugün çok şükür her şey yolunda ogluş 800 gram olmuş allahim çok az kaldı kıpır kipir yüzünü oynuyordu sürekli oyle sevesim var ki yumuk yumuktu elleri 3 hafta sonra kan uyuşmazlığı iğnesini olacağım bakalım sonrası kalmadı hiç bisey

Sen bizden hafta olarak ileriydin dimi canim?24+1 de bizimki 690 gr 29 cm cıktı

Maşallahh

Ben bi 10 lu bide 5 li hastane çıkışı dışında hiç bişey almadım . Bi arkadaşım emzirme yastığı almış sagolsun Hani bi tabir var ''hamamda oturur gibi oturuyor''hah tam onun karsiligiyim son aylara da bırakmamak lazım gerçekten bu ara halletmek lazım galiba

Kızlar sizce boyle bişey alsam gereksiz mi çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 2936802
Ben sipariş verdim canım kargoda şu anda, çift kat pikeli, ama önü tam kapalı aldım malum bebeler kışın kullanacak, rengini desenini de kendin seçiyorsun
Bir de şu kundak battaniyelerden aldım içi peluş, gece üstüne bişey örtmekten korkuyorum tehlikeli olur diye, bununla rahat ederiz diye düşünüyorum, sıcacık uyurlar

Eklentiler

• IMG_20211020_122012.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 57
Maşallah paşaya benim de bugün 3te kontrolüm var, bakalım minik çiçeğim napıyo

Oy masallah az kaldi 1000 gr olmalarina benimde kan uyuşmazlığı var sormadim daha doktora bana da o zaman 28.haftada yaparlar.

Evet canım söyle ki tanıdığım poşeti kullanmisti evde ama dediğin gibi o rahat yapabiliyor ana kucagi yani fark var sanki uzun süre oyle durmasını bilemedim
Anladım canım braz arastırayım

Maşallah bende renklide gördüğümde bir acayip oldum al içine sok diyor şeytwn sonra dursun daha gelişecek annesi diyor

ben bunları sipariş verdim. sevibebenin örtüsü ve minderi. diğer örtüler yere sürünüyor bu lastikli oldugu için çok kullanışlı yazmıs herkes. umarım rahat eder kızım.
bu arada ben yüzde 90 alışverişimi bitirdim dün itibariyle. fiyatklar artmadan bitimek istiyordum iyi oldu. bikaç şey kaldı onların indirimini bekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20211020-130617_Chrome.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20211020-130531_Chrome.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 53
Anladim kuzum bende siparis vermeyi düşünüyorum kundak olayi da bilmiyorum hemsireler yönlendirir derlerse alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…