- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.255
- 248
Kundaktan kasıt sanırım sıkı sıkı sarmayacağız zaten el kol hareketlerinden korkup sıçramasın diye kemik sistemini etkilemeden sarmak diye biliyorum
benim içime sinmez tekrar yıkamak isterim sanırım canım. zmaan usun çünküKızlar acaba evde olan oglumdan kalan bebegin kıyafetleri yıkayıp utulesem mi şimdiden hep beraber olunca çok olur gibi geldi bi kac parça annemin aldıkları var utulemeside çok zahmetli olacak şimdi gözümde buyutmeden parça parça yapsam mi
Cnm bende diyorum yapsammi diye sonra diyorum daha erken gecenlerde ne vae ne yok diye baktim hurca koydum bu bebegin eksikleride alip 30 31 haftadan sonra baslicam insallah yavas yavas. Ben ütüyü cok severim uzun sure utuledim oglumun kıyafetlerini hep oyle giydirdim.Kızlar acaba evde olan oglumdan kalan bebegin kıyafetleri yıkayıp utulesem mi şimdiden hep beraber olunca çok olur gibi geldi bi kac parça annemin aldıkları var utulemeside çok zahmetli olacak şimdi gözümde buyutmeden parça parça yapsam mi
Vazgeçtim zaten kuzum daha gerekli bisey alırım zaten benim pusetin minderi var uzerinede nohut battaniye örterim ona verecegim parayla daha gerekli bisey alırım şuan böyle düşünüyorumBen ilk bebegime almıştım çok sayılı kullandımpusetin üzerine illaki gerek oluyor ama çok az kullandık çok para vermemek lazım buna
Şuan vazgectim doguma yakın maddi duruma göre belki alırımBen diktiniz canim bundan alabilirsin bence benim çok hoşuma gitti kutu gibi olur ben herkeste görüyordum çok hoşuma gidiyordu
Trendyol Aslı Bebe satıcısından canım, amin çok teşekkürlerÇok tatlıymış ama saglikla kullansin minik kuzuhangi sayfadabmn cnm birde
Ya hepsi pis gibi geliyor daha vakit varda yıkar Ütüler kaldırırım dolabına diye düşündüm de bi posta tekrar yaparım diye ben valla sevmiyorum ütüyü ama ilk aylarda yapmak lazım bende 6 veya 8 aya kadar utulemistim hep ilkinde bunda da gittiği yere kadar yaparım yineCnm bende diyorum yapsammi diye sonra diyorum daha erken gecenlerde ne vae ne yok diye baktim hurca koydum bu bebegin eksikleride alip 30 31 haftadan sonra baslicam insallah yavas yavas. Ben ütüyü cok severim uzun sure utuledim oglumun kıyafetlerini hep oyle giydirdim.
Normalde sata gore kaçsın canım?Ben kilo verince korktum canım acaba almaz ki ekstra dikkat ettim muz ceviz kaşara çok şükür almış 26 haftalık çıktı olcumlerinde
Ay şuan tırstım tam vaktinde gelir ins bebisler.25 aralıkta sinava gircem 34 haftalik oluyorum sinavda falan dogurmayayimdaİlkinde 35+1 günlük doğum yapmıştım. Allahtan çantam 33 te hazırdı . Şimdide 33 e kadar işimi bitirmek istiyorum ne olur ne olmaz.
Ay hicbir sey bilmiyorum kuzum ben bi kitap alip okucam doguma bir ay kalaKundaktan kasıt sanırım sıkı sıkı sarmayacağız zaten el kol hareketlerinden korkup sıçramasın diye kemik sistemini etkilemeden sarmak diye biliyorum
E bebekten alacaktim az önce ablam ne gerek var dedi aldırmadıCanım normal penye battaniyeyi kundak yapabilirsin ayrıca kundak almaya inan hiç gerek yok.
ben bir posta yıkadım kaldırdım doğuma yakın yine yıkar bu sefer ütüler kaldırırm.Ütü işine gelince benim kız 9 olacak halen daha herşeyini ütülerim.Seviyorum galiba bende ütüyü.Ya hepsi pis gibi geliyor daha vakit varda yıkar Ütüler kaldırırım dolabına diye düşündüm de bi posta tekrar yaparım diye ben valla sevmiyorum ütüyü ama ilk aylarda yapmak lazım bende 6 veya 8 aya kadar utulemistim hep ilkinde bunda da gittiği yere kadar yaparım yine
Benim 28. Haftada kanala girmisti bebek belliydi erken geleceği. Önceden belli oluyor az çok hiç stres yapma kendine şimdiden.Ay şuan tırstım tam vaktinde gelir ins bebisler.25 aralıkta sinava gircem 34 haftalik oluyorum sinavda falan dogurmayayimda
BencedeE bebekten alacaktim az önce ablam ne gerek var dedi aldırmadı
Iste bir posta tekrar yapacagimiza bekleyelim insallah 1 ay sonra yapariz cnm.yavas yavas.Ya hepsi pis gibi geliyor daha vakit varda yıkar Ütüler kaldırırım dolabına diye düşündüm de bi posta tekrar yaparım diye ben valla sevmiyorum ütüyü ama ilk aylarda yapmak lazım bende 6 veya 8 aya kadar utulemistim hep ilkinde bunda da gittiği yere kadar yaparım yine
Iyi o zaman biran tırstımBenim 28. Haftada kanala girmisti bebek belliydi erken geleceği. Önceden belli oluyor az çok hiç stres yapma kendine şimdiden.
Bencedemis gibi battaniye ile yaparsın .
Hadi ya ne güzel önemli notları bize iletAy hicbir sey bilmiyorum kuzum ben bi kitap alip okucam doguma bir ay kala
Tamam canım insHadi ya ne güzel önemli notları bize ilet
Bende araya covid aşısı girdigi icin bugun oldum ilk dozu. Bence ol aşını ihmal etmeMerhabalar tetanoz aşısı ile ilgili bir şey danışmak istiyorum. Eylülun son haftası covid aşımı olduğum için sağlık ocağındaki hemşire ekimin üçüncü haftası gel ilk doz tetanoz aşını yapalım dedi. O zaman 24. Haftamda olacağım geç kalmış sayılmam değil mi? Esimde olma boşver diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?