2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kundaktan kasıt sanırım sıkı sıkı sarmayacağız zaten el kol hareketlerinden korkup sıçramasın diye kemik sistemini etkilemeden sarmak diye biliyorum

kundak en güzel uyku eğitimi başlangıcı bence,
sadece ellerı sarmanız yeterli
elleri kendisini korkuttuğu için sürekli uyanıyor

ilk cocukta yaptım ikincisinde de yaparım büyük ihtimalle
normal battaniyesine üçgen şekil verip sarıyordum
5-6 ay olunca kurtuluyorlar o ayrı

benim içime sinmez tekrar yıkamak isterim sanırım canım. zmaan usun çünkü

Cnm bende diyorum yapsammi diye sonra diyorum daha erken gecenlerde ne vae ne yok diye baktim hurca koydum bu bebegin eksikleride alip 30 31 haftadan sonra baslicam insallah yavas yavas. Ben ütüyü cok severim uzun sure utuledim oglumun kıyafetlerini hep oyle giydirdim.

ben kızımda 36da yapmıstım yıkama ütülemeyi. annemle yapmıstık gerçi. bunda nedense herşeye daha sabırsızım bakalım ne zmaan yapıcam ama 34den önce yapmam sanırım. zor olacaksa 2 3 haftaya yayılarak yapılabilir.

İlkinde 35+1 günlük doğum yapmıştım. Allahtan çantam 33 te hazırdı . Şimdide 33 e kadar işimi bitirmek istiyorum ne olur ne olmaz.

Ben ilk bebegime almıştım çok sayılı kullandımpusetin üzerine illaki gerek oluyor ama çok az kullandık çok para vermemek lazım buna
Vazgeçtim zaten kuzum daha gerekli bisey alırım zaten benim pusetin minderi var uzerinede nohut battaniye örterim ona verecegim parayla daha gerekli bisey alırım şuan böyle düşünüyorum

Ya hepsi pis gibi geliyor daha vakit varda yıkar Ütüler kaldırırım dolabına diye düşündüm de bi posta tekrar yaparım diye ben valla sevmiyorum ütüyü ama ilk aylarda yapmak lazım bende 6 veya 8 aya kadar utulemistim hep ilkinde bunda da gittiği yere kadar yaparım yine

İlkinde 35+1 günlük doğum yapmıştım. Allahtan çantam 33 te hazırdı . Şimdide 33 e kadar işimi bitirmek istiyorum ne olur ne olmaz.
Ay şuan tırstım tam vaktinde gelir ins bebisler.25 aralıkta sinava gircem 34 haftalik oluyorum sinavda falan dogurmayayimda

ben bir posta yıkadım kaldırdım doğuma yakın yine yıkar bu sefer ütüler kaldırırm.Ütü işine gelince benim kız 9 olacak halen daha herşeyini ütülerim.Seviyorum galiba bende ütüyü.

Iste bir posta tekrar yapacagimiza bekleyelim insallah 1 ay sonra yapariz cnm.yavas yavas.

Benim 28. Haftada kanala girmisti bebek belliydi erken geleceği. Önceden belli oluyor az çok hiç stres yapma kendine şimdiden.

Bencede mis gibi battaniye ile yaparsın .
Iyi o zaman biran tırstım hos pztesi doktor rahim uzunlugunu mu biseyi ölçtü erken doğum gözükmüyor gibi bisi dedi.valla ilk olunca insan tecrübesiz oluyor kendimi bu konularda cok cahil hissediyorum aynen canim haklısın

Bende araya covid aşısı girdigi icin bugun oldum ilk dozu. Bence ol aşını ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…