2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Banada bıraktırdı ama şuan lekekenme ve aşırı kasılma var tekrar al biraz iyi olursan akşam gel dedi kaşıntı yaparken almam dogru mu bilemedim

Masallahhh pasayaaa

Sen bizden hafta olarak ileriydin dimi canim?24+1 de bizimki 690 gr 29 cm cıktı
Ben kilo verince korktum canım acaba almaz ki ekstra dikkat ettim muz ceviz kaşara çok şükür almış 26 haftalık çıktı olcumlerinde

Oy masallah az kaldi 1000 gr olmalarina benimde kan uyuşmazlığı var sormadim daha doktora bana da o zaman 28.haftada yaparlar.
Ben bu kontrolde yapar diye bekledim ama 3 hafta sonra dedi canım 28 29 olacak o zamana tetanozla ayni zamanda olacak artik

Ahaahah super ya

Çok tatlıymış ama saglikla kullansin minik kuzuhangi sayfadabmn cnm birde

Anladim kuzum bende siparis vermeyi düşünüyorum kundak olayi da bilmiyorum hemsireler yönlendirir derlerse alırım
Kundaktan kasıt sanırım sıkı sıkı sarmayacağız zaten el kol hareketlerinden korkup sıçramasın diye kemik sistemini etkilemeden sarmak diye biliyorum

Haha çok güldüm buna yada haftalık abla ayarlasın ben öyle yaptırdım

Kundakçılara ben bu ürünü beğendim hanımefendi güzel anlatmış duymak isterseniz altı bol ama kolları tutuyor sıçramadan kaliteli uyku sağlıyor amaç o diye biliyorum

Eklentiler

• FC1196E2-D411-4A27-8797-BCB4BF68F694.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 55
Haha çok güldüm buna yada haftalık abla ayarlasın ben öyle yaptırdım

gecen kadınlar geldi, evi dip köşe temizledi
sana 1 ay yeter, sonrasında bakarız dedi,
ama evde 5 yaşında cocuk var
ben çalışan biriyim, ev hemen dağılıyor ama hemen toparlanmıyor

Kızlar acaba evde olan oglumdan kalan bebegin kıyafetleri yıkayıp utulesem mi şimdiden hep beraber olunca çok olur gibi geldi bi kac parça annemin aldıkları var utulemeside çok zahmetli olacak şimdi gözümde buyutmeden parça parça yapsam mi

Evet bu yöntem güzelmiş, bunları beğendim

Kundaktan kasıt sanırım sıkı sıkı sarmayacağız zaten el kol hareketlerinden korkup sıçramasın diye kemik sistemini etkilemeden sarmak diye biliyorum
Banada ilk kızımda öyle demişlerdi sürekli hareket halinde oldukları için kendisini çok sık uyandırıyormuş bebek.Bacaklar değil ama kollar hareketi engelleyecek pozisyonda olmalıymış.O yüzden bi müddet yarım kundak yapmıştık bizde.

Bence son aylara bırakmak lazım.Daha 3 ay var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…