2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yarın hemsireyi arayacağım gel derse hemeb gideceğim. Valla benim covid aşıları tamamlandı. Sinovac oldum ben
Bende sinovac 2. Doğumu pazartesi oldum ve çok etkiledi beni sizin nasıl oldu yazmak istemedim aslında hatta asiyla alakalı değildir diye düşünemedim ama aşırı halsizim 3 gündür

Biraz çocuğuna bağlı canım ama çocuk cocukla oyalanir lafi var ona inanıyorum ben o niyetle düştüm yola çünkü oğlum çocuklara karşı öyle etrafta bi cocuk varsa asla üzmez beni şu an yorgunluk bulantı kısmı zor oluyor sadece ama çoğu şey bence bize iyi geldi oğlum daha bagimsizlasti ben daha çok rahat bıraktım galiba yetisemeyince biraz fazla bagliymis bana hala onu hallettik hala bağlı ama çoğu işini kendisi halletmeye başladı

Cnm.28 haftada oluyor dimi sen devlete mi gidiosun ozelde ucretli yapıyorlar devletten randevu alayim dedim bunun icin
Ben ilkinde devlette olmuştum ama çok kalabalık oluyor canım galiba özelde olacağım ben bide çok bekletiyorlar k kalabalıkta aksama kadar durmak beni tedirgin edecek

Bende sinovac 2. Doğumu pazartesi oldum ve çok etkiledi beni sizin nasıl oldu yazmak istemedim aslında hatta asiyla alakalı değildir diye düşünemedim ama aşırı halsizim 3 gündür
Ben sinovactan hiç etkilenmedim kol ağrım bile olmadı şükür zaten etkisi az diye tercih ettim yoksa doktorum biontech ol dedi

Sorma canım valla bu aşılardan dozlardan kafalar çorba oldu. Ama doktorum da onay verince hemşirenin dediklerine içim rahat etti. Önümüzdeki hafta içi olucam inşallah tetanozu

Canım bende 4tane myom var ama biri büyük, 7cm . O risk oluşturuyor demişti. Geçen haftaki kontrolde de dedi ki, ben sana biraz yumuşatmıştım. Bayağı riskli bi hamilelik seninkisi, bebek büyüdükçe riskimiz azalıcak . Sabah akşam progestan alıyorum, şükür şuan iyi. İnşallah zamanında gelir bebişko, hepinizden dua bekliyorum hamişlerin duası kabul olur derler

Kızlar bişey sorucam, Instagramda ya da trendyolda falan bildiğiniz veya satın aldığınız beşik için uyku seti yan koruyucular falan olan sayfalar ya da satıcılar var mı? Çok var da hangisi iyidir güzel çıkar bilemedim

Kac yaşındaki canım? Benim yigen oyle degil ya valla cok yaramaz cok sevimli ama bir o kadar da yoruyor

Ben sinovactan hiç etkilenmedim kol ağrım bile olmadı şükür zaten etkisi az diye tercih ettim yoksa doktorum biontech ol dedi
Benim doktorumda sonrada sorun yok o bile yeterli dedi ama galiba biontech olsam baya etkilenecekmisim kol ağrım bile çok oldu bunda da baya halsizlik oldu

Ay cnm benim zamanında gelsin inşallah. Bizde de erken doğum genetik, yatıp kalkıp dua ediyorum erken gelmesin diye,şuanda herhangi bir risk yok ama güvenemiyorum.

Anladim canim tamam bir hafta öncesin demekki aynı ilerliyoruz biraz ben bebisimde sıkıntı var mi diye kafama takiyordum rahatladim
Yok canım takma kafana bende oyleydim hep bakmak istemiyorum aslında rakamlara doktor ters bisey olsa söyler diyorum işte ama anne yüreği beslenmiyor mu acaba diye üzülüyorum bu diyet muhabbetinden dolayı ama çok şükür bi sıkıntı yok

Kac yaşındaki canım? Benim yigen oyle degil ya valla cok yaramaz cok sevimli ama bir o kadar da yoruyor
Yaramazlık var canım şu anda heleki psikolojik savaş veriyoruz resmen şu anda büyüdüğü için 3.5 yaşında ama ne zaman olursa olsun farklı zorlukları olacak

Ahh ahhh bir de bana sor. Bugün 4,5 yaşındaki küçük hanım geç yattı. Normalde 10 gibi uyuyordu, 11.30’u buldu bu akşam. Yok sırtımı kaşı, yok yemeğim kalmıştı sofrada çok acıktım dedi. Yat uyu bakayım sofrada yeseydin dedim sinirlendim çünkü bazen bunu koz olarak kullanıyor geç yatmak için ( ama tabi o kazandı, yatağında kalan yemeğini yedirdim ) Bu sefer de ya açsa, doymamışsa , anne vicdanı devreye giriyor.Akşam Yemekten sonra hurçları indirmiştim, kızımın kışlıklarını çıkardım vs, yanıma gelmiş, çerez tabağı yapmış, fıstık leblebi kaju vs. Anne oturma odasına gelsene keyif yapalım diyor, bense iki büklüm yerde Bilmiş bilmiş laflar…Kızım işim daha bitmedi deyince de mini mini ellerle benimle beraber katlayıp yerleştirdi dolabına, bir de güzel katlıyor ki hamaratım benim..kız olsun çamurdan olsun boşa dememişler, canım kızım Ancak şu an kendime vakit ayırabildim mandalina yiyorum, bu sefer de karnımdaki coştu

Son düzenleme:
Anladim canim tamam bir hafta öncesin demekki aynı ilerliyoruz biraz ben bebisimde sıkıntı var mi diye kafama takiyordum rahatladim
bu haftalarda kilonın önemli olmadıgını söyledi canım doktorum için rahat olsun. 32den sonra anlaşılır zayıf bebek mi kilolu bebek mi olacagı dedi

Ay cnm benim zamanında gelsin inşallah. Bizde de erken doğum genetik, yatıp kalkıp dua ediyorum erken gelmesin diye,şuanda herhangi bir risk yok ama güvenemiyorum.
canım aklına kötü şeyler getirme erken doğum riski olup dikiş atılan arkadaşım 39 oldu dikişler 2 hafta önce açılmasına ragmen hala doğum başlamadı. hiç belli olmuyo o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…