- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.255
- 248
Benim dış çekimim samsunda olmuştu..o günün yağmurlu olacağını görüp 3-4 gün erkene aldırmıştım, fotoğrafçımın çok hoşuna gitmişti bu durumBöyle gelin nasıl, tedbirli ve araştırmacı Başak burcu olunca böyle oluyor
Çok iyi yapmıssınBugün fotoğraf çekimim vardı, ormanlık gibi bi parkta
Hazır çift çekmeye gitmişken Aylardan ekim olunca bende siyah elbise giyip gittim
Ayak üstü kocamla 3-5 poz hamilelik çekimi yaptım kendime
MaşAllah göbeğimde çok uygundu
Aralığı beklememe gerek kalmadı
teşekkür ederim canım. aldım ben de bugunBen aldım canım geldi bile n11 de 95 TL geldi bana 120 di indirim kodu vardı onu da kullandım
Yeni üyelere de veriyor indirim kodu sıfır mail adresi ile açıp almayı deneyin isterseniz
Çok iyi yapmıssınmakinenin modeli ne? Bizde canon 600D var. Kardeşim acemidir . Bize önerebileceğin bir ayar varmı veya poz makine varken para vermek istemiyorum da
Aslında iso ayarı çok uğraştırıcı oluyor bana göre. Bir de foto formatı. Mesela çok yüksek olanı seçmişim tatildeyken çektiğim resmlerin boyutu çok çok büyüktü. Hangi boyuta ayarlayalımCanon mark 4 kullanıyorum
Valla direkt ayar anlatamam çünkü güneşle , nesnelerin rengine , ten uyumuna göre ayar yapmanız gerekiyor.
Onlara alışana karar av modunda ya da otantik modda kullanabilir.
Sağlıkla kullanmak. Nasip olsun inşallah kuzularımıza herşeyiteşekkür ederim canım. aldım ben de bugunçok hesaplı oldu
Büyük ihtimal üşürsün dikkat et aman hasta olma ama sade ve çık hoşmuş elbiseEki Görüntüle 2937701 Eki Görüntüle 2937698
Kızlar Dış çekim için aldımama hava gittikçe soğuyor karnımda pek büyümedi. 29 ekimi düşünmüştüm ama o günde yağmurlu gösteriyor pff
Görmedim hemen bakayımKizlar 29 ekimde bime geleen bebek esylaruni gördünuz mu cok uygun mutlaka gidip bakmak lazim.
Benimde tam tersi oğlum böyle kıpır kıpır değildi hanfedni maşallah sürekli tepiyorKızlar o değilde benim oğlan bayağı sert tekmeler atıyor, öyle ki bazen uykumdan uyanıyorum, vajinama doğru zonklama gibibu küçük bey 6.ayda böyleyse 9.ayda yandım kızım hiç böyle değildi valla…bu ben erkeğim diyor, testosteron tavan
Sağolasın canım, dikkat ederim tabii insallah üşümemBüyük ihtimal üşürsün dikkat et aman hasta olma ama sade ve çık hoşmuş elbise
Aslında iso ayarı çok uğraştırıcı oluyor bana göre. Bir de foto formatı. Mesela çok yüksek olanı seçmişim tatildeyken çektiğim resmlerin boyutu çok çok büyüktü. Hangi boyuta ayarlayalım
Hahaha bak şu akıllı bıdığa senMutfakta yemek hazırlarken karnımı tezgaha dayamışım, minik bıdık itti içeriden :) çek şu dedi resmen. Eşofmanımın lastiği falan az sıksın orayı da itiyor.
yenidoğan almıssın canım. yani ilk 10 gün giyer. bir iki tane 50 cm e ihtiyac oluyo ama herşey çuval gibi oluyo çünkü.Günaydın. Dün e bebekten 5 li hastane çıkışı aldım, paketi açmadım açmak yasak zannedip. Eve gelince baktım 50 cm yazıyor yani baya küçük. Direk doğunca giydirsinler diyorum ama fazla mı küçük acaba değiştirsem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?