2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Bende Başak Burcuyum, o yüzden her şey planlı yapmaya çalışıyorum

Bugün fotoğraf çekimim vardı, ormanlık gibi bi parkta
Hazır çift çekmeye gitmişken Aylardan ekim olunca bende siyah elbise giyip gittim
Ayak üstü kocamla 3-5 poz hamilelik çekimi yaptım kendime
MaşAllah göbeğimde çok uygundu
Aralığı beklememe gerek kalmadı

Çok iyi yapmıssın makinenin modeli ne? Bizde canon 600D var. Kardeşim acemidir . Bize önerebileceğin bir ayar varmı veya poz makine varken para vermek istemiyorum da

Çok iyi yapmıssın makinenin modeli ne? Bizde canon 600D var. Kardeşim acemidir . Bize önerebileceğin bir ayar varmı veya poz makine varken para vermek istemiyorum da

Canon mark 4 kullanıyorum
Valla direkt ayar anlatamam çünkü güneşle , nesnelerin rengine , ten uyumuna göre ayar yapmanız gerekiyor.
Onlara alışana karar av modunda ya da otantik modda kullanabilir.

Canon mark 4 kullanıyorum
Valla direkt ayar anlatamam çünkü güneşle , nesnelerin rengine , ten uyumuna göre ayar yapmanız gerekiyor.
Onlara alışana karar av modunda ya da otantik modda kullanabilir.
Aslında iso ayarı çok uğraştırıcı oluyor bana göre. Bir de foto formatı. Mesela çok yüksek olanı seçmişim tatildeyken çektiğim resmlerin boyutu çok çok büyüktü. Hangi boyuta ayarlayalım

Benimde tam tersi oğlum böyle kıpır kıpır değildi hanfedni maşallah sürekli tepiyor

Büyük ihtimal üşürsün dikkat et aman hasta olma ama sade ve çık hoşmuş elbise
Sağolasın canım, dikkat ederim tabii insallah üşümem evet ben de çok beğendim renkli
Şeyler sevmiyorum. Birde ben daha zayıfım fotoda bayan son aylarında sanırım. Yakısır diye düşünüyorum

her zaman bi fotoğrafçı olarak diyorum ki
fotoğrafçı olmayacaksan makine yerine 12 max pro al
anılarını şansa bırakma

çekme ayarı, iso - enstantane - diyafram - ışığın geeliş açısı
sonra bilgisayara at ona ayar yap derken zahmetli ve zor

al bi telefon , 600 d den daha kaliteli çekiyor

Mutfakta yemek hazırlarken karnımı tezgaha dayamışım, minik bıdık itti içeriden :) çek şu dedi resmen. Eşofmanımın lastiği falan az sıksın orayı da itiyor.
Hahaha bak şu akıllı bıdığa sen bizimki de babası elini koyduğunda artık yabancılamıyor.

Günaydın. Dün e bebekten 5 li hastane çıkışı aldım, paketi açmadım açmak yasak zannedip. Eve gelince baktım 50 cm yazıyor yani baya küçük. Direk doğunca giydirsinler diyorum ama fazla mı küçük acaba değiştirsem mi?

yenidoğan almıssın canım. yani ilk 10 gün giyer. bir iki tane 50 cm e ihtiyac oluyo ama herşey çuval gibi oluyo çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…