2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar nasilsinizz iyisiniz insallah okuyorum ama herseylere yetisemiyorun masallah cok aktif bu grupta sizden tavsiye almaya geldim ben cumartesi detayliya gircem de oncesinde sunu ye bunu ic diceginiz seyler var mi cocugum kendini gostersin
Kahvaltını yapıp girmedenn yarım saat önce çikolata ye canım

Aynen öyle cnm bebek arabasına atar yürürüzolsun sende arada bişeyler yiyebilirsin ya dengeleme yapabilirsin

Ben şimdilik bişey yapmadım cnm ballı süt içiyorum sadece belki o iyi gelir, doktoruma sorucam biraz daha ilerlerse

Amin inşallah peşimden kardeşim var arkadaşım var hamile kime denk gelirse veririm aldıklarımı gören bana sakla inşallah diyor rabbim dileyen herkese nasip etsin isteyen herkese dua ediyorum

Evet 0-3 ay alayım en iyisi hepsi kısa kollu oldu mantıklı iyiki varsınız

Çok geçmiş olsun ama aşıya eşiniz karışmamalı bence Eşimde olmadı istemiyor bana da gönüllü değil ama ben korkuyorum kalbim tam mütmainmi değil ama olacağım çevremde de ölüm oldu benim korkudan olacağım

Kizlar oğluma isim icin anket ve konu actim bakabilirmisinuz

Servikal uzunluk ölçüsünüzü hatırlıyor musunuz?54 mm dedi bugün bana iyi yada kötü yorum yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…