Kahvaltını yapıp girmedenn yarım saat önce çikolata ye canımKizlar nasilsinizz iyisiniz insallah okuyorum ama herseylere yetisemiyorun masallah cok aktif bu gruptasizden tavsiye almaya geldim ben cumartesi detayliya gircem de oncesinde sunu ye bunu ic diceginiz seyler var mi cocugum kendini gostersin
Aynen öyle cnm bebek arabasına atar yürürüzEvet canım sürekli sebze et yapmaya çalışıyorum başka ihtimal yok zaten allahtan eti seviyorum hatta tavuğu cok sevmiyorum bisey olmaz o kadar kaçmaktan inşallah canım verilir kilo cok almadığın sürece birde az buyuseler yürüyüş vs yaparsak oda durdurur belki kilolarimizi
Ben şimdilik bişey yapmadım cnm ballı süt içiyorum sadece belki o iyi gelir, doktoruma sorucam biraz daha ilerlerseÇok geçmiş olsun herkese,Benim de boğazım ağrıyor 2 gündür, sadece boğaz ağrısı var nezle grip öksürük yok çok şükür. Ama bişey yiyip içemiyorum çok acıyor. Karbonat tuzlu suyla gargara yapıyorum biraz hafifletiyor sonra tekrar başlıyor. Sanırım doktora gideceğim yarın, siz ne gibi çözümler buldunuz, evde kendi geçiren var mı kızlarnazarlara geldik grupça, noldu bize böyle
Ayakkabının markası be acabaEki Görüntüle 2937701 Eki Görüntüle 2937698
Kızlar Dış çekim için aldımama hava gittikçe soğuyor karnımda pek büyümedi. 29 ekimi düşünmüştüm ama o günde yağmurlu gösteriyor pff
Trendyoldan aldım canım isimi firs step . pufuduk yumusacık çok güzel. 6 aylıkken giyebilecek insallahAyakkabının markası be acaba
Cnm link vaemi cok.begendim baktim ama bulamadi.Trendyoldan aldım canım isimi firs step . pufuduk yumusacık çok güzel. 6 aylıkken giyebilecek insallah
Cnm link vaemi cok.begendim baktim ama bulamadi.
Amin inşallahAllah içine sindirsin canım tabi ki çok haklısın o ilk heyecan yıllarca bekleyiş gönlündekinin olması çöl güzel birşey varsa durumun imkanın indirimlerden mağazalardan baka baka al , bebeğe alınan ve kullanılmayan bir şey duymadım bend aha özellikle kuyafet olarak . Yeri geliyor yeni doğanlar günde 5-7 takım kirletiyor o kakaları ilk haftalar meşhurdur . Makinede olurda hepsi kurusu lazım oluyor . Allah sağ Salim kucağımıza versin de kullanalım inşallah
Evet 0-3 ay alayım en iyisi hepsi kısa kollu oldu mantıklı iyiki varsınızBenimde daba önceki doğumlarım kışa gelmişti canım sen uzun kollu al yeni doğan yada 0-3 . Uzun kollu incecik body o üzerine de takımın uzun kollusu olacak sadece içini korumamız lazım onların canı ne kadar ki . Bizimle aynıymış üşümezlerdi destekte onlar daha çok küçücükler sıcacık bi dünyadan gelecekler . Uzun kollu al pişman olmazsın
Çok geçmiş olsun ama aşıya eşiniz karışmamalı bence Eşimde olmadı istemiyor bana da gönüllü değil ama ben korkuyorum kalbim tam mütmainmi değil ama olacağım çevremde de ölüm oldu benim korkudan olacağımİnsaAllah herkes iyidir. Bugun tetanoz aşımın ilk dozunu oldum. Yirmi gun once biontech ilk dozu olmustum. Bundan yirmi gun sonrada ikinci doz biontech aşım var ama esim olmama musade etmiyor. Arkadasi esi ikinci dozu vurunduktan bes gun sonra bebegini kaybetmis. Ben yandim sen yanma demis esime. Bilmiyorum ama olacagindanmi aşiyla alakasi varmi? Ben olmak istiyorum. Cunki oksurukten catliyordum ben cok cektim ilk dozu vurundugum gun oksurugum kesildi hayret ettim. Bende hicbir yan etki yapmadi. Herkes bilir bilmez konustugu icin bu aşı işi celiskiye giriyo. Esim istemedigi icin ikinci dozu vurunamayacagim. Rabbim pisman etmez insaAllah. Saglikla bi kucagimiza alsak hepimizde. Bu arada esim tekrar hastalandi ateste cabasi baya cektik acillerde. Bademcigini alacak bir tane doktor bulamadik. Uc gun oncede buyukbabami kaybettik. Bende haberler boyle. İnsaAllah hepiniz iyisinizdir bebisler iyidir. Bu arada erkekler yukselise gecmissa
Cnm sagol kiz kardesime atmıstim hemen almış hediye niyetine :)First Step I Love Mom And Dad Patik Kot G-2150 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
First Step I Love Mom And Dad Patik Kot G-2150 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım linki bu
Ben aldım canım geldi bile n11 de 95 TL geldi bana 120 di indirim kodu vardı onu da kullandımkızlar geçen gün biri korbellı indirimli almıstı. nerden almıstı acaba?
Masallah canim cok sevindimKontrolden geldik,herşey yolunda çok şükür. Covit herhangi bir gelişim geriliği yada amniyon sivisinda azlik çokluk yaratmamis çok şükür. 700 gram 30 cm olmuş 23+6 günlüğüz.
Sagol cnm içimiz rahatladı bizimde.Masallah canim cok sevindim
Gayet iyi cnm benim de 48 mm filandi normal dedi. 35 mm alti sıkıntılı die biliyorumServikal uzunluk ölçüsünüzü hatırlıyor musunuz?54 mm dedi bugün bana iyi yada kötü yorum yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?