Aman iyi bari çok şükür. Sağol cnm.Gayet iyi cnm benim de 48 mm filandi normal dedi. 35 mm alti sıkıntılı die biliyorum
Ay ne güzel güle güle kullan canımCnm sagol kiz kardesime atmıstim hemen almış hediye niyetine :)
Sagol canim hepimiz insallahAy ne güzel güle güle kullan canım
Ay cok iyi ya sen yazdığında cok şaşırmıştım bu duyguyu hissetmeye cok sevindim senin adına
Ben pazartesi günü kontroldeydim, eşim yurtdışında olduğu için kayınvalideyle gittik. ilk torunu dedim, o da tatsın görsün dedim, doktor renkli usg de gösterdi, kızım da izin verdi sağolsun yüzünü esirgemedi bizdençıkışta kv ye sordum kime benzettin anne dedim, ne bilim senin yeğenine benziyor dedi fotoları görümceme gönderdi, o da kendine benzetti. Yani anlayacağınız çocuk anne babadan başka herkese benziyor onlara kalsa
Eki Görüntüle 2937701 Eki Görüntüle 2937698
Kızlar Dış çekim için aldımama hava gittikçe soğuyor karnımda pek büyümedi. 29 ekimi düşünmüştüm ama o günde yağmurlu gösteriyor pff
Elbise kadife . Ben de şubat geliniyim annem özel şal örmüştü çok güzel gelin şalı. Onu da takacağım. İçimide sıkı giyinirsem üşümem insallah. Ama sen nasıl aralıkta çektirdin yaa hava kaç dereceydiben 2016 şubat annesiyim
ilk cocukta aralık 25 de çekim yaptırmıştım
zorlanmadım ılıktı hava, ama elbisem bu kadar ince değildi
altına güzelce giyin, üstünede sık sık örteceğin bi şal alırsın
zaten yarım saat - 45 dakika yeterli bi çekime
Yaa çok sevindim senin adına, bu duygu bambaşka iyi ki sende tattinbende kendime şaşırıyorum
ilk cocuğu hissetmeden 9 ay taşıyıp doğurdum
doktor şişkosun demişti, ama şimdi daha da kiloluyum ve hissediyorum
bunda da hareketler olunca tuhaf geliyor
Elbise kadife . Ben de şubat geliniyim annem özel şal örmüştü çok güzel gelin şalı. Onu da takacağım. İçimide sıkı giyinirsem üşümem insallah. Ama sen nasıl aralıkta çektirdin yaa hava kaç dereceydi
Yaa çok sevindim senin adına, bu duygu bambaşka iyi ki sende tattin
İstanbulmuyduwalla hava kaç dereceydi hatırlamıyorum ama , o gün güneşliydi
elbisem kalın krep kumaştı, diktirmiştim bu yüzden aşırı üşüdüğümü hatırlamıyorum.
bende fotoğrafçı olduğum için kolay ve hızlı bir çekim oldu bitti
çok uzatılmasına gerek yok zaten, temelleri aldın mı tamam
çok teşekkür ederim canım, bence de güzelmiş
oğlum bile hissetti, onun sevinci yeter.
İstanbulmuyduİstanbul çok soğuk oluyor kasımdan sonra
Ahahahaah bende bravo diyorum ve susuyorumpeeheeeeyyyyyy
ankaranın ayazı diyorum, susuyorum
Ahahahaah bende bravo diyorum ve susuyorum
Benm düğünümde hava 17 derece ve cok güneşliydi şubatın ilk günleriydi. Ona rağmen üşürüm diye çekilmemiştim dış çekimne hassasmışım
Hayır gerek yok canım ama benim attığım şekilde alırsan hele hiç gerek yok. Her iki görevi de görmek için yapılmış resmen. Bende alacağım onu mutlakaTam size sormayı düşünüyodum reflu yatağı ve baby nest konusunda ne düşünüyorsunuz diye iyi denk geldireflu yatağı alinca baby neste gerek var mı
Ay valla helal olsun. Ya ben dayanamıyorum soğuğa. Geçenlerde hava cok soğuktu. Markete çıktım. Karnım kasıldı soğuktan. Valla bebek kasıldı hissettim kala kaldım öyle . İyice şişip ağırlastıgımda soğukta hiçbirşey yapamam ben benden bi cacık olmazen sevmediğim gelin türü
ben kar çekimlerine o buz gibi havada elmadağa çıkıp çekim yapıyorum
üşüyenlere ben üşümüyorsam sende üşüyemezsin , 2-3 saat dayan diyorum
walla öyle ya da böyle o karların içinde çekimi yapıyorum.
Anladım canım benim yeğenlerime de denk gelmedi bu bu sebeple çok şaşırdım birde o kdar dalavere dönüyor ki neye inanacağımızı şaşırdım artık. Sağ olsun baya arkadaş cevap vermiş hepinize teşekkür ederim gidio vurdurayım bariYok canım korkma bizim son asimizda dediler bunu 2 yasindaydi ve o zaman korona yoktu daha kızamık vs okullarda salgın olmaya başlamış aşılama yaptirilmadigjndan o yüzden diye ta o zaman söylemişti hemşire bende bekliyorum ama galiba yaza cagiracaklar bizi
Benim dış çekimim samsunda olmuştu..o günün yağmurlu olacağını görüp 3-4 gün erkene aldırmıştım, fotoğrafçımın çok hoşuna gitmişti bu durumen sevmediğim gelin türü
ben kar çekimlerine o buz gibi havada elmadağa çıkıp çekim yapıyorum
üşüyenlere ben üşümüyorsam sende üşüyemezsin , 2-3 saat dayan diyorum
walla öyle ya da böyle o karların içinde çekimi yapıyorum.
Aynı şeyi ben yazacaktımm şimdi. Nazar değmesin benim ki 3 gündür fena hareketli. Neredeyse hiç durmuyor bu kadar enerjiyi nereden buluyor. Oğlum yorulmuyormusun ben yoruldum resmen. Mesaneme baskı yapıyor üstelik. Tekmeler şiddetlendi bugun iyice . Canımı yakıyor aşağı vurmasa bi tık yukarı vuruyor organlarım titriyor . Hareket etsin durmasın derken abarttı benim kiKızlar o değilde benim oğlan bayağı sert tekmeler atıyor, öyle ki bazen uykumdan uyanıyorum, vajinama doğru zonklama gibibu küçük bey 6.ayda böyleyse 9.ayda yandım kızım hiç böyle değildi valla…bu ben erkeğim diyor, testosteron tavan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?