2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay cok iyi ya sen yazdığında cok şaşırmıştım bu duyguyu hissetmeye cok sevindim senin adına

bende kendime şaşırıyorum
ilk cocuğu hissetmeden 9 ay taşıyıp doğurdum
doktor şişkosun demişti, ama şimdi daha da kiloluyum ve hissediyorum
bunda da hareketler olunca tuhaf geliyor

benim oğlum 6 yaşında
anne babasından cok
kuzenlerime benzetiliyor

ben 2016 şubat annesiyim
ilk cocukta aralık 25 de çekim yaptırmıştım
zorlanmadım ılıktı hava, ama elbisem bu kadar ince değildi
altına güzelce giyin, üstünede sık sık örteceğin bi şal alırsın
zaten yarım saat - 45 dakika yeterli bi çekime

Elbise kadife . Ben de şubat geliniyim annem özel şal örmüştü çok güzel gelin şalı. Onu da takacağım. İçimide sıkı giyinirsem üşümem insallah. Ama sen nasıl aralıkta çektirdin yaa hava kaç dereceydi

walla hava kaç dereceydi hatırlamıyorum ama , o gün güneşliydi
elbisem kalın krep kumaştı, diktirmiştim bu yüzden aşırı üşüdüğümü hatırlamıyorum.
bende fotoğrafçı olduğum için kolay ve hızlı bir çekim oldu bitti
çok uzatılmasına gerek yok zaten, temelleri aldın mı tamam
Yaa çok sevindim senin adına, bu duygu bambaşka iyi ki sende tattin

çok teşekkür ederim canım, bence de güzelmiş
oğlum bile hissetti, onun sevinci yeter.

İstanbulmuydu İstanbul çok soğuk oluyor kasımdan sonra

Ahahahaah bende bravo diyorum ve susuyorum
Benm düğünümde hava 17 derece ve cok güneşliydi şubatın ilk günleriydi. Ona rağmen üşürüm diye çekilmemiştim dış çekim ne hassasmışım

en sevmediğim gelin türü
ben kar çekimlerine o buz gibi havada elmadağa çıkıp çekim yapıyorum
üşüyenlere ben üşümüyorsam sende üşüyemezsin , 2-3 saat dayan diyorum
walla öyle ya da böyle o karların içinde çekimi yapıyorum.

Tam size sormayı düşünüyodum reflu yatağı ve baby nest konusunda ne düşünüyorsunuz diye iyi denk geldireflu yatağı alinca baby neste gerek var mı
Hayır gerek yok canım ama benim attığım şekilde alırsan hele hiç gerek yok. Her iki görevi de görmek için yapılmış resmen. Bende alacağım onu mutlaka

Ay valla helal olsun. Ya ben dayanamıyorum soğuğa. Geçenlerde hava cok soğuktu. Markete çıktım. Karnım kasıldı soğuktan. Valla bebek kasıldı hissettim kala kaldım öyle . İyice şişip ağırlastıgımda soğukta hiçbirşey yapamam ben benden bi cacık olmaz

Anladım canım benim yeğenlerime de denk gelmedi bu bu sebeple çok şaşırdım birde o kdar dalavere dönüyor ki neye inanacağımızı şaşırdım artık. Sağ olsun baya arkadaş cevap vermiş hepinize teşekkür ederim gidio vurdurayım bari

Benim dış çekimim samsunda olmuştu..o günün yağmurlu olacağını görüp 3-4 gün erkene aldırmıştım, fotoğrafçımın çok hoşuna gitmişti bu durum Böyle gelin nasıl, tedbirli ve araştırmacı Başak burcu olunca böyle oluyor

Kızlar o değilde benim oğlan bayağı sert tekmeler atıyor, öyle ki bazen uykumdan uyanıyorum, vajinama doğru zonklama gibi bu küçük bey 6.ayda böyleyse 9.ayda yandım kızım hiç böyle değildi valla…bu ben erkeğim diyor, testosteron tavan

Aynı şeyi ben yazacaktımm şimdi. Nazar değmesin benim ki 3 gündür fena hareketli. Neredeyse hiç durmuyor bu kadar enerjiyi nereden buluyor. Oğlum yorulmuyormusun ben yoruldum resmen. Mesaneme baskı yapıyor üstelik. Tekmeler şiddetlendi bugun iyice . Canımı yakıyor aşağı vurmasa bi tık yukarı vuruyor organlarım titriyor . Hareket etsin durmasın derken abarttı benim ki o değil hiç uyumuyor galiba sabahtan aksama kadar bugun böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…