2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar günaydın dün anlatmıştım çamaşır suyu kalmış çaydanlıktan çay içtim diye çok şükür hiçbir şey yok bir sıkıntı yok dün hastaneye gittikten sonra buraya bir daha giremedim. İyiki varsınız kızlar gerçekten çok destek oldunuz burdan moral verdiniz çok teşekkür ederim

Cnm oğlum 52 cm doğmuştu benim yenidoğanlari yinede giymistik 40 bitene kadar.

ben de seni merak edip mesaj yazmıatım az önce korktum yazmayınca. çok sevindim

kalsın bence canım. benim kız 3 bucuk kilo doğmustu hep 0 3 ay almısım apartopar bir iki takım almaya gitrik ebebeğe yenidoğan
Sagol cnm kalsın o zman teşekkür ederim.
Cnm oğlum 52 cm doğmuştu benim yenidoğanlari yinede giymistik 40 bitene kadar.
Benim oğlumda 45 cm doğmuştu , normal doğan bebek ne giyer bilemedim bi an o yüzden sordum çok teşekkür ederim kalsın değiştirmiyeyim madem.teşekkür ederim.

benim beybi de en çok ablasına tepki veriyo hareketsizse ablası konusunca hareketleniyo. resmen sohbet ediyolar sanki. ben de eriyorum tabii
Bizdede var bu durum ya bilerek mi oluyor denk mi geliyor bilmiyorum ama kardeşim eşim elini koyunca sus pus ama oğlum koyunca elini kıpır kıpır durmuyor resmen abiye tepki veriyor oğlum kucağımda yatıyordu karnıma yakın yerde kafası vardi nasıl atıyor dışarıdan görünüyor hemen video çektim çok duygulanıyorum boyle zamanlarda

Cok gecmis olsun canım bi sıkıntı yokmuş çok şükür

Sagol cnm kalsın o zman teşekkür ederim.

Benim oğlumda 45 cm doğmuştu , normal doğan bebek ne giyer bilemedim bi an o yüzden sordum çok teşekkür ederim kalsın değiştirmiyeyim madem.teşekkür ederim.
Genelde erkekler 52 kızlar 50 cm doğuyor canım eğer boyu ekstra büyük değilse ama bende şöyle düşündüm bundan kafayi cikaracakmiyix kafadan aşağıda sonucta diye kafam yandı sonra en iyisi büyük büyük alayim

Çok şükür canım iyi ki birşey olmamıs ya

Dün benim yaramaz oğlum (artık yaramaz diyorum) çünkü kendileri yaramazlığa aday biri hiç durmadı kızlar. Cok korktum uyandım gece uyuyana kadar hatta gece de dahil hiç durmadı. Hep hareketliydi. Şok oldum resmen. Maşallah diyip durdum ama arada bu kadar hareketli oluşu normal mi? Hiç uyumadı resmen. O uyumayınca ben endişelendim . Bugun biraz daha durgun sanki

Bu gece 4 de uyandırdı benimki de 7 ye kadar ikimizde uyumadık bu bebişler ara ara hareketlenip sonra sakinliyorlar herhalde. Geceki performansa göre yorulmuş anlaşılan şuan benimkinin de sesi soluğu çıkmıyor happy mom uygulamasında yazıyordu bir kaç gün önce okumustum. gündüzleri yeme içme halinde olduğumuz için, bebişler sıvının içinde sallanır halde olurlarmış ve uyurlarmış sürekli 18 saat kadar. Geceleri de dinlenme halinde olduğumuz için amniyon sıvısı sallanmadığı için uyanır hareket ederlermiş. Sanırım normal bir durum canım

Kızlar yarın nasipse şeker yüklemesi için gideceğim hastaneye ama çok tedirginim. Aç karna şekerli bir şey içmek beni aşırı geriyor. Hiç tatlı bir şey yiyemem açken. O şekerli içeceği nasıl bitirip 2 saat felan bekliycem hiç bilmiyorum Ya hepsini içemezsem test yanlış mı sonuç verir? Kafamda deli sorular

Sevindim canım çok geçmiş olsun, yazmanı bekliyordum

Evet canım aksam 9 dan geceye kadar full hareketli olurlarmıs. Benm ki dün sabahtan geceye kadar hiç durmadı ne 18 saati 1 saat uyumadığına eminim ama bugun daha durgun keyiflerine göre heralde

Canım bende ebebekten aldım evde açtım naylon karışımı böyle değişik birşeydi iade ettim bende.Benim kız 55 cm doğmuştu biraz küçük geldi banada.

Zorla bakalıım canım. Yapamazsan doktorlar açlıkla tokluğa bakıyor. Bazı doktorlar bunuda kabul ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…