- 25 Ağustos 2020
- 274
- 507
- 53
Aynen canımbenim ki de tam tersi baştan beri 2-3 gün geriden gidiyo, 24+1de 680g 33cm'di kızım. Doktora yine dedim niye böyle geride çıkıyo diye, endişelinmeli miyim dedim, kesinlikle hayır dedi 2 haftalık geriden gelme olmadan sorun değilmiş. Bebekler fabrikasyon ürün değil ki hepsi aynı gelişimde bir örnek olsunlar dedi o yüzden içim rahatladı biraz
Bime gittik sabah oglum afisteki bebek kıyafetlerini gördü anne bak bunlardan bebeğime alalim diyor :) o kadar cok seviyorki kardesini insallah sag salim doğar ve sevgisi hep daim olur ❤yaşında canım. Biz de 4 aylıkken söykedik. zaten kendi farketti. şu göbegine doktora gidip bi baktıralım anne ne var öğrenelim dedi. zaten yalan söylemek istemedim hiç sadece çok erken söylemek istememiştim. o gün söyleidk biz de. o kadar mutlu ki şaşkınım. kardeşine etkinlikle oyuncaklar yapıyor küçülmüş kıyafwtkeirni ayırıyor kardeşine. herkese anlatıyor göbegimle konusuyor. maşallah diyim.
LİKAPA Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLCanım hangi siteden baktın pijamayı, iyiymiş o indirimi de varmış, bende bakayım hangi siteyse venimde ihtiyaç var
Ya bisey soracağım kızlar benim ilkinden kısa kollu takımım var ama ben mesela bununla bile donarim şubatta
Bazen belirtilerin hepsi olmayabiliyor veya bebeğe etkisi belli olmuyor canım benim şeker olmasına rağmen haftasida dolmuştu ama 3 kilo doğmuştu oğlum suyumda fazla değildi göbeğim vok büyük olmasına rağmen bunda da öyle çok yüksek değil kilosu ki benimkide 26 +3 göründü ultrssonda bata göre 25+1 idi 850 gramdi 34 cm diEvet canım ama amniyon sıvısı da çok fazla olurmuş şeker olduğu zaman benimki normal çıkıyor hepbir bakıma iyi oldu evet şekerim ne durumda görücez inşallah canım aynen öyle yeter ki sağlıklı olsunlar bebişlerimiz inşallah
Kibarcacik annesi kiz ve erkek bebekde bazen öyle fark olabiliyor sanırımAynen canımbenim ki de tam tersi baştan beri 2-3 gün geriden gidiyo, 24+1de 680g 33cm'di kızım. Doktora yine dedim niye böyle geride çıkıyo diye, endişelinmeli miyim dedim, kesinlikle hayır dedi 2 haftalık geriden gelme olmadan sorun değilmiş. Bebekler fabrikasyon ürün değil ki hepsi aynı gelişimde bir örnek olsunlar dedi o yüzden içim rahatladı biraz
Bende donarımYa bisey soracağım kızlar benim ilkinden kısa kollu takımım var ama ben mesela bununla bile donarim şubattabenimkinin sabahligi kolu dantellidde değil kışın doğum yapan anneler uzun kollu mu almak lazım lohusa takımını
Ben aşı yaptırmadım canım ama mide bulantısı yapacağını zannetmemKızlar dün tetanoz aşısı oldum bugün mide bulantım var. Sizde de böyle bir etkisi oldu mu
Bazen belirtilerin hepsi olmayabiliyor veya bebeğe etkisi belli olmuyor canım benim şeker olmasına rağmen haftasida dolmuştu ama 3 kilo doğmuştu oğlum suyumda fazla değildi göbeğim vok büyük olmasına rağmen bunda da öyle çok yüksek değil kilosu ki benimkide 26 +3 göründü ultrssonda bata göre 25+1 idi 850 gramdi 34 cm di
Evet öyleymiş canımcımKibarcacik annesi kiz ve erkek bebekde bazen öyle fark olabiliyor sanırım
Ya bisey soracağım kızlar benim ilkinden kısa kollu takımım var ama ben mesela bununla bile donarim şubattabenimkinin sabahligi kolu dantellidde değil kışın doğum yapan anneler uzun kollu mu almak lazım lohusa takımını
Başüstü önleminii alırsın canım en azından diyetisyenin listesiyle bile düzelir belkiİnsülin direncim varmış benimde şok oldum hiç beklemiyordum. Şeker değerlerim normal çıktı ama insülinim baya yüksek. Doktorum ilaç yazdı hemen onunla beraberinde diyet yapacağım canım. Diyetisyen yolları gözüktü banadaben sata göre 24+5 gözüküyorum ama benim tosuncuk ultrasonda bugün 25+6 çıktı. Sanırım benle birlikte o da kilo alıyor bu insülin direncim yüzünden engellemem lazım
Başüstü önleminii alırsın canım en azından diyetisyenin listesiyle bile düzelir belki
Ya ne güzel maşallahçok sagolun kızlar. peki osteocare yazılıyor mu yoksa kendimiz mi alıyoruz
4 yaşında canım. Biz de 4 aylıkken söykedik. zaten kendi farketti. şu göbegine doktora gidip bi baktıralım anne ne var öğrenelim dedi. zaten yalan söylemek istemedim hiç sadece çok erken söylemek istememiştim. o gün söyleidk biz de. o kadar mutlu ki şaşkınım. kardeşine etkinlikle oyuncaklar yapıyor küçülmüş kıyafwtkeirni ayırıyor kardeşine. herkese anlatıyor göbegimle konusuyor. maşallah diyim.
İnsulin direnci için ilaç mı verdiler? Hangi ilaç? Ben geçen yıl kaybettiğim hamileliğimden önce matofin kullanıyordum, endokrinolog hamile olunca bıraktırmıştı. Diyetle kontrol altına alınmıştı.İnsülin direncim varmış benimde şok oldum hiç beklemiyordum. Şeker değerlerim normal çıktı ama insülinim baya yüksek. Doktorum ilaç yazdı hemen onunla beraberinde diyet yapacağım canım. Diyetisyen yolları gözüktü banadaben sata göre 24+5 gözüküyorum ama benim tosuncuk ultrasonda bugün 25+6 çıktı. Sanırım benle birlikte o da kilo alıyor bu insülin direncim yüzünden engellemem lazım
Cnm insulin direncin hb1ac degerunden mi anladi doktorun o degerin kac.?İnsülin direncim varmış benimde şok oldum hiç beklemiyordum. Şeker değerlerim normal çıktı ama insülinim baya yüksek. Doktorum ilaç yazdı hemen onunla beraberinde diyet yapacağım canım. Diyetisyen yolları gözüktü banadaben sata göre 24+5 gözüküyorum ama benim tosuncuk ultrasonda bugün 25+6 çıktı. Sanırım benle birlikte o da kilo alıyor bu insülin direncim yüzünden engellemem lazım
50’lik mi?Bu arada tokluk 1 saat sekerim 200 cıktı yinebu bebisde sanirim seker sorunu olucak diyete basladim hergun yürümek lazm insallah toparlarim.
Kendim makina ile ölçtüm cnm50’lik mi?
Benim açlık tokluk normal çıkıyordu ama yüklemede ilk saat hep yüksek çıktı. Sonraki saatlerde sınır civarına düştüğü iÇin şimdilik sadece dikkat edeceğim.Kendim makina ile ölçtüm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?