2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Aynen öyle çok doğru demiş doktorun canım. Önden gitmesi iyi olarak algılanıyor ama bununda fazlası kötü. Benimde doktorum 1-2 haftalık farklar önemli değil dedi. Yeterki sağlıkla ilerlesin miniklerimiz her bebek farklı oluyor

Bime gittik sabah oglum afisteki bebek kıyafetlerini gördü anne bak bunlardan bebeğime alalim diyor :) o kadar cok seviyorki kardesini insallah sag salim doğar ve sevgisi hep daim olur ❤

Bazen belirtilerin hepsi olmayabiliyor veya bebeğe etkisi belli olmuyor canım benim şeker olmasına rağmen haftasida dolmuştu ama 3 kilo doğmuştu oğlum suyumda fazla değildi göbeğim vok büyük olmasına rağmen bunda da öyle çok yüksek değil kilosu ki benimkide 26 +3 göründü ultrssonda bata göre 25+1 idi 850 gramdi 34 cm di

Kibarcacik annesi kiz ve erkek bebekde bazen öyle fark olabiliyor sanırım

Bende donarım çekim için giyip çıkarıcam. Zaten normal doğum olursa bi tek önlük oluyor doğuma kadar. O incecik önlükle geçiyor zaman. Doğumdan sonra da duruma göre kötüysem normal pjama takımımı giyicem çekim için anlık güpürlüleri giyicem canım. Onun haricinde altlı üstlü takımımı giyerim hep.

Merhaba hanımlar benim de doktorum şeker yüklenmesini bir dahaki sefere yapıcaz dedi ben biraz sırıtarak istemiim dedim ama canım doktorum polikistik olduğum için şart gibi bişey dedi her ay açlık tokluk bakındım hep normal çıktı bebeğin sıvısı iyi bebek biraz ilerden gidiyor ama yaptırmak istemiyorum ya niye onuda bilmiyorum psikolojik sanırım

İnsülin direncim varmış benimde şok oldum hiç beklemiyordum. Şeker değerlerim normal çıktı ama insülinim baya yüksek. Doktorum ilaç yazdı hemen onunla beraberinde diyet yapacağım canım. Diyetisyen yolları gözüktü banada ben sata göre 24+5 gözüküyorum ama benim tosuncuk ultrasonda bugün 25+6 çıktı. Sanırım benle birlikte o da kilo alıyor bu insülin direncim yüzünden engellemem lazım

Ben daha önce doğum yapmadım ama lohusa lohusa takımının üzerine giymelik polarlı sabahlıklardan ve kuşaklı hırkalardan almayı düşünüyorum fotoğraf çekilirken çıkarırım sonra üşürsem hemen giyerim diye düşündüm

Başüstü önleminii alırsın canım en azından diyetisyenin listesiyle bile düzelir belki

Ya ne güzel maşallah ben geçen kış 15 kilo verdim o yüzden herhalde kızım daha aldığım kiloları farketmedi :) ama gecen gun onun yanında pantalonumun belini düzelttim o zaman bi göbeğime bakakaldı :) bizimki de diyor eve bebek alalım diye ama henüz söylemeye cesaret edemedim.
İnsulin direnci için ilaç mı verdiler? Hangi ilaç? Ben geçen yıl kaybettiğim hamileliğimden önce matofin kullanıyordum, endokrinolog hamile olunca bıraktırmıştı. Diyetle kontrol altına alınmıştı.

Cnm insulin direncin hb1ac degerunden mi anladi doktorun o degerin kac.?
Ben kilolu biriyim ilk oglumldada oyleydim.hep usgde 2 hafta onde idi doktorlar hep sekerden suphe etti ama hb1ac düşük çıkıyordu hatta suyum azdi bazen bebek dollenmeden dolayida onde olabiliyor. 36 haftada suyum bitti ve oglum 3500 kg dogdu.

Bu arada tokluk 1 saat sekerim 200 cıktı yine bu bebisde sanirim seker sorunu olucak diyete basladim hergun yürümek lazm insallah toparlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…