2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet özellikle sınavım var 34.haftada o beni korkutuyor. Doktorada sordum bilinmez diyor bana onceden de anlasilmazmis daha da korktum
Tevekkule birak cnm . Dusunme dicem ama ilk.hamielleik olunca derin bir kuyu simdi size doğum.. emin ol.hersey vakti gelince bir bir oluyor sen sadece seyre dalmış oluyorsun.

Kızlar dün tetanoz aşısı oldum bugün mide bulantım var. Sizde de böyle bir etkisi oldu mu

bende cuma aşı oldum, bu sabah mide bulantısı ile uyandım
hala da var, kuru. ekmek yiyorum rahatlatır diye ama aynı bi değişiklik olmadı.

Sanırım 50 mg da ilk saat max 140 olmalı, 75 mg da 180 max olmalı. Birkaç yerde gördüm ama umarım doğrudur.
Ben 75 yaptırdım canım senin 50 olduğuna dikkat etmedim çok pardon olabilir

Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl ? Benim bir kaç gündür azaldı sanki. Yani hiç etmiyor diyemem ama baya azaldı. Yada ben evhamlandım ondan öyle geliyor

Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl ? Benim bir kaç gündür azaldı sanki. Yani hiç etmiyor diyemem ama baya azaldı. Yada ben evhamlandım ondan öyle geliyor
Çok değişiyor canım bir gün hareketliyse diğer gün az oluyor.

Kızlar kilo durumlarıniz nasıl? Benim aşırı iştahım açıldı bi hafta kadar baya yedim kilo almam normaldi ama kendimi frenledim iştahım da azaldı ama hala kilo alımım devam ediyor şaşırıyorum ya normal yiyorum aslında

Hic tartilmiyorum.doktorumda tartilma.dedi sağlıklı beslenmeye çalış hergun yarim.saat 40.dk yürü dedi. Ve ben yuksek kg hamile.kaldim.

kilolu insanlar daha az kilo alıyor genelde
zayıf insanlar daha cok kilo alıyor, ama tabi bünyeye göre de değişir

95.5 ile hamile kaldım su an 100 kg oldum
hedefim ilk cocuktaki gibi +10 kiloyu gecmemek
ama kendimi tutamıyorum, inşAllah hayırlı şekilde bitiririz.

Boyun kac idi cnm senin

Canım ben 70 oldum şu an 10 kilo aldım yani boyum 178 doktorum da boy kilo endeksli düşünmek lazım normal dedi o yüzden 20 ye kadar yolu var gibi gözüküo

Boy 153 kilom 68 bucuk canım
63 ile hamile kaldım 5,5 kg aldım 25. Haftama kadar

9 kilo aldım ama hamile kaldigimdada zayıftım, sanırım o yüzden dr kilon normal diyor, bende bu ara eskisi kadar çok yemiyorum, cabuk doyuyorum gibi, önceki gibi 1 saat sonraya acıkmıyorum. Beni ve bebeğimi rahatsız etmedikçe de kilo sayısına takılmam sanırım, emzirirken veriyorsun diyorlar

Hic tartilmiyorum.doktorumda tartilma.dedi sağlıklı beslenmeye çalış hergun yarim.saat 40.dk yürü dedi. Ve ben yuksek kg hamile.kaldim.
Bende tartiliyorum her gün yanlış yapıyorum strese giriyorum valla, haklısın cnm sağlıklı beslenmek yeter ama su tatlı isteğine engel olamıyorum, eşim de sağolsun ye deyip alıyor Habire eve

65de kaldım bende 68 civariyim cnm az aldım ama korkum 20den sonra aldım bianda hepsini, diyorum ya bu hızla gidersem.. Bende 10 kilodan fazla almak istemiyorum ama kendime de pek engel olamıyorum ya aç kalamıyorum zaten mutlaka bişeyler yiyorum

Boy 153 kilom 68 bucuk canım
63 ile hamile kaldım 5,5 kg aldım 25. Haftama kadar
Nete bakıyorum cnm aslında 3 kilo aldım cok değil ama hızlı almam korkuttu beni ya 20den sonra aldım hepsini

Hizli kilo aldım diye takıldım bende cnm dediğin gibi veririz bi şekilde, benimde miğdemi rahatsız etmeye başladı su sıra cok yiyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…