Güzel canim değerlerin gecmis olsun atlatmissinAçlık şeker 82
1.saat 155
2.saat 128 çıktı 75 mg lik yüklemede. İyi sanırım değil mi?
Canım nette 140 üzeri yeniden test yapılır diye okudum şimdi ama referans değeri 180 yazıyor. Bu durumda hangisine inanmaliyimGüzel canim değerlerin gecmis olsun atlatmissin
Çok teşekkürler canımSormadan doktor kendi verdi ama dediğin gibi besinlerden de alıyoruz zaten. Kemik ağrın bacak krampların yoksa alma bence. Kağan kocatepeyi dinledim de o da aynı şeyi söylüyor, bebekler bizim depolardan istedikleri kadar alıyormuş zaten, onlara yetersiz kalması gibi bir durum yokmuş, ek takviyeler annelerin ilerde kemik erimesi falan yaşamaması içinmiş. Bir dahaki kontrolde tekrar sorarsın olmazsa. Bebeğime yetmeyecek vitaminsiz kalacak diye vicdan yapma diye yazayım dedim
Günaydın canımGünaydın anneler. Rüyamda bebisimi emzirdim , cok özlemişim bebek emzirmeyi ogluma cok benziyordu bebis cok tatliydi sağlıkla doğsun insallah.
Ikinci bebek anneleri ben en cok emzirmeyi özlemişim onu farkettim peki ya siz ?
Ilk zamanlar cok hos oluyor emzirmek 1 yaştan sonra artik bağımlılık ve keyif icin olunca ozellikle gece emzirmeleri zor geliyordu ben tam 24 de kestim bir gecede unuttu.memeyi bu kadar cabuk nasil unutur beni diye ağlamıştım:))Günaydın canımben de hamileliğimden beri hep bebiş emziriyorum sanırım senin gibi en çok emzirmeyi özlemişim ben de ama oğlum meme manyağıydı 22. Ayda kestim memeden tabi sonra pişman oldum 2 ay daha emse dedim ama 1 gecede emmeyi unutmuştu
140 2. Saatin değeri canım tekrar bakayım bi yazmisti doktor banaCanım nette 140 üzeri yeniden test yapılır diye okudum şimdi ama referans değeri 180 yazıyor. Bu durumda hangisine inanmaliyim
Cnm ihtiyacım yok ama yinede baktim :) mesela burda bambino diye bir marka var 25 tl hastane cikislari ben oglumda 5 li setlerini almistim günlük giydirdim kimisini attim kimisi daha tertemiz, gunluk giydirmeye alinmali bence.Kızlar hastane çıkışı almayanlar bi baksin indirim varmis ben incelemedim çünkü ben aldım belki begendiginiz çıkar
Sanırım 50 mg da ilk saat max 140 olmalı, 75 mg da 180 max olmalı. Birkaç yerde gördüm ama umarım doğrudur.140 2. Saatin değeri canım tekrar bakayım bi yazmisti doktor bana
Günaydın. Bilinç altımızda erken doğum korkusu var cnm böyle rüyalar çok normal, hayır olsun inşallah.Kızlar günaydın.ruyamda tuvaletimi yaparken bebegin kafasi çıkıyordu cok korktum ya erkenden geliyordu minimicikkabus gibi bişeydi
Osteocare’i kendimiz alıyoruz canım devlet karşılamıyor.çok sagolun kızlar. peki osteocare yazılıyor mu yoksa kendimiz mi alıyoruz
4 yaşında canım. Biz de 4 aylıkken söykedik. zaten kendi farketti. şu göbegine doktora gidip bi baktıralım anne ne var öğrenelim dedi. zaten yalan söylemek istemedim hiç sadece çok erken söylemek istememiştim. o gün söyleidk biz de. o kadar mutlu ki şaşkınım. kardeşine etkinlikle oyuncaklar yapıyor küçülmüş kıyafwtkeirni ayırıyor kardeşine. herkese anlatıyor göbegimle konusuyor. maşallah diyim.
Ben sabah akşam günde 2 tane içiyorum doktorumun önerisiyle canımKızlar ben de osteocare kullanıyorum günde 1 tane ama kutusunun üstünde 2 adet kullanın yazıyor, doktorum adet belirtmedi. Ben de hep birer tane kullanıyorum. Siz kaç adet alıyorsunuz günde
Ben de gördüm bir kaç kere canım öyle rüyalar artık yaklasıyorya normal.Kızlar günaydın.ruyamda tuvaletimi yaparken bebegin kafasi çıkıyordu cok korktum ya erkenden geliyordu minimicikkabus gibi bişeydi
Çubuk tarçın rahim kasılmalarını fazlalaştırıyor diye biliyorum canım.Kizlar hamilelikte cubuk tarcin kullanimi ile ilgili bilginiz var mi ?
Sekeri dengelemek icin suyumun icine cubyk tarcin mi koysam dedim
Oylemi diyetisyen bir tanıdığa sordum sorun olmaz dedi ama bilemedi..Çubuk tarçın rahim kasılmalarını fazlalaştırıyor diye biliyorum canım.
Evet özellikle sınavım var 34.haftada o beni korkutuyor. Doktorada sordum bilinmez diyor bana onceden de anlasilmazmis daha da korktumGünaydın. Bilinç altımızda erken doğum korkusu var cnm böyle rüyalar çok normal, hayır olsun inşallah.
Evet canim olabilir ins sorunsuz bir şekilde zamaninda doğururuzBen de gördüm bir kaç kere canım öyle rüyalar artık yaklasıyorya normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?