2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok teşekkürler canım sordu zaten o da bacaklarında ağrı kramp falan var mı diye, olmadığı için de üstünde durmamış olabilir

Günaydın canım ben de hamileliğimden beri hep bebiş emziriyorum sanırım senin gibi en çok emzirmeyi özlemişim ben de ama oğlum meme manyağıydı 22. Ayda kestim memeden tabi sonra pişman oldum 2 ay daha emse dedim ama 1 gecede emmeyi unutmuştu

Ilk zamanlar cok hos oluyor emzirmek 1 yaştan sonra artik bağımlılık ve keyif icin olunca ozellikle gece emzirmeleri zor geliyordu ben tam 24 de kestim bir gecede unuttu.memeyi bu kadar cabuk nasil unutur beni diye ağlamıştım:))

Canım nette 140 üzeri yeniden test yapılır diye okudum şimdi ama referans değeri 180 yazıyor. Bu durumda hangisine inanmaliyim
140 2. Saatin değeri canım tekrar bakayım bi yazmisti doktor bana

Kızlar hastane çıkışı almayanlar bi baksin indirim varmis ben incelemedim çünkü ben aldım belki begendiginiz çıkar
Cnm ihtiyacım yok ama yinede baktim :) mesela burda bambino diye bir marka var 25 tl hastane cikislari ben oglumda 5 li setlerini almistim günlük giydirdim kimisini attim kimisi daha tertemiz, gunluk giydirmeye alinmali bence.

Kizlar hamilelikte cubuk tarcin kullanimi ile ilgili bilginiz var mi ?
Sekeri dengelemek icin suyumun icine cubyk tarcin mi koysam dedim

Osteocare’i kendimiz alıyoruz canım devlet karşılamıyor.
Kızlar ben de osteocare kullanıyorum günde 1 tane ama kutusunun üstünde 2 adet kullanın yazıyor, doktorum adet belirtmedi. Ben de hep birer tane kullanıyorum. Siz kaç adet alıyorsunuz günde
Ben sabah akşam günde 2 tane içiyorum doktorumun önerisiyle canım

Kizlar hamilelikte cubuk tarcin kullanimi ile ilgili bilginiz var mi ?
Sekeri dengelemek icin suyumun icine cubyk tarcin mi koysam dedim
Çubuk tarçın rahim kasılmalarını fazlalaştırıyor diye biliyorum canım.

Günaydın. Bilinç altımızda erken doğum korkusu var cnm böyle rüyalar çok normal, hayır olsun inşallah.
Evet özellikle sınavım var 34.haftada o beni korkutuyor. Doktorada sordum bilinmez diyor bana onceden de anlasilmazmis daha da korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…