- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.761
Kızlar soğan kürü tarifini denediniz mi hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinde de ve sende her hangi bir sorun olmadıgı sürece gerek duymuyorlar igneye felan canım 1 sene bekliyorlar olmazsa ek yöntemlere geçiyorşarKuzu özelde. Ona şaşırıyorum zaten nasıl vermez kaç ay oldu diye. Normalde talep edince mi veriyorlar ve ne zaman gitmem lazım.. Diğer ayın başında adet olduktan sonra mıı
yaa öyle mi ben en son 2 ay önce baktırmıştım sonradan mı değişti acaba? yada ilden ile mi fark ediyor acaba?Cok iyi planama aile hekimliginde artik hormon bakilmiyor canım. 3 gun kadin dogum kontrolu daha iyi olur. Ayi bosa gecirmemek adına
Ben de temmuzu atlatinca koc olmayacak diye sevinmistim gecen sene. Ne kadar da eminmişim 1 sene icinde olacagindanNeyi fark ettim bugün,geçen yıl temmuz topiği ile başlamıştım. Topic topic gezdim döndüm dolaştım buradayım :)
İlden ile farkediyor canım ben baktırıyorum saglık ocagındayaa öyle mi ben en son 2 ay önce baktırmıştım sonradan mı değişti acaba? yada ilden ile mi fark ediyor acaba?
O olabilir belki canim. Il bazinda degisiyordur belki uzun zamandir yok diye biliyorum burdayaa öyle mi ben en son 2 ay önce baktırmıştım sonradan mı değişti acaba? yada ilden ile mi fark ediyor acaba?
ya sorma bizimkine demiş taşa ceket atsan oda hamile kalır demiş ah bu doktorlarEmin bi de eşimin sperleri o kadar iyi ki doktor dalga geçti damızlık boğa gibisin ceket atsan olur diye ama tık yok![]()
Eşime bunu soyleyen doktor olsa havasindan yanina yaklaşilmazEmin bi de eşimin sperleri o kadar iyi ki doktor dalga geçti damızlık boğa gibisin ceket atsan olur diye ama tık yok![]()
Evet bebeğimDeprem mi oldu kız
Al bebişim.A Afratafrac bebeğim sen freely testleriyle takip yapılmış bir foto atmıştın ya tekrar atar mısın :)
Allah korusunnn nerde olmuş canım valla haberim yokEvet bebeğim
Sabah konuştuk kuzum kaçırmışsın. Adana’da 5.5 oldu ben Antep’ten baya hissettim. Kayseri-Maraş’ta da hissetmiş kızlar.Allah korusunnn nerde olmuş canım valla haberim yok
ben denedim geçen ay hormon tahlillerim sonra düzeldi ama inofolic combide kullanmaya başlamıştım o ay hangisinden dolayı düzeldi bilemiyorumKızlar soğan kürü tarifini denediniz mi hiç
Benimkinin de havasından geçilmiyor zatenEşime bunu soyleyen doktor olsa havasindan yanina yaklaşilmaz![]()
başka var mıydı bebeğim sanki predictor yoktu o testlerde :)Al bebişim.
2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸
Yaa insallah dedigin gibidir canim🙏🙏 Sende hiç adet ağrısı gibi ağrılar oluyor mu? Benim normal adet zamanı da ağrım çok olduğu için mi bilmiyorum iki gündür ağrı girip geçiyor. Ama bu gece o kadar şiddetli ağrı girdi ki kanama olacak sandım 🥹www.kadinlarkulubu.com
bunu söylediğin süper oldu :)Kızlar bilmeyenler için bir bilgi vermek istiyorum. Şayet önemsediğiniz ve geçmişe yönelik ileride tekrar bakmayı planladığınız mesajlar var ise, bu işarete tıklayarak favorilerinize kaydedebilirsiniz o mesajı. Ve Profilinizdeki "Favori" sekmesinden istediğiniz zaman inceleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 3277336
Valla bakayım bir de şu var. Ama Freely var mı bakıyorum hızlıcabaşka var mıydı bebeğim sanki predictor yoktu o testlerde :)
Yok bebeğim, sadece bunu paylaşmışım.başka var mıydı bebeğim sanki predictor yoktu o testlerde :)