2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kuzu özelde. Ona şaşırıyorum zaten nasıl vermez kaç ay oldu diye. Normalde talep edince mi veriyorlar ve ne zaman gitmem lazım.. Diğer ayın başında adet olduktan sonra mıı
Eşinde de ve sende her hangi bir sorun olmadıgı sürece gerek duymuyorlar igneye felan canım 1 sene bekliyorlar olmazsa ek yöntemlere geçiyorşar

Neyi fark ettim bugün,geçen yıl temmuz topiği ile başlamıştım. Topic topic gezdim döndüm dolaştım buradayım :)
Ben de temmuzu atlatinca koc olmayacak diye sevinmistim gecen sene. Ne kadar da eminmişim 1 sene icinde olacagindan🤣🤣 donduk geldik yine koça. Ama bu surecte terbiye de oldum tabi😄 olur olmaz istekler bos konusmalar konusunda.. simdi kaderciyiz. Ne yazildiysa o diyor ve dua ediyoruz.

A Afratafrac bebeğim sen freely testleriyle takip yapılmış bir foto atmıştın ya tekrar atar mısın :)
Al bebişim.

Kızlar bilmeyenler için bir bilgi vermek istiyorum. Şayet önemsediğiniz ve geçmişe yönelik ileride tekrar bakmayı planladığınız mesajlar var ise, bu işarete tıklayarak favorilerinize kaydedebilirsiniz o mesajı. Ve Profilinizdeki "Favori" sekmesinden istediğiniz zaman inceleyebilirsiniz.

1690287519311.webp

Kızlar bilmeyenler için bir bilgi vermek istiyorum. Şayet önemsediğiniz ve geçmişe yönelik ileride tekrar bakmayı planladığınız mesajlar var ise, bu işarete tıklayarak favorilerinize kaydedebilirsiniz o mesajı. Ve Profilinizdeki "Favori" sekmesinden istediğiniz zaman inceleyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 3277336
bunu söylediğin süper oldu :)

Back
X