Canım benim takip et bize de haber ver mutlaka.Cok az geldi ama bir kereye mahsus bakalim aksama da takip edicem
Canım artık ağırlaştık malesef daha çabuk yoruluyoruz. Normal bence.Kızlar bugün baya ayakta kaldım evi bir temizliğim dedim hafif yaptığım şeyde toz almak işte çamaşır attım çıkardım Ütü yaptım çok az şimdi yemeği koydum acayip belim ağrıyor böyle bir şey yok bebişte toplandı belimin ortası çatladı resmen
Çocuk oraya toplanıyor olabilir mi acaba..İki gündür sağ göğüs kafesi altında, sabah kalktığımda ağrı başlıyor.Bi süre sonra aynı hizada sırtımda hissetmeye başlıyorum.Bi kaç saat sürüyor.Çok rahatsız ediyor.Yarın sabah doktora gideceğim.Önemli bişey değildir umarım.
Aynen kuzum ben de şimdi uzandım vallahi mutfağı bıraktım öyle eşimi bekliyorum bir parol oldumCanım benim takip et bize de haber ver mutlaka.
Canım artık ağırlaştık malesef daha çabuk yoruluyoruz. Normal bence.
Ben haftasonu samsundaydım orada çok yoruldum hala kendime gelemedim o günden beri belim ağrıyor mesela..
Sık sık dinlenmek lazım.
Çocuk oraya toplanıyor olabilir mi acaba..
Umarım önemli bir şey yoktur canım.
Benim sürekli göğüslerimin altında kaburgalarda ağrı var canım muhtemelen rahim büyüdüğünden o. Ben doktora sordum bunlar iyi günlerin der gibi imada bulunduİki gündür sağ göğüs kafesi altında, sabah kalktığımda ağrı başlıyor.Bi süre sonra aynı hizada sırtımda hissetmeye başlıyorum.Bi kaç saat sürüyor.Çok rahatsız ediyor.Yarın sabah doktora gideceğim.Önemli bişey değildir umarım.
Çok güzel olmuş, sağlıkla güzel günlerde kullansınTeyzeleri hastane çıkışım hazırlanmış şunum güzelliğine bakın ben çok beğendim çok duygusallaştım görünce sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allahhepimizin tabi
Bunlar iyi günler derken bütün kaburgalara mı girişimde bulunacak bu bebişler :) Her güne yeni bir süpriz var o halde.Benim sürekli göğüslerimin altında kaburgalarda ağrı var canım muhtemelen rahim büyüdüğünden o. Ben doktora sordum bunlar iyi günlerin der gibi imada bulunduGit doktora ama takma kafana sıkıntı yoktur
Yaa çok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın Aslan oğlumuzTeyzeleri hastane çıkışım hazırlanmış şunum güzelliğine bakın ben çok beğendim çok duygusallaştım görünce sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allahhepimizin tabi
Enn güzeli kuzu ayaklarını da dik havaya miis :dAynen kuzum ben de şimdi uzandım vallahi mutfağı bıraktım öyle eşimi bekliyorum bir parol oldum
Teşekkür ederiz canımÇok güzel olmuş, sağlıkla güzel günlerde kullansın
Aynen o çok iyi geliyor canımYaa çok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın Aslan oğlumuz
Enn güzeli kuzu ayaklarını da dik havaya miis :d
Bende onu düşündüm ama bilemiyorum ki, kol, dirsek bişeymi dayadı acaba .Canım benim takip et bize de haber ver mutlaka.
Canım artık ağırlaştık malesef daha çabuk yoruluyoruz. Normal bence.
Ben haftasonu samsundaydım orada çok yoruldum hala kendime gelemedim o günden beri belim ağrıyor mesela..
Sık sık dinlenmek lazım.
Çocuk oraya toplanıyor olabilir mi acaba..
Umarım önemli bir şey yoktur canım.
Büyüdükçe baskısı artacakBunlar iyi günler derken bütün kaburgalara mı girişimde bulunacak bu bebişler :) Her güne yeni bir süpriz var o halde.
Çok beğendim sağlıklı günlerde kullansınTeyzeleri hastane çıkışım hazırlanmış şunum güzelliğine bakın ben çok beğendim çok duygusallaştım görünce sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allahhepimizin tabi
Çok teşekkür ederiz canım aminÇok beğendim sağlıklı günlerde kullansın
Bende suan felaketim, ıkıncıye ayarladıgım kadın temızlıge gelmedı yenı bırını ayarladım ama bı kac seyı yaptım uzanmalı falan bıde sandalye üstüne çıkmalı ufak bı kıler odam var ayakkabı dolabı var ustu de full kutu mutu bısıler ıvır zıvır doluydu atılacak olanları attım ayakkabıları kutuları falan , dolabı komple döktüm temızledım, ordanda balkondakı kombının oldugu yerde genısce bı dolap var orayı elden gecırdım balkon kapalı degıl ıcı kavanozlar komple tozdu semsert oldum belım koptuKızlar bugün baya ayakta kaldım evi bir temizliğim dedim hafif yaptığım şeyde toz almak işte çamaşır attım çıkardım Ütü yaptım çok az şimdi yemeği koydum acayip belim ağrıyor böyle bir şey yok bebişte toplandı belimin ortası çatladı resmen
Ah çok güzel olmuş hayatım yaTeyzeleri hastane çıkışım hazırlanmış şunum güzelliğine bakın ben çok beğendim çok duygusallaştım görünce sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allahhepimizin tabi
Canım öyle sandalye üstüne falan pek çıkma ya havalarda çok sıcak allah korusun tansiyonun düşer başın döner. Hiç risk almaya gerek yok bırak toz olsun her yer.Bende suan felaketim, ıkıncıye ayarladıgım kadın temızlıge gelmedı yenı bırını ayarladım ama bı kac seyı yaptım uzanmalı falan bıde sandalye üstüne çıkmalı ufak bı kıler odam var ayakkabı dolabı var ustu de full kutu mutu bısıler ıvır zıvır doluydu atılacak olanları attım ayakkabıları kutuları falan , dolabı komple döktüm temızledım, ordanda balkondakı kombının oldugu yerde genısce bı dolap var orayı elden gecırdım balkon kapalı degıl ıcı kavanozlar komple tozdu semsert oldum belım koptu
Umarım yarın kı abla da son dk bısey çıkarmaz
Oh iyi canım içini de rahatlatmışKizlar doktorum aradi size de bilgi olsun. Amniyon sivisi olsa bardak dolusu kadar gelir dedi. Bilginiz olsun. Benim bir yemek kasigi kadar geldi akintidir o muhtemelen dedi
Aynen kuzumOh iyi canım içini de rahatlatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?