2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cok az geldi ama bir kereye mahsus bakalim aksama da takip edicem
Canım benim takip et bize de haber ver mutlaka.
Canım artık ağırlaştık malesef daha çabuk yoruluyoruz. Normal bence.
Ben haftasonu samsundaydım orada çok yoruldum hala kendime gelemedim o günden beri belim ağrıyor mesela..

Sık sık dinlenmek lazım.
Çocuk oraya toplanıyor olabilir mi acaba..
Umarım önemli bir şey yoktur canım.

Aynen kuzum ben de şimdi uzandım vallahi mutfağı bıraktım öyle eşimi bekliyorum bir parol oldum

Benim sürekli göğüslerimin altında kaburgalarda ağrı var canım muhtemelen rahim büyüdüğünden o. Ben doktora sordum bunlar iyi günlerin der gibi imada bulundu Git doktora ama takma kafana sıkıntı yoktur

Bunlar iyi günler derken bütün kaburgalara mı girişimde bulunacak bu bebişler :) Her güne yeni bir süpriz var o halde.

Teyzeleri hastane çıkışım hazırlanmış şunum güzelliğine bakın ben çok beğendim çok duygusallaştım görünce sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allah hepimizin tabi
Yaa çok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın Aslan oğlumuz
Aynen kuzum ben de şimdi uzandım vallahi mutfağı bıraktım öyle eşimi bekliyorum bir parol oldum
Enn güzeli kuzu ayaklarını da dik havaya miis :d

Bende onu düşündüm ama bilemiyorum ki, kol, dirsek bişeymi dayadı acaba .

Teyzeleri hastane çıkışım hazırlanmış şunum güzelliğine bakın ben çok beğendim çok duygusallaştım görünce sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allah hepimizin tabi
Çok beğendim sağlıklı günlerde kullansın

Bende suan felaketim, ıkıncıye ayarladıgım kadın temızlıge gelmedı yenı bırını ayarladım ama bı kac seyı yaptım uzanmalı falan bıde sandalye üstüne çıkmalı ufak bı kıler odam var ayakkabı dolabı var ustu de full kutu mutu bısıler ıvır zıvır doluydu atılacak olanları attım ayakkabıları kutuları falan , dolabı komple döktüm temızledım, ordanda balkondakı kombının oldugu yerde genısce bı dolap var orayı elden gecırdım balkon kapalı degıl ıcı kavanozlar komple tozdu semsert oldum belım koptu
Umarım yarın kı abla da son dk bısey çıkarmaz

Ah çok güzel olmuş hayatım ya ben senden önce sıparıs verdım daha cok var gelmesıne suresı cok uzun yıaaaa

Canım öyle sandalye üstüne falan pek çıkma ya havalarda çok sıcak allah korusun tansiyonun düşer başın döner. Hiç risk almaya gerek yok bırak toz olsun her yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…