- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Neredeyse bes sene olacak kuzum doğum zamanınaCanım zaten 2 senede iyileşiyor dokular sen doğum yapalı kaç sene olmuş ama buna bakmazlar yani eski sezeryan sancı konusunda hassastir. O yüzden sancı hissedersen eğer hemen git
Cok guzel olmuş kuzumKızlar bu takım geldi ben beğendim fiyat da fena değil. Bakmak isterseniz bi de şortu var.
Normal tabıkı bır makat durabılır oyle olursa da altta yoğun hıssedılı ters durursada asagıda kafa en tepe noktada popo gobek ortaları da ayaklar denk gelırMerhabalar kizlar, 28+3 um ama bebegimin hareketlerini cogu zaman gobek deligim altinda kasiklarimda veya gobek deligimin hizasinda hissediyo olmam normal mi? Bu haftalar icin normal mi bilemiyorum ama normal sartlarda rahim gobek deliginin baya ustune ciktk kaburgalara yaklasti diye biliyorum
Bakalım benden ne sıklıkla ıstıcek bu gıdısımde ıstemez muhtemelenBenim görümcem 2 ay önce sezeryan oldu. Diğerleride sezeryandı. Hep girdi nstye
Bazen cok sakınırken bazende tam testını yapıyorum dengeliyorum dıyelımD dra21 kuzum takım çok güzel olmuş güle güle kullansın Aslan boy
Papatyamaviss canım sende dikkat et biraz sende bende pek sakınmıyoruz kendimizi ama Allah korusun uzanırken ya da sandalyedeyken bir şey olur felan aman diyim bak
ebru_can_ebru canım sen nstye rutin kontrol olarak girdin değil mi bir sorun yok inşallah
Bu arada bende 29+4üm 31.haftada kontrolüm var son 4 hafta kontrolü sanırım ama 32.haftada çalışabilir raporu almam gerek acaba kontrolü 1 hafta uzatıp 32.hafta mı gitsem
Zaten sonrasında 2 haftaya düşer kontroller öylelikle başlarBakalım benden ne sıklıkla ıstıcek bu gıdısımde ıstemez muhtemelen
Ya bende birilerine sordum bir türlü kimseyi bulamadım sende çok iş yapmışsın canım he ben bu kadar şeye bu hale geldim ama artık bel ve karnım hiç izin vermiyor hareket etmeme sende sandalyeye falan çıkmasan iyi olur amaBende suan felaketim, ıkıncıye ayarladıgım kadın temızlıge gelmedı yenı bırını ayarladım ama bı kac seyı yaptım uzanmalı falan bıde sandalye üstüne çıkmalı ufak bı kıler odam var ayakkabı dolabı var ustu de full kutu mutu bısıler ıvır zıvır doluydu atılacak olanları attım ayakkabıları kutuları falan , dolabı komple döktüm temızledım, ordanda balkondakı kombının oldugu yerde genısce bı dolap var orayı elden gecırdım balkon kapalı degıl ıcı kavanozlar komple tozdu semsert oldum belım koptu
Umarım yarın kı abla da son dk bısey çıkarmaz
Bende böyle erken yapılmasına şaşırdım canım kargoya verilcek işteAh çok güzel olmuş hayatım yaben senden önce sıparıs verdım daha cok var gelmesıne suresı cok uzun yıaaaa
Sıkıntı olmamasına sevindim kuzumKizlar doktorum aradi size de bilgi olsun. Amniyon sivisi olsa bardak dolusu kadar gelir dedi. Bilginiz olsun. Benim bir yemek kasigi kadar geldi akintidir o muhtemelen dedi
Hamileyken kullanmak için mi evet ben hamilelikte uzun süre yattım ya şimdi çok kötü oluyorum az ayakta kalayımAlışkın değilsin ondan ven kendime korse aldım sende mi alsan
Teşekkür ederiz canımm amin inşAllahoyy cok guzelsağlıkla giysin Aslan bey
Canım papatyacığım atmıştı buraya esilaaaksesuar fiyatı nakışsepetine göre daha uygundu.Çok güzel olmuş nereye yaptırdın instagramda nakışbahçesi var aynı böyle yapıyo yoksa oraya mı yaptırdın. Bende yaptırıcam 1-2 haftayaRabbim sağlıcakla içini doldursun
Sağol canım benim aminD dra21 kuzum takım çok güzel olmuş güle güle kullansın Aslan boy
Papatyamaviss canım sende dikkat et biraz sende bende pek sakınmıyoruz kendimizi ama Allah korusun uzanırken ya da sandalyedeyken bir şey olur felan aman diyim bak
ebru_can_ebru canım sen nstye rutin kontrol olarak girdin değil mi bir sorun yok inşallah
Bu arada bende 29+4üm 31.haftada kontrolüm var son 4 hafta kontrolü sanırım ama 32.haftada çalışabilir raporu almam gerek acaba kontrolü 1 hafta uzatıp 32.hafta mı gitsem
Haber et bizede merak ederiz inşAllah güzel haberle gelKızlar tekrar kustummidem aslında boştu ama geldim acile şimdi bekliyorum dua edin. Bebek hareketi olarak tekme vs hissetmiyorum sadece sağ tarafımda toplanıyor kasılıyor aralıklarla
Canım muhtemelen üşüttün hastasın normal bence onunda çok hareketli olmaması bizim herşeyimiz etkiliyor onları, bi an önce çözülsün diye git dedik hastaneye. Haber ver bize deKızlar tekrar kustummidem aslında boştu ama geldim acile şimdi bekliyorum dua edin. Bebek hareketi olarak tekme vs hissetmiyorum sadece sağ tarafımda toplanıyor kasılıyor aralıklarla
Bakalım yarın ayarladıgım abladan ses yok hala aksam haber verırım dedı amaYa bende birilerine sordum bir türlü kimseyi bulamadım sende çok iş yapmışsın canım he ben bu kadar şeye bu hale geldim ama artık bel ve karnım hiç izin vermiyor hareket etmeme sende sandalyeye falan çıkmasan iyi olur ama
Bende böyle erken yapılmasına şaşırdım canım kargoya verilcek işte
Sıkıntı olmamasına sevindim kuzum
Aman aman dinlenBazen cok sakınırken bazende tam testını yapıyorum dengeliyorum dıyelımbı parolluk olmuşum ama
Bende aldım gittiBende deneyim dedim canım bakalım kargo da
Serum takarlar en azından tahlıl yaparlar kuzum bıze haber etKızlar tekrar kustummidem aslında boştu ama geldim acile şimdi bekliyorum dua edin. Bebek hareketi olarak tekme vs hissetmiyorum sadece sağ tarafımda toplanıyor kasılıyor aralıklarla
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir yokturKızlar tekrar kustummidem aslında boştu ama geldim acile şimdi bekliyorum dua edin. Bebek hareketi olarak tekme vs hissetmiyorum sadece sağ tarafımda toplanıyor kasılıyor aralıklarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?