2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Normal tabıkı bır makat durabılır oyle olursa da altta yoğun hıssedılı ters durursada asagıda kafa en tepe noktada popo gobek ortaları da ayaklar denk gelır

D dra21 kuzum takım çok güzel olmuş güle güle kullansın Aslan boy
Papatyamaviss canım sende dikkat et biraz sende bende pek sakınmıyoruz kendimizi ama Allah korusun uzanırken ya da sandalyedeyken bir şey olur felan aman diyim bak
ebru_can_ebru canım sen nstye rutin kontrol olarak girdin değil mi bir sorun yok inşallah
Bu arada bende 29+4üm 31.haftada kontrolüm var son 4 hafta kontrolü sanırım ama 32.haftada çalışabilir raporu almam gerek acaba kontrolü 1 hafta uzatıp 32.hafta mı gitsem

Bazen cok sakınırken bazende tam testını yapıyorum dengeliyorum dıyelım bı parolluk olmuşum ama

Ya bende birilerine sordum bir türlü kimseyi bulamadım sende çok iş yapmışsın canım he ben bu kadar şeye bu hale geldim ama artık bel ve karnım hiç izin vermiyor hareket etmeme sende sandalyeye falan çıkmasan iyi olur ama
Ah çok güzel olmuş hayatım ya ben senden önce sıparıs verdım daha cok var gelmesıne suresı cok uzun yıaaaa
Bende böyle erken yapılmasına şaşırdım canım kargoya verilcek işte
Kizlar doktorum aradi size de bilgi olsun. Amniyon sivisi olsa bardak dolusu kadar gelir dedi. Bilginiz olsun. Benim bir yemek kasigi kadar geldi akintidir o muhtemelen dedi
Sıkıntı olmamasına sevindim kuzum

Çok güzel olmuş nereye yaptırdın instagramda nakışbahçesi var aynı böyle yapıyo yoksa oraya mı yaptırdın. Bende yaptırıcam 1-2 haftaya Rabbim sağlıcakla içini doldursun
Canım papatyacığım atmıştı buraya esilaaaksesuar fiyatı nakışsepetine göre daha uygundu.
Amin çok teşekkür ederiz hepimiz inşAllah canım

Sağol canım benim amin

Kızlar tekrar kustum midem aslında boştu ama geldim acile şimdi bekliyorum dua edin. Bebek hareketi olarak tekme vs hissetmiyorum sadece sağ tarafımda toplanıyor kasılıyor aralıklarla
Canım muhtemelen üşüttün hastasın normal bence onunda çok hareketli olmaması bizim herşeyimiz etkiliyor onları, bi an önce çözülsün diye git dedik hastaneye. Haber ver bize de

Bakalım yarın ayarladıgım abladan ses yok hala aksam haber verırım dedı ama

Bazen cok sakınırken bazende tam testını yapıyorum dengeliyorum dıyelım bı parolluk olmuşum ama
Aman aman dinlen Ben daha hiç parol almadım gebelikte kız
Bi 7-9 haftalarda ürtiker olmuştum gebeliğe bağlı o zaman allerset almıştım 4 tb (antihistaminik o da gebelikte b grubu değil)o zaman da kocam yüzünden vicdan azabı çektim.
Bana senin bir anlık rahatlaman için çocuğu riske atıyorsun diyip duruyordu pimpirik adam ya Halbuki o kadar ilerlemişti ki anjioödem olmuştum ayaklarım davul gibi şişmişti üstüne basamıyordum sürekli yatıyordum tuvalete bile kendi kucağında götürüp getiriyordu ay ne kötüydü bak bu dediğini hep başına kakacağım

Kızlar tekrar kustum midem aslında boştu ama geldim acile şimdi bekliyorum dua edin. Bebek hareketi olarak tekme vs hissetmiyorum sadece sağ tarafımda toplanıyor kasılıyor aralıklarla
Serum takarlar en azından tahlıl yaparlar kuzum bıze haber et

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…