2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım öyle sandalye üstüne falan pek çıkma ya havalarda çok sıcak allah korusun tansiyonun düşer başın döner. Hiç risk almaya gerek yok bırak toz olsun her yer.
Kesinlikle katılıyorum Papatyamaviss kız az dikkat et kendine çok yoruluyorsun sen , şimdi yat artık dinlen

Alışkın değilsin ondan ven kendime korse aldım sende mi alsan

Canım öyle sandalye üstüne falan pek çıkma ya havalarda çok sıcak allah korusun tansiyonun düşer başın döner. Hiç risk almaya gerek yok bırak toz olsun her yer.

Kesinlikle katılıyorum Papatyamaviss kız az dikkat et kendine çok yoruluyorsun sen , şimdi yat artık dinlen
Ya sınırlenınce kendımı verdım normalde kalkışmam en son bayram zamanı yıne çağırmıştım gelmemıstı boyle dalmıştım hıncımı alıyorum resmen

Ya üşüttun ya da gaz sancısı olabilir canim

Ya sınırlenınce kendımı verdım normalde kalkışmam en son bayram zamanı yıne çağırmıştım gelmemıstı boyle dalmıştım hıncımı alıyorum resmen
Bir yerine bir şey olur kuzu Allah korusun şu kritik haftalar gecsin 36 dan sonra takla at istersen

İyiyiz çok şükür bi sıkıntı yok buralardasın yine o zaman karar verdin mi doğumu nerede yapacağına
Öf sorma kuzum tek uçakla gidebilelim diye Ankara olsun dedim orda da yer sorun görümcem Beypazarı’nda eşim Erzurum diyor ben ne yapacağım şaşırdım inan Rabbim hayırlısını nasip etsin ama Ankara olsa sanki daha güzel olur ne diyim

Kizlar doktorum aradi size de bilgi olsun. Amniyon sivisi olsa bardak dolusu kadar gelir dedi. Bilginiz olsun. Benim bir yemek kasigi kadar geldi akintidir o muhtemelen dedi
Çok geçmiş olsun canım
Bende mantar olmuştu bi ara çok hafif beyaz rengi olan akıntı geliyordu ama su gibiydi eğer gelmeye devam ederse doktora soyle mutlaka bi kremle çözüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…