- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Bana gelsın kaça gelirBenim eşim dolapları, camları benden güzel temizler.
Maşallah
Erkek anneleri böyle yetiştirin bebeklerinizi jrirj
Evet ya bende çok cam var bir temizleğe kalkıyorum ölüyorum yorgunluktan genelikten öncede beni çok yoruyorduAynı anda el kol bacak gerınıp bırakıyor yatarken sallanıyorum bende oyle durumlarda
Senin evde iş cok balkonlar yeter benim mınnacık evım
Bugun herseye normal deme günü ılan ettımKızlar ya bu aralar ben yürüyünce vajinamın üstü, karnımın hemen altı acayip acıyor. Normalde olur böyle şeyler çocuk büyüyor sonuçta falan derim ama sıklaştı epey. Acıyor, sızlıyor, yürürken durup beklemem gerekiyorsizde de oluyor mu?
Ben başaşağı dururken vajinamda çok baskı batma hissediyorum şimdi makat oldu bu seferde mideme doğru hissediyorum o baskıyı kafasını yediğimDaha fazla vereni bulunca umurlarında olmuyor sözleri falan. Temizlik için birini bulmak çok zor oldu artık ya. Benim oğluş acayip acıtıyor bugün 1-2 saattir ya. Kasıklarımı acıttı şimdi vajinaya doğru baskı mı yapıyo napıyosa canımı acıtıyor. Kocam maç izliyor bizimki içerde top oynuyor herhalde. Normal mi yaw böyle acıtarak hareket etmesi
Kızlar ya bu aralar ben yürüyünce vajinamın üstü, karnımın hemen altı acayip acıyor. Normalde olur böyle şeyler çocuk büyüyor sonuçta falan derim ama sıklaştı epey. Acıyor, sızlıyor, yürürken durup beklemem gerekiyorsizde de oluyor mu?
Öyle şeylerde yapıyo çok dürtüyor mesela gün içinde sürekli dürtmeler var tekme değil bombelenme oluyor elim göbeğimde ise kalkıp iniyor. Çok değişik şeyler hissediyorum hiç standartımız yok bizimatatalya bi süre sonrada daha yavas daha cok dalgalanma gıbı haraketler olacak vurmadan anı haraketlerden zıyade
Hmmm olabilir gayet mantıklı. En son doktora gittiğimde benim bebişin kafası aşağıdaydı, hala orda bence..Bugun herseye normal deme günü ılan ettımkemiklere baskı yapıyordur kuzum kafası yürüdükçe de asagı cekıyor bebek bende bacaklarımı on metre acıp yürümeye başladım bu ara baskılar artıyor bende de
Sızı gibi dimi garip bir şey. Herkesin yaşamasına üzüldüm ama normal olmasına sevindim doğrusu. Ben de hareket halinde olayım istiyorum ama böyle kısıtlanmak hiç hoş olmuyorAcıma değil de şöyle bir şey oluyor,
Birden sanki sıkılaşıyor orası, geriliyor gibi oluyor aniden. Rahatsız edici ama ağrı acı şeklinde değil. Bu ay hep oluyor bende.
O an yavaşlıyorum. Bazen duruyorum. Ancak kendimi yürürken, hareket halindeyken daha iyi hissediyorum. Evde oturmaya- yatmaya çok alışkın değilim, sanırım o yüzden.
Grupta bunu hisseden çok var şuan. Normal bence
Ahahaha iyiysen boş ver yat gitsin bende sıcaktan uyuyamıyorum valla sıcaklar buraya da geldiBende parol içicem dıyıp içmeden yattım ıyımı neyse kalkamam sımdı
Ya neysekı bi problem olmadı sende ıyılestın onemlı olan bu
Benimde oluyor. Birde vsjinada odem olur mu acaba sabah kalkinca agriyla uyaniyorumKızlar ya bu aralar ben yürüyünce vajinamın üstü, karnımın hemen altı acayip acıyor. Normalde olur böyle şeyler çocuk büyüyor sonuçta falan derim ama sıklaştı epey. Acıyor, sızlıyor, yürürken durup beklemem gerekiyorsizde de oluyor mu?
Canim gecmis olsun cok ne durumdasinKızlar tekrar kustummidem aslında boştu ama geldim acile şimdi bekliyorum dua edin. Bebek hareketi olarak tekme vs hissetmiyorum sadece sağ tarafımda toplanıyor kasılıyor aralıklarla
Tam 32+0 da verilmesi lazımKuzum benim de 31. haftada kontrolüm var ama 31+1 olunca 32. hafta içinde olunuyor o yüzden rapor alınıyor diye biliyorum. Benim randevum salı günü. Çalışabilir raporu almam gerek veriyo mu vermiyo mu söylerim sana ona göre ertelersin
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah ufak bir üşütmeden başka bir şey değildirhaber ver mutlaka
Senin dediğini ben 10 gündür belki daha fazladır yaşıyorum ama kaburgama baskı uyguluyor ve tekme gibi değil dalgalanma gibi bir yerden bir yere hareketi böyle yükselip alçalıyor hem canım yanıyor hem de içim bir hoş oluyorDaha fazla vereni bulunca umurlarında olmuyor sözleri falan. Temizlik için birini bulmak çok zor oldu artık ya. Benim oğluş acayip acıtıyor bugün 1-2 saattir ya. Kasıklarımı acıttı şimdi vajinaya doğru baskı mı yapıyo napıyosa canımı acıtıyor. Kocam maç izliyor bizimki içerde top oynuyor herhalde. Normal mi yaw böyle acıtarak hareket etmesi
Kuzum öyle ama bizde nöbetten çıkarken bile 24.haftada çıkılıyor deniyor ama 23+6yı doldurunca değil 24+6yı doldurunca çıkarıyorlar yani o haftayı tamamlaman gerek sanırım yani ben öyle biliyorum bi sor bakalım yine de doktorunaKuzum benim de 31. haftada kontrolüm var ama 31+1 olunca 32. hafta içinde olunuyor o yüzden rapor alınıyor diye biliyorum. Benim randevum salı günü. Çalışabilir raporu almam gerek veriyo mu vermiyo mu söylerim sana ona göre ertelersin
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah ufak bir üşütmeden başka bir şey değildirhaber ver mutlaka
Kızlar tekrar kustummidem aslında boştu ama geldim acile şimdi bekliyorum dua edin. Bebek hareketi olarak tekme vs hissetmiyorum sadece sağ tarafımda toplanıyor kasılıyor aralıklarla
Onu hiç bilmiyorum kuzum..Benimde oluyor. Birde vsjinada odem olur mu acaba sabah kalkinca agriyla uyaniyorum
Tam 32+0 da verilmesi lazım
Ben yanlış biliyor da olabilirim kuzular, öğrenince yazaciiimSenin dediğini ben 10 gündür belki daha fazladır yaşıyorum ama kaburgama baskı uyguluyor ve tekme gibi değil dalgalanma gibi bir yerden bir yere hareketi böyle yükselip alçalıyor hem canım yanıyor hem de içim bir hoş oluyor
Kuzum öyle ama bizde nöbetten çıkarken bile 24.haftada çıkılıyor deniyor ama 23+6yı doldurunca değil 24+6yı doldurunca çıkarıyorlar yani o haftayı tamamlaman gerek sanırım yani ben öyle biliyorum bi sor bakalım yine de doktoruna
atatalya bi süre sonrada daha yavas daha cok dalgalanma gıbı haraketler olacak vurmadan anı haraketlerden zıyade
O bende uzun süredir var ya dalgalanma gibi inip kalkıyor kayıyor felan tekneden ziyade o çok rahatsız ediyor beni içim bir hoş oluyor çoğunlukla da acıyorÖyle şeylerde yapıyo çok dürtüyor mesela gün içinde sürekli dürtmeler var tekme değil bombelenme oluyor elim göbeğimde ise kalkıp iniyor. Çok değişik şeyler hissediyorum hiç standartımız yok bizim
Aynen canım öğrenince haberdar etOnu hiç bilmiyorum kuzum..
Ben yanlış biliyor da olabilirim kuzular, öğrenince yazaciiim
Evet bende de öyle tekme nadir dalgalanma kayma toplanma bazen elimle itiyorum o top gibi olan kısmı yine gelip yerine geçiyor bazen iterken neden ittin diye kızıp tekme atıyor çok komik ama yaBu dalgalanmalar, ani vuruşlar, bi yere toplanmalar falan bende de oluyo. Bazen o kadar hareketli oluyo ki hiç durmuyo.. artık yeter kızım birazcık nefes alayım diyorum sonra hemen pişman oluyorumsen annene bakma, istediğini yap diyorum çünkü hareketlerini hissetmeye bayılıyorum.. Doğum sonrası en çok özleyeceğim şey hareketleri olacak sanırım
Aynen canım bende tekmeden çok bunları hissediyorum değişik şeyler. Tekmeyi sadece içerden kasıklara atıyor dışardan pek yok. Eşime söylüyordum o dalgalanmaları ama tam anlatamıyordum bugün hissetti için tuhaf olmuyor mu diyor o daO bende uzun süredir var ya dalgalanma gibi inip kalkıyor kayıyor felan tekneden ziyade o çok rahatsız ediyor beni içim bir hoş oluyor çoğunlukla da acıyor
Hatta tekme az hissediyorum hep bu dalgalanma oluyor normal miPapatyamaviss
Bu dalgalanmalar, ani vuruşlar, bi yere toplanmalar falan bende de oluyo. Bazen o kadar hareketli oluyo ki hiç durmuyo.. artık yeter kızım birazcık nefes alayım diyorum sonra hemen pişman oluyorumsen annene bakma, istediğini yap diyorum çünkü hareketlerini hissetmeye bayılıyorum.. Doğum sonrası en çok özleyeceğim şey hareketleri olacak sanırım
Aynen bende şikayet edemiyorum hiç. Onları hissetmesem içim içimi yer, her dürtmesinde oğlum ben iyiyim diyor bana diyorumEvet bende de öyle tekme nadir dalgalanma kayma toplanma bazen elimle itiyorum o top gibi olan kısmı yine gelip yerine geçiyor bazen iterken neden ittin diye kızıp tekme atıyor çok komik ama ya
Canımı yakmasa güzel hisler aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?