2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugun herseye normal deme günü ılan ettım kemiklere baskı yapıyordur kuzum kafası yürüdükçe de asagı cekıyor bebek bende bacaklarımı on metre acıp yürümeye başladım bu ara baskılar artıyor bende de

Ben başaşağı dururken vajinamda çok baskı batma hissediyorum şimdi makat oldu bu seferde mideme doğru hissediyorum o baskıyı kafasını yediğim

Acıma değil de şöyle bir şey oluyor,
Birden sanki sıkılaşıyor orası, geriliyor gibi oluyor aniden. Rahatsız edici ama ağrı acı şeklinde değil. Bu ay hep oluyor bende.
O an yavaşlıyorum. Bazen duruyorum. Ancak kendimi yürürken, hareket halindeyken daha iyi hissediyorum. Evde oturmaya- yatmaya çok alışkın değilim, sanırım o yüzden.
Grupta bunu hisseden çok var şuan. Normal bence

atatalya bi süre sonrada daha yavas daha cok dalgalanma gıbı haraketler olacak vurmadan anı haraketlerden zıyade
Öyle şeylerde yapıyo çok dürtüyor mesela gün içinde sürekli dürtmeler var tekme değil bombelenme oluyor elim göbeğimde ise kalkıp iniyor. Çok değişik şeyler hissediyorum hiç standartımız yok bizim

Hmmm olabilir gayet mantıklı. En son doktora gittiğimde benim bebişin kafası aşağıdaydı, hala orda bence..
kız benim boy ufacık bacaklarımı çok açamıyorum da kfdkdidk
Sızı gibi dimi garip bir şey. Herkesin yaşamasına üzüldüm ama normal olmasına sevindim doğrusu. Ben de hareket halinde olayım istiyorum ama böyle kısıtlanmak hiç hoş olmuyor

Bende parol içicem dıyıp içmeden yattım ıyımı neyse kalkamam sımdı
Ya neysekı bi problem olmadı sende ıyılestın onemlı olan bu
Ahahaha iyiysen boş ver yat gitsin bende sıcaktan uyuyamıyorum valla sıcaklar buraya da geldi
Çok şükür canım

Benimde oluyor. Birde vsjinada odem olur mu acaba sabah kalkinca agriyla uyaniyorum

Tam 32+0 da verilmesi lazım

Senin dediğini ben 10 gündür belki daha fazladır yaşıyorum ama kaburgama baskı uyguluyor ve tekme gibi değil dalgalanma gibi bir yerden bir yere hareketi böyle yükselip alçalıyor hem canım yanıyor hem de içim bir hoş oluyor
Kuzum öyle ama bizde nöbetten çıkarken bile 24.haftada çıkılıyor deniyor ama 23+6yı doldurunca değil 24+6yı doldurunca çıkarıyorlar yani o haftayı tamamlaman gerek sanırım yani ben öyle biliyorum bi sor bakalım yine de doktoruna

Benimde oluyor. Birde vsjinada odem olur mu acaba sabah kalkinca agriyla uyaniyorum
Onu hiç bilmiyorum kuzum..
Tam 32+0 da verilmesi lazım

Ben yanlış biliyor da olabilirim kuzular, öğrenince yazaciiim

atatalya bi süre sonrada daha yavas daha cok dalgalanma gıbı haraketler olacak vurmadan anı haraketlerden zıyade
O bende uzun süredir var ya dalgalanma gibi inip kalkıyor kayıyor felan tekneden ziyade o çok rahatsız ediyor beni içim bir hoş oluyor çoğunlukla da acıyor
Hatta tekme az hissediyorum hep bu dalgalanma oluyor normal mi Papatyamaviss

Son düzenleme:
Bu dalgalanmalar, ani vuruşlar, bi yere toplanmalar falan bende de oluyo. Bazen o kadar hareketli oluyo ki hiç durmuyo.. artık yeter kızım birazcık nefes alayım diyorum sonra hemen pişman oluyorum sen annene bakma, istediğini yap diyorum çünkü hareketlerini hissetmeye bayılıyorum.. Doğum sonrası en çok özleyeceğim şey hareketleri olacak sanırım

Evet bende de öyle tekme nadir dalgalanma kayma toplanma bazen elimle itiyorum o top gibi olan kısmı yine gelip yerine geçiyor bazen iterken neden ittin diye kızıp tekme atıyor çok komik ama ya
Canımı yakmasa güzel hisler aslında

Aynen canım bende tekmeden çok bunları hissediyorum değişik şeyler. Tekmeyi sadece içerden kasıklara atıyor dışardan pek yok. Eşime söylüyordum o dalgalanmaları ama tam anlatamıyordum bugün hissetti için tuhaf olmuyor mu diyor o da

Aynen bende şikayet edemiyorum hiç. Onları hissetmesem içim içimi yer, her dürtmesinde oğlum ben iyiyim diyor bana diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…