2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay hatırlıyorum ya epey zorlamıştı senı ama ben doktor verdiyse sorgulamam kullanırım ılacsever bırı olarak hayatımın mın en az ıkı sene paroldan ıbaret oldugu zamanlardayım artık

Ay hatırlıyorum ya epey zorlamıştı senı ama ben doktor verdiyse sorgulamam kullanırım ılacsever bırı olarak hayatımın mın en az ıkı sene paroldan ıbaret oldugu zamanlardayım artık
Parol kullanmam gerekirse içerim ama o ilaç güvenli grupta değildi güvenilir olması muamma olunca kocam da pimpirik çok yormuştu beni son tableti gizli gizli içtiğimi hatırlıyorum

Parol kullanmam gerekirse içerim ama o ilaç güvenli grupta değildi güvenilir olması muamma olunca kocam da pimpirik çok yormuştu beni son tableti gizli gizli içtiğimi hatırlıyorum
Bende parol içicem dıyıp içmeden yattım ıyımı neyse kalkamam sımdı
Ya neysekı bi problem olmadı sende ıyılestın onemlı olan bu

Yarın hava çok sıcak yorma sen kendini çok
Bi biri gelsede görse şu işimi ben dokunmam bışeye zaten de daraldum mutfağı temizlettircem balkon buzdolabı falan en detay yer bıtsın dedım , eylule gırıncede bıdaha alırım cam perde ince iş girer hepıtopu düşüncem bu ama para var hatunlar gelmıyor sankı beleşe ıs yaptırcam

Valla öyle bende bulamadım canım gerçekten bende cam kapı yaptırcam benim evimde çok cam var banyoyu istiyordum 4 tane balkon var evimde hepsi cam balkon birde ama bulamadım
Ya birşey dicem ben bu akşam karnımda içimde birşey sallanıyor gibi hissediyorum bu ne olabilir birden sallanma ama tekme falan değil parmak gibi birşey sallanıyor

Daha fazla vereni bulunca umurlarında olmuyor sözleri falan. Temizlik için birini bulmak çok zor oldu artık ya. Benim oğluş acayip acıtıyor bugün 1-2 saattir ya. Kasıklarımı acıttı şimdi vajinaya doğru baskı mı yapıyo napıyosa canımı acıtıyor. Kocam maç izliyor bizimki içerde top oynuyor herhalde. Normal mi yaw böyle acıtarak hareket etmesi

Son düzenleme:
Kuzum benim de 31. haftada kontrolüm var ama 31+1 olunca 32. hafta içinde olunuyor o yüzden rapor alınıyor diye biliyorum. Benim randevum salı günü. Çalışabilir raporu almam gerek veriyo mu vermiyo mu söylerim sana ona göre ertelersin
Kızlar tekrar kustum midem aslında boştu ama geldim acile şimdi bekliyorum dua edin. Bebek hareketi olarak tekme vs hissetmiyorum sadece sağ tarafımda toplanıyor kasılıyor aralıklarla
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah ufak bir üşütmeden başka bir şey değildir haber ver mutlaka

Aynı anda el kol bacak gerınıp bırakıyor yatarken sallanıyorum bende oyle durumlarda
Senin evde iş cok balkonlar yeter benim mınnacık evım

Ben uzun süredir geceleri zor uyuyorum. Sık sık uyanıyorum hareketlerinden.
Benimki çok aşırı hareketli. Büyüdükçe daha da artıyor bir de. Normal..

''''''''''''
Bu arada temizlik sıkıntım olmuyor benim. Eşim çok temiz biri. Cam siler , yerleri siler vs. Gebelik öncesi de böyleydi Şanslı kadınlardanım ahahaha

Normal benımde acıtıyor bazen gerçekten dıyorum naaapıyor acaba bu kadar sızlıyor resmen anlık şartel atıyor sankı beynımde

Gece hiç sıkıntısı olmuyor oğluşumun bu kadar acıtmıyordu hiç Çok şükür benim eşim de öyle ben nerdeyse hiç iş yapmıyorum hepsini eşim hallediyor ama yine bi kadın eli istiyor, bi kere annem el attı Ben rahatım

Ya süpür sıl wc yapar benımkı falan ama mutfak dolabıda temızleyemez yanı

Kızlar ya bu aralar ben yürüyünce vajinamın üstü, karnımın hemen altı acayip acıyor. Normalde olur böyle şeyler çocuk büyüyor sonuçta falan derim ama sıklaştı epey. Acıyor, sızlıyor, yürürken durup beklemem gerekiyor sizde de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…