2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar doktorum aradi size de bilgi olsun. Amniyon sivisi olsa bardak dolusu kadar gelir dedi. Bilginiz olsun. Benim bir yemek kasigi kadar geldi akintidir o muhtemelen dedi
Sevindim kuzum adına
Ya sınırlenınce kendımı verdım normalde kalkışmam en son bayram zamanı yıne çağırmıştım gelmemıstı boyle dalmıştım hıncımı alıyorum resmen
İyi güzel de sonra ceremesini sen çekicen yapma
Bende deneyim dedim canım bakalım kargo da
Ay bize de kullanınca yaz canım benim bu aralar bel ağrım var ben de düşünebilirim almayı

Asıl sezeryanda bakmaları lazım eski sezeryana yani özellikle ruhtur riskinden dolayı devlet hastanesinde rutinde çok olmuyor
Bu en son gıttıgım doktor baya baktı dokular cok sağlam ıyılesmıs bağlantı zayıflığı yok dedıydı bebegın yaptığı baskıda rahatsız etmıyo guzel dedı
Plesantamın yerlesımı fundal posterıor ++ dedı tepe yerleşimli olup sağa ve sola gobek ortalarına kadar ınıyor dedı , sancı kasılması asıl karnın bu tepe noktasında bırikir ve rahme açılması ıcın sancıyı oraya gönderir dedı, senın tıpınde plesantalarda bu plesanta o kasılmayı hıssetmenı engeller kasılmayı emer ve rahme açıklık ıcın yeterlı dalgaları gönderemez dedı
Bu kitaplarda yazan bir bilgi değil ama benım meslek hayatımda gözlemlediğim bir durum dedı
Oğlumda da ben 110 sancı cıkıyordu 4-5 dkda bır oyle aman aman hıssetmıyordum gerçekten acaba dıyorum oğlumdada yerleşimi bu şekildemiydi

Son düzenleme:
Kızlar ya midem çok kötü bulandı uzun süre çok rahatsızdım. Aşırı halsizleştim soğuk soğuk terledim ensem sırtım su gibiydi. Sonra da afedersiniz çıkardım hep. ve öyle ilk aylardaki kusmalar gibi değildi yemeği de fazla yemedim aslında 1 tabak etsiz türlü yedim bir parçada ekmek. normalmi acaba ya acile gitsem mi tedirgin oldum

İshal karın agrısı va eşlik ederse yada baska bi ağrı gıdebılırsın kuzum bence üşütmüş olabilirsin suan nasılsın onemlı olan o kuzum

Canım zaten 2 senede iyileşiyor dokular sen doğum yapalı kaç sene olmuş ama buna bakmazlar yani eski sezeryan sancı konusunda hassastir. O yüzden sancı hissedersen eğer hemen git

Kızlar bu takım geldi ben beğendim fiyat da fena değil. Bakmak isterseniz bi de şortu var.

Eklentiler

• IMG_20230802_212901.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2023-07-30-00-09-59-308_trendyol.com.webp
    22 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20230802_212553.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 77
Merhabalar kizlar, 28+3 um ama bebegimin hareketlerini cogu zaman gobek deligim altinda kasiklarimda veya gobek deligimin hizasinda hissediyo olmam normal mi? Bu haftalar icin normal mi bilemiyorum ama normal sartlarda rahim gobek deliginin baya ustune ciktk kaburgalara yaklasti diye biliyorum

Geçmiş olsun, devam ediyor mu sıkıntın? Devam ediyorsa git bence

Merhaba, artık büyüdüler her yerdeler . Başı yukarda benimkinin kasıklarımı çok tekmeliyor, göbek deliğim altında oynuyor, soldan yukardan ittiriyor.

Canım çok geçmiş olsun üşütmüşsün gibi geldi bana da. Devam ederse ihmal etme mutlaka git doktora

Pozisyonuyla alakalıdır büyük ihtimalle.

Hiç sıkma canını sonlara doğru kendi haftalarını kilolarını yakalıyolarmış. Hemen korkutuyolar bizi. Bide ilk bebekse anne zaten tecrübesiz diye daha yangına körükle gidiyolar
Ayyy inşallah canim Bi sknti olmaz.Benim bebegim iri de değil hatta tam tersi geride demislerdi.Masallah canim sağlıcakla kucağına al inşallah.

Teyzeleri hastane çıkışım hazırlanmış şunum güzelliğine bakın ben çok beğendim çok duygusallaştım görünce sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allah hepimizin tabi
Çok güzel olmuş nereye yaptırdın instagramda nakışbahçesi var aynı böyle yapıyo yoksa oraya mı yaptırdın. Bende yaptırıcam 1-2 haftaya Rabbim sağlıcakla içini doldursun

Pozisyonuyla alakalıdır büyük ihtimalle.
Cogu zaman bas asagi duruyo insallah onla alakalidir
Doktor bişey dedi mi hiç? Bi ara bende huzursuzlanıyordum ama dr hep erken doğum riskin yok diyor rahim ağzı uzunluğuna bakıp o yüzden rahatladım
Serklajliyim o yuzden surekli takip ediliyorum ama cok sukur iyi rahim agzi uzunlugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…