2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İşte doğum sonrası can yakmalarını pek hatırlamayacağız da verdiği tepkileri hatırlayacağız
Hoş benim canım çok yanmadığı için de bu kadar rahat konuşuyor olabilirim

Aynen valla tam eşinin dediği gibi içim bir hoş oluyor bende dalgalandıkça oğlum ne yapıyorsun acaba içerde böyle diye soruyorum
Benimki de X XbirKadin gibi çok hareketli özellikle gece uykudan uyanıyorum bazen sola yatsam sola vuruyor sağa yatsam sağa vuruyor bende şaşırdım artık

İşte doğum sonrası can yakmalarını pek hatırlamayacağız da verdiği tepkileri hatırlayacağız
Hoş benim canım çok yanmadığı için de bu kadar rahat konuşuyor olabilirim
Valla benim oğlan acımıyor anasına pata küte dalıyor sanırım

Benimki dışarıdan da çok belli oluyor o dalgalanmalar

Kızlar boğaz enfeksiyonu olmuşum majezik sprey verdi 3.trimesterda ilaç kategorisi d dir diyor sağlıkçılar Bi aydınlatabilir mi sıkayım mı

Çok geçmiş olsun.
Rabbim bütün hastalara şifa versin.

Benimde dün öyle dalgalanma oldu eşim uzaktan gördü hemen kalktı dokundu ve durdu

Çok geçmiş olsun canım inşallah ikiniz de iyisinizdir

Çok geçmiş olsun, umarım sağ salim geçirirsiniz bu süreci Dualarımız sizinle

Siz önleminizi alın Allahın izniyle bişey olmayacak kuzum Dualarımız hep senınle stres yapma sakın

Haraket edıyor saga sola dönüyor ayaklarını cekıyor kendıne derken dalgalanma oluyor hep senınkı önden gıdıyordu bıde dahs büyüktür mısal yerlerı daralınca anca bu kadar haraket olur yoğun olmaz dalgalanmada
Benım şuan dalgalanma anlık tıyrene sallama ve tekme hala var

Kızlar boğaz enfeksiyonu olmuşum majezik sprey verdi 3.trimesterda ilaç kategorisi d dir diyor sağlıkçılar Bi aydınlatabilir mi sıkayım mı
Geçmiş olsun canım,bende doktorla görüş bana 1.trimesterde istemiştim vermemişlerdi. Tuzlu su ile gargara yap dediler doğal yollarla geçirmeye çalışmıştım

Geçmiş olsun canım, inşallah bi aksilik olmayacak önlem alınıyor işte daha iyi. Stres yapmamaya çalış, dularımız seninle

Çok geçmiş olsun canım, merak etme sağlıkla geçecek inşallah bu süreç

Eğer kategori d ise bence kullanma ama tekrar doktorunla konuş bence
Merak etme geçicek bu süreç ve inşallah zamanında ve sağlıkla alcaksın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…