2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim konuştuğum hastane +5.000 bin epidural diye soyledi.. ikisi aynı şey mi?
Ankara Memorial ücreti şöyle

doğum 8800 tl
Epidural normal dogum 10560 tl

Sezaryen bir günlük yatis 11880 tl
Sezaryen iki günlük yatis 12936

Memorial hastahanesi günlük yatış ücreti 3200 tl olmuş

İkiz farkı 2509 tl

Süit odası farki 4250
Küçük süit oda farkı 3400

Kisiye gore degisiyodur dogru ama etrafimda olsun duyduklarim olsun 1 2 kisinin epiduralden sorun yasadigina sahit oldum burda
Demekki yapma sekli dozaji kullanilan ilac farkli oldugu icin orayla burasi arasinda fark oluyo cnm
Dogum bir insanin 1 aylik maasi oluyo yani anladigim kadariyla , buda gercekden cok fazla ya

Bence bu fiyatlar çok iyi. Çoğu hastanede 20 bin bandına çıktı fiyatlar Temmuz zamı ile

Vala İstanbuldan kat kat uygun canım fiyatlar.. bana sezeryan a 2 gün kalmalı olarak 18.000 +5.000 epidural dediler.. ki yine zam gelmiştir eminimm

Canım arka koltuk boşsa uzanarak gidebilirsin belki mümkün olduğunca sık mola verip 10-15 dk yürü çünkü dolaşım için ödem için önemli bir de yolda da su içmeyi ihmal etme

Evet canım Turkiyede degilim
Burada epidural cok yaygin sanki normal dis doktoruna gittiginde uyustururlar ya onun kadar yaygin bise yani
Ama tabikide Turkiyede yasayan tecrube edinen birine sormak daha iyi olacak sanirim
Belki kullanilan ilac farkiyla ayni seyleri hissetmiyoruz

Onu iyice konuşayım o zamn. Sezeryan yapıyoruz epidural ile dediler bana..
Aa şaşırdım. Fiyat farkı niye var ki öyleyse.
Ben internetten bakmıştım. Uygulanış yerleri farklı ( Biri daha içeri biri daha dışarı bırakılıyor). Bir de uyuşma süreleri vs farklı diye okumuştum.

Hastanelerde özel - devlet ayrımı nasıl bilmiyorum ama özel denecek kurumlarda da isteğe bağlı sezaryen olmuyor mu ?

Ben bu yüzden sezeryana döner diye korkuyorum canım yoksa hani ağrı eşiği ne kadar azalırsa o kadar iyi tabi benim ikinci dogumum da doktorum beni instagrmainda bile paylaşmıştı bana da dedi gördüğüm nadir güçlü kadinlardansin annem rahatsizlanmisti hatta çocuğa tek baktım ben doğumdan sonraki gece Allah hepsinin gücünü veriyor ki bende uzun zayıf çelimsiz biseyim ama yeterli Rabbım istesin..Hani korkum ağrı değilde azalacaksa niye olmasin ama işte sezeryana döner diye korkuyorum bu kadar açılmış oram bari Buda normal olsun hahahaha tabi önemli olan sağlıklı olmasi

Nette de baktım epidural ile sezeryan olan oluyormuş.. İkisinin farkını iyice araştırayım o zaman ben.. kızlar epiduralle sezeryan olan varsa deneyim paylaşabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…